Подгряване на ключалките?!
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ще разберете дали имате такава екстра като ви е заключена колата дърпате дръжката на шофьорската брата и се чува едно цък и ламбите вътре в купето трябва да светнат.Това е част от зимния пакет при Е34.Принципно италянките нямат такива работи.Между другото аз си мислех че подгрева е саво на шофьорската врата чесно казано не съм проверявал на другите ключалки то до сега ми се е налагало да го ползвам само един път още като купих колата и още не бях сложил аларма.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
на мен ми светкат лампите като дигна дръжката когато е заключена,демек я имам,така ли??
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
_65536_kb_sec_ написа:panchev88 написа:А как се пуска подгряване на пръскалките ????
то се пуска заедно с огледалата
Огледалата греят и зиме и лете та са на някакъв друг принцип като на термо реле в самото огледало.Пръскалките са май под 3 гр. и си имат свой температурен датчик в предната броня от ляво.Нито едното нито другото имат копче за включване

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Тя и моята е италянка и определено няма за пръскалките щото ми замръзваха вече, а иначе се включва осветлението в купето като дръпна дръшката на шофьорската врата
а за огледалата си нямам и представа даже 

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Колеги и на мойта е36 като дръпна дръжката светва вътре, това е друга функция (не и знам името точно, някой който знае ще я каже) за да видиш ако си си забравил нещо в колата, ама без да я отключваш... примерно
Няма логика да е към зимния пакет си мисля
Иначе аз имам зимен и някой тарикат (предишния собсвеник) ми е сменил пръскалките с такива без подгрев, явно са му се свидили, че са 3-4 пъти по-скъпи

Няма логика да е към зимния пакет си мисля

Иначе аз имам зимен и някой тарикат (предишния собсвеник) ми е сменил пръскалките с такива без подгрев, явно са му се свидили, че са 3-4 пъти по-скъпи

Mens sana in corpore sano
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
дали ви работи подгряването на вратите можете да разберете по това дали стават топли ключалките, 40 - 50 секунди след вдигането на дръжката на вратата.
ПП: До тези които са сигурни че я имат -
В крайна сметка нагрява ли се ключалката на багажника или действа само на вратите ?
ПП: До тези които са сигурни че я имат -
В крайна сметка нагрява ли се ключалката на багажника или действа само на вратите ?

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Е..ти!Вие ме хвърлихте в оркестъра яко!Аз съм ламер още в тайните на бмв но кат гледам какви работи се пишат тук за Е34ките-та аз в интерес на истината нз какви екстри има та кола!подгрев на ключалките!!Сама си смята студените стартове и др-те тормозещи ДВГ-вредни въздеиствия и си иска по рано ново масълце!!Егати!и тфа преди 13 че и пове4е години го е измислил немеца!е да ходят да снимат с маймунките в зоопарка драйверите на др коли освен Баварската истина!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
така е колега
а като добавим и факта че колите са ни като Лего просто това убива всички други марки. Искаш автопило - купуваш го, 15 мин завиране по колата и работи, искаш оригинална аларма - закачаш модулите и работи и тн и тн и тн...
а като добавим и факта че колите са ни като Лего просто това убива всички други марки. Искаш автопило - купуваш го, 15 мин завиране по колата и работи, искаш оригинална аларма - закачаш модулите и работи и тн и тн и тн...

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Абе хора вие ме направихте да се чуствам като онова магаре в дупката
Онзи ден ми беше замразнала клучалката на багажника и аз дели си духам там да се размрази
днес видях темата и пробвах,а то взе та стана и без духане 

Онзи ден ми беше замразнала клучалката на багажника и аз дели си духам там да се размрази

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3