Една мисъл ми се върти тук в главата-не ми дава мира !

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 12 Сеп 2008, 21:05

Здравейте,
съгласен съм с повечето написани относно новите коли. Но все пак лично мен много ме влече цялата тази технология и новите интериори
Изображение
или
Изображение

някакси те излъгват и те влечат, много по удобно ми изглежда от къщи :D

Поздрави

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Сеп 2008, 22:36

klintan66 написа:Пенчев , братко ,ми ти хич не караш, 300-500км на ден . :shock:

Малко ме е срам да ти призная ама от две седмици насам и през Пазарджик минавам за четвърти път ,но за съжаление нямам време да ти звънна да се видиме ,защото след твоят град още поне два и един зимен курорт трябваше да мина и да се прибера в еди колко си часа ,но и да не закъснявам за финала :help: Като имам малко време в повече ще звънна 8)

Вярно е това което казва синеокия , стремежа (ако го има) е по-силен от тока и това в комбинация с една такава страст като тези автомобили и хоп ... ето ти начин на живот от който в крайна сметка се подивява :roll: Аз се улавям ,че като хукна сутрин от София на някъде из страната и сякаш като поема дъх и чак като се прибера издишам , ако това трябваше да го правя с някой автомобил от друг производител май щеше доста нанагорно да ми дойде , меко казано

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Сеп 2008, 8:57

Щеше да имаш по често вземане даване с рапатраците :winky: и да караш с възглавничка против хомороиди (нали я знаеш каква е като пояс ама мъничък), и бъбреците да са ти се поочукали от гадно окачване.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 13 Сеп 2008, 11:06

Пенчев , бива ли така - мини да обсъдим пазарджишките моми . Само звънни 1час по ранно да съм подготвен. Иначе , по темата намеря ли седалки лукс с чупка в гърба може и да не сменя петицата никога.

Предишна

Назад към E34