ТАМПОНИ ЗА ЗАДНИТЕ НОСАЧИ
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
NikiNikolov написа:Мда, не стана ясно от къде могат да се купят тези тампони. Ама като превите дрифтове, после що гумите са на една страна.
от магазина ве баце, няма да ги продават на пазара много ясно

- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Тампоните са поръчани Вече, директно от Германия - оригинални на БМВ комплекта от 4-те струва 98.57 лв, така че ако някой го интересува това е цената. Но само с директна поръчка и чакане поне 1 седмица!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
А бре Станчев, пак си неподготвен пич. Колко трябва да ти се обяснява, че тия тампони специално ги няма никъде, а ми кажи от къде да ги купя утре например - посочи ми магазин и съм там . Не виждаш ли, че колегата ги е поръчал чрез Даровци предполагам. Луда работа, на сяка тема мерудия.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
prestige6969 написа:Тампоните са поръчани Вече, директно от Германия - оригинални на БМВ комплекта от 4-те струва 98.57 лв, така че ако някой го интересува това е цената. Но само с директна поръчка и чакане поне 1 седмица!
Здрасти, тампоните си поръчахме двамата

Също утре си вземам и за предната стабилизираща...
Успех
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти на всички, та по отношение на тампоните да направя едно оточнение
Цената от 98 лв. е за един комплект с който се обслужва единия носач
Или за двата носача грубо 196 лв. или общо 4 тампона
Това оточнение се оказа че дори в родните ни представители на BMW не им е известно и след писмо/ запитване до BMW Германия бе оточнено, оправданието на нашите родни специалисти беше че почти никой не сменял подобни тампони защото напрактика били вечни и не били запознати
Това е проверено и при друг представител и вносител на оригинални части за BMW
Успех

Цената от 98 лв. е за един комплект с който се обслужва единия носач

Или за двата носача грубо 196 лв. или общо 4 тампона

Това оточнение се оказа че дори в родните ни представители на BMW не им е известно и след писмо/ запитване до BMW Германия бе оточнено, оправданието на нашите родни специалисти беше че почти никой не сменял подобни тампони защото напрактика били вечни и не били запознати

Успех
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
NikiNikolov написа:Мда, не стана ясно от къде могат да се купят тези тампони. Ама като превите дрифтове, после що гумите са на една страна.
Ники най-добре от Дару, Камор или Вари 2000. Просто е безмислено да спестиш 20 -30 лв. и да си скъсаш нервите след 3 месеца като омекнат новите тампони.
Поздрави.
П.П. Вари 2000 май най-добри цени дават на частите.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....

- kirililiev
- ентусиаст
-
Peter Angelov написа:kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....![]()
знам бре вие си падате по оригиналите,може да е безмислено скъпо и непрактично но щом е оригинал е за вас

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
kirililiev написа:Peter Angelov написа:kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....![]()
знам бре вие си падате по оригиналите,може да е безмислено скъпо и непрактично но щом е оригинал е за васпък ние балъците ще си караме на полиеритан.
Точно така! Виж как се сети сам

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
kirililiev написа:Peter Angelov написа:kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....![]()
знам бре вие си падате по оригиналите,може да е безмислено скъпо и непрактично но щом е оригинал е за васпък ние балъците ще си караме на полиеритан.
Здрасти, карайте нама проблем то ако няма пък такива като вас тея фирми дето ги произвеждат ще фалират

Ейй не се цупете и без тинтири минтири всеки си кара с каквото иска ние с оригинални, вие с други намя значение...
Весели празници
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Аз сега съм с полиеританови на задния мост тия големите двата и отзад дупките ги поема повече от добре няма никакви излишни сътресения купето.Спецялно за тия на носачите незнам да има такива поне в каталога не видях да се предлагат за тях.Засега съм много доволен от полиеритановите ще видим как ще се държат в по-далечна експлоатация.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dinozab написа:Аз сега съм с полиеританови на задния мост тия големите двата и отзад дупките ги поема повече от добре няма никакви излишни сътресения купето.Спецялно за тия на носачите незнам да има такива поне в каталога не видях да се предлагат за тях.Засега съм много доволен от полиеритановите ще видим как ще се държат в по-далечна експлоатация.
Здрасти, до колкото знам след направена проверка никой не предлага тези тампони

- kirililiev
- ентусиаст
-
Peter Angelov написа:kirililiev написа:Peter Angelov написа:kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....![]()
Здрасти, карайте нама проблем то ако няма пък такива като вас тея фирми дето ги произвеждат ще фалират![]()
Ейй не се цупете и без тинтири минтири всеки си кара с каквото иска ние с оригинални, вие с други намя значение...
Весели празници
така е човек,прав си.даже ако съм на теб ще откажа и гадните дискове с дупките и рейсинг накладките,те също не са оригинални,по едно време искаше и пружини да сменяш с по ниски,моляте недей,от оригиналните по хубаво нема

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
kirililiev написа:Peter Angelov написа:kirililiev написа:Peter Angelov написа:kirililiev написа:е то полиеритана по евтин бре,що не си вземете.практически вечни са и става по стегната задницата.са само някой да не каже че ще друса и ще хлопа
Вземи си ти....![]()
Здрасти, карайте нама проблем то ако няма пък такива като вас тея фирми дето ги произвеждат ще фалират![]()
Весели празници
така е човек,прав си.даже ако съм на теб ще откажа и гадните дискове с дупките и рейсинг накладките,те също не са оригинални,по едно време искаше и пружини да сменяш с по ниски,моляте недей,от оригиналните по хубаво нема
Незнам къв ти е проблема явно с интерес следиш развитието на моята кола

P.S. И за инфо JURID се монтират на конвейра, Зимерман също...
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3