ТАМПОНИ ЗА ЗАДНИТЕ НОСАЧИ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Дек 2008, 16:23

NikiNikolov написа:Мда, не стана ясно от къде могат да се купят тези тампони. Ама като превите дрифтове, после що гумите са на една страна.

от магазина ве баце, няма да ги продават на пазара много ясно :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 11 Дек 2008, 17:49

Тампоните са поръчани Вече, директно от Германия - оригинални на БМВ комплекта от 4-те струва 98.57 лв, така че ако някой го интересува това е цената. Но само с директна поръчка и чакане поне 1 седмица!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 11 Дек 2008, 20:43

А бре Станчев, пак си неподготвен пич. Колко трябва да ти се обяснява, че тия тампони специално ги няма никъде, а ми кажи от къде да ги купя утре например - посочи ми магазин и съм там . Не виждаш ли, че колегата ги е поръчал чрез Даровци предполагам. Луда работа, на сяка тема мерудия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 11 Дек 2008, 22:49

prestige6969 написа:Тампоните са поръчани Вече, директно от Германия - оригинални на БМВ комплекта от 4-те струва 98.57 лв, така че ако някой го интересува това е цената. Но само с директна поръчка и чакане поне 1 седмица!

Здрасти, тампоните си поръчахме двамата :D Едни за мен едни за моя приятел... Поръчката идва от Варна, наистина са много кът и няма други, само оригинални! Надявам се утре или най късно в понеделник да са при мен. За седан и комби са еднакви. Аз си вземах и тампоните на задната стабилизираща, черешките и биалетките на лемфьордер има ги в наличност...

Също утре си вземам и за предната стабилизираща...

Успех

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 18 Дек 2008, 17:26

Здрасти на всички, та по отношение на тампоните да направя едно оточнение :!:

Цената от 98 лв. е за един комплект с който се обслужва единия носач :!:
Или за двата носача грубо 196 лв. или общо 4 тампона :!:

Това оточнение се оказа че дори в родните ни представители на BMW не им е известно и след писмо/ запитване до BMW Германия бе оточнено, оправданието на нашите родни специалисти беше че почти никой не сменял подобни тампони защото напрактика били вечни и не били запознати :D Това е проверено и при друг представител и вносител на оригинални части за BMW

Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Дек 2008, 19:45

NikiNikolov написа:Мда, не стана ясно от къде могат да се купят тези тампони. Ама като превите дрифтове, после що гумите са на една страна.

Ники най-добре от Дару, Камор или Вари 2000. Просто е безмислено да спестиш 20 -30 лв. и да си скъсаш нервите след 3 месеца като омекнат новите тампони.

Поздрави.

П.П. Вари 2000 май най-добри цени дават на частите.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 18 Дек 2008, 22:04

е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 18 Дек 2008, 22:48

kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа :mhihi:

Вземи си ти.... :mhihi: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 19 Дек 2008, 3:20

Peter Angelov написа:
kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа :mhihi:

знам бре вие си падате по оригиналите,може да е безмислено скъпо и непрактично но щом е оригинал е за вас :mhihi: пък ние балъците ще си караме на полиеритан.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 19 Дек 2008, 3:50

kirililiev написа:
Peter Angelov написа:

знам бре вие си падате по оригиналите,може да е безмислено скъпо и непрактично но щом е оригинал е за вас :mhihi: пък ние балъците ще си караме на полиеритан.

Точно така! Виж как се сети сам :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Дек 2008, 10:41

kirililiev написа:
Peter Angelov написа:

Здрасти, карайте нама проблем то ако няма пък такива като вас тея фирми дето ги произвеждат ще фалират :D

Ейй не се цупете и без тинтири минтири всеки си кара с каквото иска ние с оригинални, вие с други намя значение...

Весели празници

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 19 Дек 2008, 12:05

Аз сега съм с полиеританови на задния мост тия големите двата и отзад дупките ги поема повече от добре няма никакви излишни сътресения купето.Спецялно за тия на носачите незнам да има такива поне в каталога не видях да се предлагат за тях.Засега съм много доволен от полиеритановите ще видим как ще се държат в по-далечна експлоатация.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Дек 2008, 13:22

dinozab написа:Аз сега съм с полиеританови на задния мост тия големите двата и отзад дупките ги поема повече от добре няма никакви излишни сътресения купето.Спецялно за тия на носачите незнам да има такива поне в каталога не видях да се предлагат за тях.Засега съм много доволен от полиеритановите ще видим как ще се държат в по-далечна експлоатация.

Здрасти, до колкото знам след направена проверка никой не предлага тези тампони :!: Само оригинал...

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 19 Дек 2008, 17:19

Peter Angelov написа:
kirililiev написа:
Peter Angelov написа:

Здрасти, карайте нама проблем то ако няма пък такива като вас тея фирми дето ги произвеждат ще фалират :D

Ейй не се цупете и без тинтири минтири всеки си кара с каквото иска ние с оригинални, вие с други намя значение...

Весели празници

така е човек,прав си.даже ако съм на теб ще откажа и гадните дискове с дупките и рейсинг накладките,те също не са оригинални,по едно време искаше и пружини да сменяш с по ниски,моляте недей,от оригиналните по хубаво нема :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Дек 2008, 17:26

kirililiev написа:
Peter Angelov написа:
kirililiev написа:
Peter Angelov написа:

Весели празници

така е човек,прав си.даже ако съм на теб ще откажа и гадните дискове с дупките и рейсинг накладките,те също не са оригинални,по едно време искаше и пружини да сменяш с по ниски,моляте недей,от оригиналните по хубаво нема :mhihi:

Незнам къв ти е проблема явно с интерес следиш развитието на моята кола ;) Има неща които и да искам ги няма оригинални иначе принципа ми е винаги ако мога да си позволя да сложа оригинал и ти го знаеш много добре че по хубаво от това няма...А ако просто си решил да спамиш темата това е отделен въпрос твое решение...

P.S. И за инфо JURID се монтират на конвейра, Зимерман също...

ПредишнаСледваща

Назад към E34