От ръчни към автоматични скорости???
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ple6ivia написа:аз пък не го ща тоя автомат че много проблемен мисля към ръчка да се насочвам или по скоро към е30 кабрио
A теб пак са те захапали кучетата! Ако искаш да махаш автомата виж с Клинтъна да направите врътката. Той ти дава ръчните скорости, а ти му даваш автомата и той само си поема разходите по работата.
После ще има да ревеш как ти писнало от ръчни скорости ама айде.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
_65536_kb_sec_ написа:трябват ти скоростите, нов или друг радиатор, магистралите на маслото, средната конзола и частите по закрепянето на лоста, окабеляването, компа на скоростите, и жилото на селектора. Много е възможно да съм пропуснал нещо. Като интервенция не е сложно но пък е разглабяне на голяма част от автомобила - окабеляването минава под таблото, минава към двигателя и компа стой зад десен преден калник в купето.
Освен това трябва да се види през къде ще мине жилото.
Останалото е премахване на съединителя и всичките му помпи момпи и чудеса както и изолирането им към хидро системата.
Да допълня и аз малко - ДДЕ, кардан, маховик, табло сигорно и аз изпускам 100% нещо

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Кардана и маховика съм ги пропуснал наистина
Таблото не е нужно да се сменя защото LCD-то за индикация на скоростите е вградено.
А какво се водеше ДДЕ????
Таблото не е нужно да се сменя защото LCD-то за индикация на скоростите е вградено.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
_65536_kb_sec_ написа:Кардана и маховика съм ги пропуснал наистина
DDE е оправлението на двигателя.А дисплея за индикация на дизела въобще не е вграден в таблото на колите с чек контрол може и да е вградено

(Да посреднича малко в тази тема)Ple6ivia написа:аз пък не го ща тоя автомат че много проблемен мисля към ръчка да се насочвам или по скоро към е30 кабрио
Пепи ,познавам те-сериозен човек си ,затова и те взимам на сериозно и съм сугурен,че двамата с Пламен(клинтън66) ще се разберете,а аз се захващам с прехвърлянето на кутийте и то съвсем отговорно.Двете коли при мене за 2 дни, на втория вечерта наложително и с двамата им собственици-за софрата

by ''kompleksa''
(Да посреднича малко в тази тема)Ple6ivia написа:аз пък не го ща тоя автомат че много проблемен мисля към ръчка да се насочвам или по скоро към е30 кабрио
Пепи ,познавам те-сериозен човек си ,затова и те взимам на сериозно и съм сугурен,че двамата с Пламен(клинтън66) ще се разберете,а аз се захващам с прехвърлянето на кутийте и то съвсем отговорно.Двете коли при мене за 2 дни, на втория вечерта наложително и с двамата им собственици-за софрата

by ''kompleksa''
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Айдееее
Пешо , изчакай малко още за подходящ автомобил,твойта кола си е достатъчно добра а и ми се струва струва ми се ,че ти е клеясал скоростомера на 80 км/ч и на 2200 мин-1 с твоето каране
Няма друг толкова гален ТДС
п.с. Спомням си докато ми претапицираше целия салон и ми беше дал твоето комби ,една лятна вечер тогава с брат ми се прибирахме от офиса с ТДС-а (той караше) ,шибидаха назад докрай,стъклата отпред - свалени до долу ,облегалките леко спуснати назад ,автомата превключваше мааазно - много леко газ й се даваше на колата и на всичката тая идилия леко с дълбок стон звънтеше Vaya Con Dios - "Aj aj aj aj aj aj Puerto Rico-o-o"
,брат ми вика къде ми е пурата бе ,много ми е кеф
Спряхме на ЕКО-то да сипеме нафта както никога
и нек'ви Опелджии ,ни гледаха ей така
А ние излизаме като генералните директори разбираш ли ... Изобщо това е твоята кола
Георги Пенчев

Пешо , изчакай малко още за подходящ автомобил,твойта кола си е достатъчно добра а и ми се струва струва ми се ,че ти е клеясал скоростомера на 80 км/ч и на 2200 мин-1 с твоето каране

п.с. Спомням си докато ми претапицираше целия салон и ми беше дал твоето комби ,една лятна вечер тогава с брат ми се прибирахме от офиса с ТДС-а (той караше) ,шибидаха назад докрай,стъклата отпред - свалени до долу ,облегалките леко спуснати назад ,автомата превключваше мааазно - много леко газ й се даваше на колата и на всичката тая идилия леко с дълбок стон звънтеше Vaya Con Dios - "Aj aj aj aj aj aj Puerto Rico-o-o"

Спряхме на ЕКО-то да сипеме нафта както никога

Георги Пенчев
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Penchev написа:Айдееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пешо , изчакай малко още за подходящ автомобил,твойта кола си е достатъчно добра а и ми се струва струва ми се ,че ти е клеясал скоростомера на 80 км/ч и на 2200 мин-1 с твоето каранеНяма друг толкова гален ТДС
![]()
п.с. Спомням си докато ми претапицираше целия салон и ми беше дал твоето комби ,една лятна вечер тогава с брат ми се прибирахме от офиса с ТДС-а (той караше) ,шибидаха назад докрай,стъклата отпред - свалени до долу ,облегалките леко спуснати назад ,автомата превключваше мааазно - много леко газ й се даваше на колата и на всичката тая идилия леко с дълбок стон звънтеше Vaya Con Dios - "Aj aj aj aj aj aj Puerto Rico-o-o",брат ми вика къде ми е пурата бе ,много ми е кеф
Спряхме на ЕКО-то да сипеме нафта както никога![]()
и нек'ви Опелджии ,ни гледаха ей така
![]()
А ние излизаме като генералните директори разбираш ли ... Изобщо това е твоята кола
![]()
Георги Пенчев
лелеее Жоре, с тия ти описания ще ме накараш да сменя седана за дизелово комби

и аз съм съгласен само че кои ще направи врътката тоест размяната ?иначе нема грижи ! Жореivan. написа:(Да посреднича малко в тази тема)Ple6ivia написа:аз пък не го ща тоя автомат че много проблемен мисля към ръчка да се насочвам или по скоро към е30 кабрио
Пепи ,познавам те-сериозен човек си ,затова и те взимам на сериозно и съм сугурен,че двамата с Пламен(клинтън66) ще се разберете,а аз се захващам с прехвърлянето на кутийте и то съвсем отговорно.Двете коли при мене за 2 дни, на втория вечерта наложително и с двамата им собственици-за софратаОстават преговорите между вас

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ple6ivia написа:и аз съм съгласен само че кои ще направи врътката тоест размяната ?иначе нема грижи ! Жореivan. написа:(Да посреднича малко в тази тема)Ple6ivia написа:аз пък не го ща тоя автомат че много проблемен мисля към ръчка да се насочвам или по скоро към е30 кабрио
Пепи ,познавам те-сериозен човек си ,затова и те взимам на сериозно и съм сугурен,че двамата с Пламен(клинтън66) ще се разберете,а аз се захващам с прехвърлянето на кутийте и то съвсем отговорно.Двете коли при мене за 2 дни, на втория вечерта наложително и с двамата им собственици-за софратаОстават преговорите между вас
![]()
тоя Ванката бре па за ядене и пиене а ако мина и през благоевград да взема Гецата па с 40 кила водка е тогава незнам ! мислете вариант за кутиите !
Ти не виждаш ли, че Ванката ти е писал бре луд? Човека ще ти прехвърли скоростната кутия.
Разбирайте се на лични или по телефона с Клинтан и Иван как и кога ще направите бартера.
Искам подробна тема и снимков материал по прехвърлянето и да ми снимате Иван как сте го напили след като е свършил работа

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3