имаме скрита екстра

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 19 Сеп 2008, 16:40

dinozab написа:Чакайте и аз дапитам като стана въпрос за комфорт модули че като гледам топлата вода я откри колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Лявото стъкло се сваля и вдига автоматично а дясното само се сваля трябва да държа копчето докато се вдигне.При вас така ли е или аз имам проблем с онуй животну под задната седалка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И при мен е така - неудобно е. И задните не се вдигат само с 1 натискане.

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 19 Сеп 2008, 17:37

dokie написа:
dinozab написа:Чакайте и аз дапитам като стана въпрос за комфорт модули че като гледам топлата вода я откри колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Лявото стъкло се сваля и вдига автоматично а дясното само се сваля трябва да държа копчето докато се вдигне.При вас така ли е или аз имам проблем с онуй животну под задната седалка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И при мен е така. При мен не само, че не се вдигат задните с бутон ами и трябва да въртя като луд едни ръчки дето са сложили на вратите. Колеги при вас така ли е или имам проблем :mhihi: :mhihi: ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Сеп 2008, 18:34

Pavlinius написа:
dokie написа:

И при мен е така. При мен не само, че не се вдигат задните с бутон ами и трябва да въртя като луд едни ръчки дето са сложили на вратите. Колеги при вас така ли е или имам проблем :mhihi: :mhihi: ?
Мисля че имаш проблем с ръчките сложи си манивела да въртиш по лесно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 19 Сеп 2008, 20:29

Някой знае ли откъде мога да си намеря дистанционно за алармата тъй като моето го загубих?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 19 Сеп 2008, 21:34

Затварят се и се отварят 4те без проблем от копчето, ама искам и с дистанционното така да става .. :-( Идей някой, нещо?
Иначе и при мен само шофьорското е с едно докосване да се спуска и вдига.
Изображение
E34, E38

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Сеп 2008, 6:25

dinozab написа:...

Нямаш проблем бре! Даже пробвай докато ти се вдига самичко лявото да вдигнеш и дясното. :twisted: Тогава съвсем ще се притесниш. :mhihi: Има различни комфортмодули, вдигат само левия, вдигат двата предни, вдигат всички джамци. Що е таз глупотевина не знам. И според мен първият вариант е безмислен. Аз пък не мога да ползвам екстрата с ключа, защото като го задържа в крайно положение машинките полудяват и започват да отключват/заключват. Ама това да и е кусурът на мойта скъпа, черна перла. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 20 Сеп 2008, 14:33

TheBoss написа:Аз пък не мога да ползвам екстрата с ключа, защото като го задържа в крайно положение машинките полудяват и започват да отключват/заключват. Ама това да и е кусурът на мойта скъпа, черна перла. :twisted: :twisted: :twisted:

Да не си е играл някой с вратата ти - сигурно някоя клема не е сложена където трябва или тоя дет ти е сложил алармата не си е свършил както трябва работата... :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 20 Сеп 2008, 20:00

това за всички 5-ци ли се отнася или само по-новичките, щото мойто е '88г. и само лявото стъкло се вдига и сваля автоматично и то само когато съм в движение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 20:52

metatron написа:това за всички 5-ци ли се отнася или само по-новичките, щото мойто е '88г. и само лявото стъкло се вдига и сваля автоматично и то само когато съм в движение

Значи при мен всички стъкла се свалят автоматично, но само шоферското се вдига по този начин. Така е май и на всички останали е34.

Успех !
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Сеп 2008, 22:13

има някой хора от форума дето всичко на всички посоки им е автоматично :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 22:32

_65536_kb_sec_ написа:има някой хора от форума дето всичко на всички посоки им е автоматично :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тихо щот ще намеря къде си покрил е32-ката и ще й крадна комфорт модула.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Сеп 2008, 3:15

Zubcho написа:
_65536_kb_sec_ написа:има някой хора от форума дето всичко на всички посоки им е автоматично :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тихо щот ще намеря къде си покрил е32-ката и ще й крадна комфорт модула.

ама аз не съм казал на чия Е32-ка е тоя модул :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bonbonev » 23 Сеп 2008, 23:28

Zubcho написа:Значи при мен всички стъкла се свалят автоматично, но само шоферското се вдига по този начин. Така е май и на всички останали е34.

Така е при всички...

П.С. Това с едното натискане в новите коли му викат "one touch" и се води екстра :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от borcata bc » 24 Сеп 2008, 17:11

а някой знае ли как да си отворя ключа да сменя батерията че да светне тва диодче на него :idea: .
и дали има някаква аларма във самия ключ или тва бутонче е само за светене :mhihi: :mhihi:
аз се помъчих да го отворя ама явно не става само с ранене иска и акъл 8) 8) така че пишете
borcata bc

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bonbonev » 25 Сеп 2008, 8:14

borcata bc написа:а някой знае ли как да си отворя ключа ...

Ако си снимаш ключа от пред и отзад да го разгадаем колега - цена нема да имаш :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към E34