Спортен филтър за АГУ ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mi6a_2004 » 16 Дек 2008, 22:15

абе колега слагаи това филтарче без да се мислиш.нема никав дерт.моите две бмв-та са с такива филтри. :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 17 Дек 2008, 17:11

Късна вечер неделя около 23 часа, под уличната лампа с отверка в дясна ръка, в лявата филтъра слят с дебиломера в твърда връзка и с фенерче в устата :mhihi: , монтирах гадината. Още малко ъпдейти за въздуха останаха, ама няма време през седмица, та в събота или неделя продължавам, ще сложа снимки после.

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 17 Дек 2008, 18:58

Ники, обаче трябва да го напръскаш с масло за филтри, че да хваща прахта, или пък ако не ти се дават пари може и с обикновено масло, така са ми казвали. иначе аз само с масло за филтри съм пръскал. комплекта за почистване и омасляване струва около 40 лева
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Дек 2008, 20:10

а за WD-40 не сте ли чували :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 17 Дек 2008, 23:32

Намерих си ВД-40 0,5 л. е май тубата за 8 лв. и преди монтажа обилно напръсках гадината, та го удавих направо, не можа да запали от първия път, та от второ запитване от страна на стартера и педала до дупка с пробито гърне по събудих малко квалтала. Иначе добре се държи засега поне. Не съм го поглеждал оттогава това животно. Когато му дойде времето: събота или неделя.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Дек 2008, 0:17

В случая какво печелим от този филтър? :roll: съвсем сериозен съм с въпроса си. По-евтино излиза вместо да сменяме оригинални или... ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Дек 2008, 8:52

dj_ennsy_1 написа:В случая какво печелим от този филтър? :roll: съвсем сериозен съм с въпроса си. По-евтино излиза вместо да сменяме оригинални или... ? :roll:

малко по 4ист въздух за колата и можеш да си го миеш когато изкаш и дет се вика се да сие нов малка е раликата при варвенето но пак си се усеща ако си на гас требва и реглаж4е да одидеш си напраиш заради леките промени в въздуха и богатяването на сместа в общи линии това е
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 18 Дек 2008, 10:05

dj_ennsy_1 написа:В случая какво печелим от този филтър? :roll: съвсем сериозен съм с въпроса си. По-евтино излиза вместо да сменяме оригинални или... ? :roll:

печелим: повече бръмчи, по-малко върви, повече мием и монтираме, повечко пари спестяваме. :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Извинявам се за оф-типика, темата имаше друга цел, а именно замяната на спуканата кутия на въздушния филтър сас спортен такъв. Моята кутия също беше спукана, не много, около 5 см точно по ръба. Лепнах малко болкит /не очаквах да издържи, но факт, цяла година си я карам така, без да се е отлепил/.

Предишна

Назад към E34