Въпрос за inspection-а
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
predel написа:SaSo написа:yuliancho написа:......
...А иначе и с кабелчето става... Не е вредно за колата споко... Принципа е същя като машинките..Няма грам нищо различно...
Не си прав - незнам дали има нещо различно, но ми се случи вече 3 пъти коли които са занулявани с кабел да немогат да се занулят със "сървиз кей". С кабел става... Също така на такива коли съм виждал грешка която се изписва само с номер и нищо друго за ориентировка... та сам си прецени... И друго, различен е периода на "светване" на маслото, защото компютъра на колата трупа информация колко пъти колата е стартирана, колко са студените стартове, колко километри е изминала на различни режими на натоварване и какъв е визкозитета на маслото в крайна сметка...
А за светването - с кабел ли ти е правено?
Единственото което смята е : студени стартове, интензитет на каране на колата в обороти .. И не на последно място влага като фактори като време и километри...Има някакъв алгоритъм но не го знам какъв е точно.... А иначе мойта преди известно време ми я занулиха с няква бяла джиджавка с 2 копчета... Пълен т..ак.. Да не мислиш че има нещо сложно в нея... А зануляването понякога отказва поради простата причина че има клеясали връзки в буксата... Мойта примерно като я взех беше постоянно сменяна в Камор и Дару.... И пак упорстваше при опит за зануляване... А и моите лампички до смяна на маслото 10 000км не гаснат всичките... Остават 4 някъде... Което е доста...

- lester
- Потребител
-
- Кара: Велосипед :)
- Мечтае да кара: F10 550i xDrive
Мерси колеги.
Мисля да отида до blaze-auto, че ми е наблизо и да видя там дали ще могат да ми го занулят както трябва. Ако не предлагат такива услуги ще се ориентирам към някоя от вашите оферти.

Мисля да отида до blaze-auto, че ми е наблизо и да видя там дали ще могат да ми го занулят както трябва. Ако не предлагат такива услуги ще се ориентирам към някоя от вашите оферти.

ıYı
[Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft]
[Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft]
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2