518 Туринг "забива"!!!
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ми трака...Смених маслото и тайничко се надявах да се оправи поне тракането,но уви.Я някой ако може да каже някаква цифра за тоя ремонт...
- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
Един приятел го прави този ремонт - излезна му 700лв, но ако питаш мен дай още малко и си сложи едно М50.
Бързите риби изяждат бавните...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Доколкото знам от хора ,които са минали по този път литват поне 1500 лв с части и труд за всичко.Така и така се отхлупва главатасе сменят бутални пръстени и всичко както си трябва.
На bojkata E36-цата докато беше с този М40 мотор докато един ден ,като се прибирах от работа не го видях в безпомощно състояние - много голяма и прясна локва масло под картера ,който в прочем нямаше част от стената ,защото противотежеста на коляновия вал на единия от цилиндрите се беше отцепила от вала и беше строшила блока,подбила и изкривила биелата,счупила маслената вана ,добре че не е станало докато е работел двигателя и Божи е бил над него при отворен капак
Много калпав двигател
Георги Пенчев
На bojkata E36-цата докато беше с този М40 мотор докато един ден ,като се прибирах от работа не го видях в безпомощно състояние - много голяма и прясна локва масло под картера ,който в прочем нямаше част от стената ,защото противотежеста на коляновия вал на единия от цилиндрите се беше отцепила от вала и беше строшила блока,подбила и изкривила биелата,счупила маслената вана ,добре че не е станало докато е работел двигателя и Божи е бил над него при отворен капак

Много калпав двигател

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
то и аз нямам думи и смятам че превантивната смяна на този мотор само що е плюс за собствениците им. Са майтапа на страна че пропагандирам големи мотори но моето лично мнение е че никога не бих допулнал да се случи нещо подобно в моята кола и да бера толкова много ядове

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2