За сферите на нивомата при Touring-a
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Моята специално има много хубава стойка и ще клекне задницата ако се свали още си мисля. Возията не мога да я преценя, няма да е зле да се кача при някое друго комби, за да направя сравнение, дали не е от тия 45 гуми (нискички). Едва ли е от нивомата, защото дупките май ги усещам с предницата и задницата по един и същ начин, твърдичко. Пък самото окачване е сравнително меко, в завой си има известен наклон, още повече при поднасяне си се разлашква
Кефи ме, че дори с това тегло, Е34-ката не бие такива гадни кашици като тройките, влизам си настрани и щом изправи си влиза в пътя, а не дрифти двойно повече в другата посока.

Кефи ме, че дори с това тегло, Е34-ката не бие такива гадни кашици като тройките, влизам си настрани и щом изправи си влиза в пътя, а не дрифти двойно повече в другата посока.
BMW only!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
skylord написа:пак е добре, че в дару амортесьорите за нивомата са по 1300 лв парчето...
Преди време се бях интересувал в D&N за цената и идваше около 700 лв
Благодаря за отзивчивоста!
Postman можеш да удряш ключа!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Tod написа:skylord написа:пак е добре, че в дару амортесьорите за нивомата са по 1300 лв парчето...
Преди време се бях интересувал в D&N за цената и идваше около 700 лв
Благодаря за отзивчивоста!
Postman можеш да удряш ключа!
Чакай веее юрдек

- Tod
- ентусиаст
-
dinozab написа:Чакай веее юрдек![]()
![]()
кажи поне като го свалиш какво е станало с возията
Въздържай се от подобни квалификации, ако във вашето село са приети то в нашето не ги тачим, виждам че обръщението го ползваш няколко пъти вече, ако ти е толкова на сърце и неможеш без него, използвай го на друго място....!
Относно молбата ми за заключване на темата- ще имам резултат след 20-тина дни! Според мен не е разумно да се държи темата активна толкова време, ако имам успех ще пусна нова , обстойна и синтезирана, и ако модераторите решат да се сложи във ВАЖНИТЕ, защото проблема касае доста колеги!
Благодаря за вниманието!
Good Luck
- Tod
- ентусиаст
-
Какво се случи, проблема определено при мен, не е от сферите, пробвах возията при различна височина на задницата на комбито!
Всъщност в крайна сметка положението е следното, дори малко да е повдигната задницата, возията доста загрубява.
Бях свалил колата до ниво от 525мм -комфорта е великолепен, от там нагоре започва втвърдяване на "положението"
!
Та за мен извода е, че всичко нагоре от заводските параметри втвърдва окачването и колкото е по-вдигнат автомобила нещата са по-груби!
Всъщност в крайна сметка положението е следното, дори малко да е повдигната задницата, возията доста загрубява.
Бях свалил колата до ниво от 525мм -комфорта е великолепен, от там нагоре започва втвърдяване на "положението"

Та за мен извода е, че всичко нагоре от заводските параметри втвърдва окачването и колкото е по-вдигнат автомобила нещата са по-груби!
Good Luck
- skylord
- младши ентусиаст
-
Tod написа:Какво се случи, проблема определено при мен, не е от сферите, пробвах возията при различна височина на задницата на комбито!
Бях свалил колата до ниво от 525мм -комфорта е великолепен, от там нагоре започва втвърдяване на "положението"!
да и аз направих същото... свалих почти до край нивото и возията се промени в пъти....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
ако сферите не работят коректно, при настройка докрай надолу само замазваме положението, реално респонса няма нищо общо, просто се возите меко...

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Stanchev написа:ако сферите не работят коректно, при настройка докрай надолу само замазваме положението, реално респонса няма нищо общо, просто се возите меко...
А да знаеш някакъв ефикасен начин за проверка на сферите дали са изправни че то ако е така както го казваш как ще се разбере тия сфери добре ли са или не

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Stanchev написа:ако сферите не работят коректно, при настройка докрай надолу само замазваме положението, реално респонса няма нищо общо, просто се возите меко...
А да знаеш някакъв ефикасен начин за проверка на сферите дали са изправни че то ако е така както го казваш как ще се разбере тия сфери добре ли са или не
вдигаш си я до нормалното ниво и ако друса си за сфери

- skylord
- младши ентусиаст
-
дам, но ние с Tod след като я регулирахме на нормалното ниво 521мм спря да друса... идеята беше как да е примерно на 550мм и да не друса.....
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4