Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
така е... може и най-големия курник да е и да те зарови.. някои нямат умора... Имахме случай тук във форума, колега който си гледаше перфектно машината и го предаде на магистралата...
така че никога не се знае.

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
predel написа:klintan66 написа:Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.Купи си здрава кола .
Клинтън недей да ходиш при тоя майстор, като човек те моля... Това неможе да е майстор, след като за 6 месеца и с 2000 лева не е успял... зарежи...
познавам хора дето са дали толкова за два месеца въпреки че колите им са били в движение

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
predel написа::OT: Сигурно си на 100% прав, но пък народа е казал: "Не е луд тоя дет яде баниците, а тоя дет му ги дава." Ако на мен ми се случи да търся неща за повече от 1000 лева на веднъж - директно отива за части втора употреба... (разбира се ако не е оправдано търсенето), но аз досега само тук при нас знам поне 3 двигателя дето могат да станат донори и то с/у доста по-ниски цени от колкото гледам във форума за продажби...
расъждаваш от твоята гледна точка,на безпаричието,оня ден един приятел си купи чисто нова глава за м20б25-струва колкото половината кола,има смисъл дава ги,ползва се за състезания.но когато гледаш икономия на гориво и кажеш тдс..и то с проблем след година като прибавиш парите за подръжка към разхода за гориво излиза че е било по добре да караш 540

- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
- Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
отказаха те ве..ей тия колеги опасни са веKosturo написа:kirililiev -тук си много прав!Вече успяхте да ме убедите,че е безсмислено да се купува тази ТДС-ка!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Историята е малко по - дълга . Колата е на брат му който я взе със счупен мотор заааа ....3000 лвpredel написа:klintan66 написа:Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.Купи си здрава кола .
Клинтън недей да ходиш при тоя майстор, като човек те моля... Това неможе да е майстор, след като за 6 месеца и с 2000 лева не е успял... зарежи...

- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
- Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!
значи се сети за коя кола става въпрос!То май само за части става тва бмв или ...нов мотор за поне 1000лв+работа и кой знае още каккво!Сега гледат дс преебат някои друг!Именно за това пуснах темата!
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
_65536_kb_sec_ написа:Бобби написа:Ето ти това за същите пари!!!!
Всичко платено и в движение без проблем!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324656
тел. 0887535626
съжалявам за офф-а
Колега какъв е касетофона че ми стана интересно????
Калрион с ченджър за багажника.....свлил съм го от пежо 605..оргинално монтиран там с ел. скриваща се маска....той е подарък за бъдещия собственик на бавареца...може и отделно, ако някой прояви интерес...

BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2