Защо крадат стелките... ??
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
SaSo написа:Aз мойта я взех с неоригинални стелки, но с почти пълен комплект инструменти в багажника ( липсва само клещите ) ... Оригиналната аптечка си е още в найлончето... Веднъж съм я отворил да видя кво има вътре,ама е фулл...Човека от който я взех ми остави всички фактури от Камор Ауто и Дару Кар... Където я сервизирал само... Сервизни 2 книжки от излизането на колата от дилъра до момента... Един дневник негов си личен на който пише какво има да се дооправя следващо...Вкара ме в гаража си и ми даде да си взема зимните гуми на колата... (летните бяха на нея Континентал а зимните бяха Мишлен Алпин ) ... В гараж имаше поне още 2 чифта гуми от тая кола...Абе то нямаше такава любов към колата...Сигурно само Жоро Пенчев може да го конкурира...А човека е на над 50 години...А за резервните ключове са ми 4 на брой 1 оригинал, 1 резерва, един метален с кръгла глава и един малък с плоска глава...Нямаше почти никви липси по колата... Ама човека си беше абсолютно читав,а и колата не е нов внос...![]()
![]()
e тя и моята е така с малката разлика, че имам и клещи

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2