Уникален проблем - помощ !

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 26 Авг 2008, 14:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 26 Авг 2008, 15:16

Гущерчетата най-вероятно се влезли през прозореца (една вечер го бях зарязал малко отворен). Иначе колегата е прав, че сами ще си излезат. Мисля пак да оставя отворен прозореца и дано да ги няма утре.

пробвай с прозореца, ама нямали да стане по- зле, ти нали си засмукал единия ся другия ще си доведе компания, как така да седи сам докато половинката е командировка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 28 Авг 2008, 21:52

Гущерчетата най вероятно са гекончета, щото за други БГ гущери не се сещам да могат да се наврат в кола.Малки, сиво кафеви, с големи котешки очи които не се затварят.Тези гущери носят късмет и здраве на мястото където живеят явно колата ти е късметлийска, убиеш ли ги значи акъла ти е малко наистина.Няма да те ухапят не се плаши, то тежи 5 грама а ти най малко 100кг. Отнасяйте се с уважение към животните живота им си е техен не ваш, и без това малко останаха вече, няма да ти изядат колата, едва ли им харесва в нея.

Моята кола като я чистих един път не съм видял котката как е влязла, че и заспала отзаде, и като съм я подкарал после я разходих едни 100-тина км. с мене че и чак на края един приятел се качва и ми вика "има котка отзаде , спи" :mhihi: :lol: :roll: .Голям смях падна беше като реклама на комфортен автомобил.

Предишна

Назад към E34