Ентусиазъм, или просо Луд

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 07 Окт 2008, 11:37

MadVanio написа:
jullydjs написа:Не може без бежовият цвят, тои при мен е задължителен защото мокет, лаисни, и уплътненията са бежови и няма как всичко да е в черно, то идеята ми е да стане леко индивидоал салон. а пък седана ми е в черно целият вътре и да ти кажа честно се чувствам малко кадо в дупка с това черно няма изражение на детаелите в колата, а така ми е по светличко, а и на живо е уникална просто

Имам в предвид сивото централно барче да намериш бежаво или черно и барчето около ръчната и кожата на лоста на ръчната инак и на мен не ми харесва всичко да е в черно :winky:

Ванка и те са бежови но просто явно на снимките са излязли малко по светли, абе всичко е бежово и черно :mhihi: само задната седалка остана да направя, но до седмица две и това ще стане.

Поздрави на всички, и се радвам че се хареса и на вас

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 07 Окт 2008, 18:28

Станало е невероятно колега :!: Кога ли и аз ше си я направя мойта както аз искам-дето се вика дай ми пари и ми гледай сеира :mhihi:

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 07 Окт 2008, 23:12

Поздравления и от мен колега! Това се казва истинско отношение към колата! Страхотно се е получила! :yes: :clap:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 07 Окт 2008, 23:18

няма да хабя много думи - ЕВАЛА :bowdown:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 N42B20
Мечтае да кара: 2002 turbo

Мнение от i D r i v e » 08 Окт 2008, 17:27

...направо си е INDIVIDUAL :smoke:

Предишна

Назад към E34