бърза помощ!!!
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
еми колега налях и 5 литра колкото да запали и да стигна до бензиностанцията.може ли да не и е стигнала нафтата и заради това да не бръмне???
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
При мен стана същото - сутринта ми изгасна, тръгвайки за работа (а дори лампата не беше светнала - нещо ми прави мизерии като остане малко нафта), завъртях веднъж, защото допуснах, че може да е изгаснала, защото е студена и се усетих какво става. По-късно сипах 8 литра и се скъсах да въртя. Такова въртене не е било никога. И моя 100 амперов, 7-месечен акумолатор капна. Не знам дали не засмука боклук, защото никога не съм въртял толкова.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Хора - нали всички казват - ако неработи помпата в резервоара - филм... гледал съм го тоя филм - оправията е нова помпа или ако е запушена цетката - почистване (моя мина само с почистване)... Дино знае - той ми каза как се вади от резервоара
за което още веднъж му благодаря... друго няма какво да е... освен... ако е запушен горивния филтър... Някои хора си слагат клапанчета за да не връща към резервоара та да се гледа "филма" по спокойно

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Vlados
- с две лица
-
И при мен сигурно е някакво запушване, защото обикновено като ми светне лампата, след 10-тина километра ми гасне. Последния път ми светна лампата на един баир (около 1 км) и докато го изкача, изгасна точно преди върха. Надали някога е чистен резервоара, защото като дойде от Италия си беше бая мърлява. Както е тръгнало с това време обаче, чистенето ще е напролет.
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
колеги моита се оправи от самосебе си?днес след раота се ка4их завъртях и вси4ко си беше ок.ама утре ще я разглобя да я жидя да няма боклуци и цедтака да ги е засмукала.
и моита стрелак показва6е 4е имам нафта не беше светнала лампата ама ддз став и нещо. ИНАТ!!!
искам да благодаря на вси4ки от форума и..... Безаварииино каране и само хубави моменти.
благодаря ви!!!
и моита стрелак показва6е 4е имам нафта не беше светнала лампата ама ддз став и нещо. ИНАТ!!!
искам да благодаря на вси4ки от форума и..... Безаварииино каране и само хубави моменти.
благодаря ви!!!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Vlados
- с две лица
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2