кора НАД двигателя
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
golov_bg написа:аз говоря за кората не за мотора ако самата кора е хваната на купето не е проблем да си я сложа под капака
Е какъв е смисъла ? Да плашиш хората че имаш голям мотор ? А той трака като дизел... Според мене е излишно...

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз не го правя за хората правя го за себе си а освен това като се сложи тази кора(ако е така както си мисля)може да се направи шумоизолация и по малко ще се разбира че трака(а и има и големи дизели-3.0 например не е малък)а и на хора с 1.6 като им кажа че е 6 цилиндъра и като говидят им се струва доста голям(вече взе да ми идва малък)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
то и 4.0 дизели има ама кат са правили Е34 е нямалоgolov_bg написа:аз не го правя за хората правя го за себе си а освен това като се сложи тази кора(ако е така както си мисля)може да се направи шумоизолация и по малко ще се разбира че трака(а и има и големи дизели-3.0 например не е малък)а и на хора с 1.6 като им кажа че е 6 цилиндъра и като говидят им се струва доста голям(вече взе да ми идва малък)
- golov_bg
- ентусиаст
-
не е това въпроса просто ме интересува каде се хваща тази кора за двигателя или за купето и колко кинти е горе долу не е боли кво има под капака и какво си мислят хората
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- golov_bg
- ентусиаст
-
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2