Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 12 Яну 2009, 19:51

така е... може и най-големия курник да е и да те зарови.. някои нямат умора... Имахме случай тук във форума, колега който си гледаше перфектно машината и го предаде на магистралата... :confused: така че никога не се знае.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 12 Яну 2009, 19:56

predel написа:
klintan66 написа:Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.
    Купи си здрава кола .

Клинтън недей да ходиш при тоя майстор, като човек те моля... Това неможе да е майстор, след като за 6 месеца и с 2000 лева не е успял... зарежи...

познавам хора дето са дали толкова за два месеца въпреки че колите им са били в движение ;) всичко от темите за тдс може да ти дойде на главата за много кратко време и оставаш тъп,нямаш ли късмет става страшо :mhihi: ако искаш мога да ти изброя детаилно какво се случи с колата,цените за частите и труда на майстора ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 12 Яну 2009, 20:23

:OT: Сигурно си на 100% прав, но пък народа е казал: "Не е луд тоя дет яде баниците, а тоя дет му ги дава." Ако на мен ми се случи да търся неща за повече от 1000 лева на веднъж - директно отива за части втора употреба... (разбира се ако не е оправдано търсенето), но аз досега само тук при нас знам поне 3 двигателя дето могат да станат донори и то с/у доста по-ниски цени от колкото гледам във форума за продажби...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 12 Яну 2009, 20:56

predel написа::OT: Сигурно си на 100% прав, но пък народа е казал: "Не е луд тоя дет яде баниците, а тоя дет му ги дава." Ако на мен ми се случи да търся неща за повече от 1000 лева на веднъж - директно отива за части втора употреба... (разбира се ако не е оправдано търсенето), но аз досега само тук при нас знам поне 3 двигателя дето могат да станат донори и то с/у доста по-ниски цени от колкото гледам във форума за продажби...

расъждаваш от твоята гледна точка,на безпаричието,оня ден един приятел си купи чисто нова глава за м20б25-струва колкото половината кола,има смисъл дава ги,ползва се за състезания.но когато гледаш икономия на гориво и кажеш тдс..и то с проблем след година като прибавиш парите за подръжка към разхода за гориво излиза че е било по добре да караш 540 :mhihi: стар дизел-голям проблем ;) счупен стар дизел....е там вече си във филма :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!

Мнение от Kosturo » 12 Яну 2009, 22:00

kirililiev -тук си много прав!Вече успяхте да ме убедите,че е безсмислено да се купува тази ТДС-ка!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Яну 2009, 0:10

Kosturo написа:kirililiev -тук си много прав!Вече успяхте да ме убедите,че е безсмислено да се купува тази ТДС-ка!
отказаха те ве..ей тия колеги опасни са ве :mhihi: :mhihi: кво го наплашихте момчето ве-аз цял мотор на 1500лв продавах с всичкото си по него-вие го втресохте все едно купува совалката Челинджър :mhihi: :mhihi: Аз съм за -мотор се прави-купе не :!: :!:ве части за е34 БОЛ ВЕ-Нема моодел на БМВ в момента на който оборудвана врата да струва 40лв освен на Е34.Да не казвам и други цени :mhihi: :mhihi: Ако купето е добро и колата е читавляк нека колегата я купи таа колицаи да си я направи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 13 Яну 2009, 0:42

predel написа:
klintan66 написа:Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.
    Купи си здрава кола .

Клинтън недей да ходиш при тоя майстор, като човек те моля... Това неможе да е майстор, след като за 6 месеца и с 2000 лева не е успял... зарежи...
Историята е малко по - дълга . Колата е на брат му който я взе със счупен мотор заааа ....3000 лв :mhihi: като разчиташе на брат си монтьора да я оправи .Уж гарнитура само :mhihi: И се почна глава, свали- качи 3 -4 пъти . И блок , това не бях виждал , и лагери ,и клапани ,и помпа и т.н. И е без клима на всичко отгоре. Вярно си е и късмет . Кофти случай.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!

Мнение от Kosturo » 13 Яну 2009, 9:44

значи се сети за коя кола става въпрос!То май само за части става тва бмв или ...нов мотор за поне 1000лв+работа и кой знае още каккво!Сега гледат дс преебат някои друг!Именно за това пуснах темата!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Алфа Ромео 159 SW
Мечтае да кара: kолело
Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)

Мнение от Бобби » 13 Яну 2009, 11:22

_65536_kb_sec_ написа:
Бобби написа:Ето ти това за същите пари!!!!
Всичко платено и в движение без проблем!
:arrow: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324656
тел. 0887535626

съжалявам за офф-а
Колега какъв е касетофона че ми стана интересно????

Калрион с ченджър за багажника.....свлил съм го от пежо 605..оргинално монтиран там с ел. скриваща се маска....той е подарък за бъдещия собственик на бавареца...може и отделно, ако някой прояви интерес... :roll:
BMW525TDS
Важното е да си в играта!

Предишна

Назад към E34