Взеха ми колата
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Penchev написа:zvetiko , един въпрос от мен - конкретенако изпадне комби с 2,5 литра мотор бензинов би ли си го взел
![]()
![]()
То по принцип вече има М50В25-ци ,продават се не е да ги няма та може и като наш Сашо Plague - намери си много читава 20-ска комби и сложи в нея 2,5-та литра от обърнатата кола![]()
Иво Станчев и аз съм сигурен че ще намери готин автомобил![]()
Аз в пловдив като му подкарах актуалната 20-ска комби и много я харесах ,свежа кола е![]()
п.с. Аз в момента просто много "страдам" - черното комби с 3,8 двигателя ме побъркваДано не отлети скоро ,дано постои някой друг месец ,аз ще го купя ,само дано не отлети
![]()
Колата е уникална ,в нея са вложени последно 8000 евро в части,уникална е и ... ще се побъркам![]()
Георги Пенчев
Бате ако купиш тая кола верно ще правя бдения пред вас

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zvetiko , комбито е страшно функционален автомобил и ти като собственик си го преценил.Аз досега никога не съм се замислял за където и да съм тръгнал с колкото хора и багаж ,това си е все пак предимство.Миналата седмица си направихме малка ескурзия с мои приятели ,измежду които една мацка Испанка из северна България - Велико Търново в арбанаси спахме няколко вечери,Етъра,Боженци,Дряновски манастир,Ловеч и щом колата събра всичко на три момичета и ние две момчета прави си сметка
А те момичетата изобщо не обичат да си носят гардеробите , не
Задния капак ,при отворено положение служеше за закачалка на която се закачаха калъфи с дрехи на прага на багажника се сядаше като на пейка за преобуване ,по време на движение все някоя се пресягаше отзад в багажника и все ровеха като кокошки мама му стара
малеее страшна работа ! най-накрая ми казаха ,че им е много удобна колата да съм си я пазел за догодина
Само ,че незнаят как един голям на кубатура шестак може да ги накара да пищят щото са много страхливи
Да не говоря ,че съм прекарвал огледало от Чешки кристал ,много скъпо за една луксозна асансьорна кабина с дължина 215 см (!) на 30 ширина , балконска врата от алуминиева дограма с дължина 200 см и ширина поне 60 см с мен и мой приятел до Трън , кухненски ъгъл от три части изобщо не малък (супер екстра е отварянето на задното стъкло) от Търново до село (40 км до Стражица близо) пътувания за ски с по 4 или 5 диши със ски оборудване и сакове с дебели зимни дрехи за пистите а най-адския тест на нивомата ми беше преди 4 години ,когато от банско просто без никаква възможност да не поема ангажимента качих 400 кг асансьорни чугунени тежини и общо 5 души в колата ,тогава просто бях сигурен ,че ще хвърля амортисьорите ,само напомпах гумите на 3,2 атмосфери , системата са мое най-голямо очудване вдигна и изравни задницата и така 160 км до София ги прибрах :shock: Никога повече тази кола не е мъчена ,но тогава се убедих за какво става въпрос ебаси
... сега се сетих на събора 2004 година на Казанлък една каса бира имаше в багажника ,капака отворен ни пазеше сянка а ние седнали в багажника щяхме да се отрежем
Ебаси ,от където и да я погледнеш тази каросерия направо няма "празно"
Мисля си ,че няма да сгрешиш ако пак си вземеш такъв автомобил
п.с. Зъбчо ,трудно ми е в момента ,но стане ли ще се съберем хората от този подфорум на един импровизиран банкет ,ще я покараме всички това е сигурно ,но да видя
Георги Пенчев

Мисля си ,че няма да сгрешиш ако пак си вземеш такъв автомобил

п.с. Зъбчо ,трудно ми е в момента ,но стане ли ще се съберем хората от този подфорум на един импровизиран банкет ,ще я покараме всички това е сигурно ,но да видя

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:Бате аз вече се замислям над покупката на един 4.4 матор и да го сложа на мястото на дизеляка и да си карам мото купе. Поне няма удари никъде. Другия варянт е да си взема нещо е32 с 3.5 мотор. Просто искам да карам голям двигател вече. За съжаление все пари няма и кога ли ще стане не се знае ама некой ден.....
Иначе Zvetiko ако намериш нещо с по голям мотор от 2.5 го вземай. Примерно 3.5 или м60б30. Просто като сложиш газов инжекцион и на дълъг път ще минаваш 100 км с 10-11 л. газ което не е нищо според мен като разход. на фона на 8/100 нафта = 16+ лв. на сто. Мисля че 5лв. надолу в разхода и 70+ конски сили разлика не е за пренебрегване. Само да нямаше акциз ей!! Сега щях да търкалям 540 и да им се смея на голфчетата и не само аз ами и половината форум сигурен съм
С предишното М20В25 ако знаеш аз как им се смеех-тогава не знаех ,че имало голфове бегачки и се чудех защо толкова ми се пънеха.Обаче в завоите и на правите участъци на междуградските пътища нещо ми издишаха-правеха дори самоубийствени изпълнения ,но пак не им се получаваше.

- Penchev
- Сватбаря
-
^ Наистина дизелов автомобил да се преправя на бензинов е луда работа
Как да разбуташ нещо което си е като излято на мястото и няма мърдане ,да накачиш от друг стар автомобил сума ти части ,като просто поне според мен това което ще е на финала няма да е като това от което е тръгнал човек
Както си е окомплектована колата ,така да си се ползва ,ще изпадне нещо добро бензиново и така ще е най-добре
Георги Пенчев

Както си е окомплектована колата ,така да си се ползва ,ще изпадне нещо добро бензиново и така ще е най-добре

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:zvetiko , комбито е страшно функционален автомобил и ти като собственик си го преценил.Аз досега никога не съм се замислял за където и да съм тръгнал с колкото хора и багаж ,това си е все пак предимство.Миналата седмица си направихме малка ескурзия с мои приятели ,измежду които една мацка Испанка из северна България - Велико Търново в арбанаси спахме няколко вечери,Етъра,Боженци,Дряновски манастир,Ловеч и щом колата събра всичко на три момичета и ние две момчета прави си сметкаА те момичетата изобщо не обичат да си носят гардеробите , не
Задния капак ,при отворено положение служеше за закачалка на която се закачаха калъфи с дрехи на прага на багажника се сядаше като на пейка за преобуване ,по време на движение все някоя се пресягаше отзад в багажника и все ровеха като кокошки мама му стара
малеее страшна работа ! най-накрая ми казаха ,че им е много удобна колата да съм си я пазел за догодина
Само ,че незнаят как един голям на кубатура шестак може да ги накара да пищят щото са много страхливи
![]()
![]()
Да не говоря ,че съм прекарвал огледало от Чешки кристал ,много скъпо за една луксозна асансьорна кабина с дължина 215 см (!) на 30 ширина , балконска врата от алуминиева дограма с дължина 200 см и ширина поне 60 см с мен и мой приятел до Трън , кухненски ъгъл от три части изобщо не малък (супер екстра е отварянето на задното стъкло) от Търново до село (40 км до Стражица близо) пътувания за ски с по 4 или 5 диши със ски оборудване и сакове с дебели зимни дрехи за пистите а най-адския тест на нивомата ми беше преди 4 години ,когато от банско просто без никаква възможност да не поема ангажимента качих 400 кг асансьорни чугунени тежини и общо 5 души в колата ,тогава просто бях сигурен ,че ще хвърля амортисьорите ,само напомпах гумите на 3,2 атмосфери , системата са мое най-голямо очудване вдигна и изравни задницата и така 160 км до София ги прибрах :shock: Никога повече тази кола не е мъчена ,но тогава се убедих за какво става въпрос ебаси
... сега се сетих на събора 2004 година на Казанлък една каса бира имаше в багажника ,капака отворен ни пазеше сянка а ние седнали в багажника щяхме да се отрежем
Ебаси ,от където и да я погледнеш тази каросерия направо няма "празно"
![]()
Мисля си ,че няма да сгрешиш ако пак си вземеш такъв автомобил![]()
п.с. Зъбчо ,трудно ми е в момента ,но стане ли ще се съберем хората от този подфорум на един импровизиран банкет ,ще я покараме всички това е сигурно ,но да видя![]()
Георги Пенчев
"Penchev" и аз ходя на ски,но най-голямото изпитание на комбито беше точно сега-пренасях се от един апартамент в друг.Да не ти казвам какви неща се побираха отзад и с каква лекота се товареха и разтоварваха-накрая само за най- едрите и тежки неща викнах камион.Обаче не знам защо,може би понеже дълги години съм карал лимузина някак си се усещам по-ниско и по-стабилно на пътя,задните седалки ми се струват по-широки и по-дълбоки и това вече не е само усещане-на комбито волана определено ми беше по-тежък.Но ако ми изпадне читаво комби ,автоматик сигурно не бих му простил-миналият месец станчев продаваше едно страхотно и ако бях продал моето със сигурност щях да му го взема.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:"Penchev" и аз ходя на ски,но най-голямото изпитание на комбито беше точно сега-пренасях се от един апартамент в друг.Да не ти казвам какви неща се побираха отзад и с каква лекота се товареха и разтоварваха-накрая само за най- едрите и тежки неща викнах камион.Обаче не знам защо,може би понеже дълги години съм карал лимузина някак си се усещам по-ниско и по-стабилно на пътя,задните седалки ми се струват по-широки и по-дълбоки и това вече не е само усещане-на комбито волана определено ми беше по-тежък.Но ако ми изпадне читаво комби ,автоматик сигурно не бих му простил-миналият месец станчев продаваше едно страхотно и ако бях продал моето със сигурност щях да му го взема.
Ами ако колата ти е със сервотроник и лимузина и комби да е все ще е по-лек волана

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Penchev
- Сватбаря
-
Аз за задната седалка си мисля ,че комбито е по-добре от седана.Вратата на седана е с такава линия при малкото стъкло ,че висок човек на влизане трябва малко да си пази главата от колонката ,докато на комбито точно рамката на вратата е с по-голям ъгъл при малкото стъкло и се влиза и излиза по-леко, тавана над седалката отзад е по-висок и за по-високите хора е по леко.седалката на седана отзад е вероятно малко по-удобна ,защото е по-профилирана както каза ,но трима души в комбито могат да пътуват далеч по-удобно според мен.На седана наистина я няма тази тежест отзад ,чувства се разликата и тук наистина идва момента човек да избира кое ще му е по-рационално.Аз и седаните си ги харесвам
каквото читаво изпадне го взимай и това е
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:zvetiko написа:"Penchev" и аз ходя на ски,но най-голямото изпитание на комбито беше точно сега-пренасях се от един апартамент в друг.Да не ти казвам какви неща се побираха отзад и с каква лекота се товареха и разтоварваха-накрая само за най- едрите и тежки неща викнах камион.Обаче не знам защо,може би понеже дълги години съм карал лимузина някак си се усещам по-ниско и по-стабилно на пътя,задните седалки ми се струват по-широки и по-дълбоки и това вече не е само усещане-на комбито волана определено ми беше по-тежък.Но ако ми изпадне читаво комби ,автоматик сигурно не бих му простил-миналият месец станчев продаваше едно страхотно и ако бях продал моето със сигурност щях да му го взема.
Ами ако колата ти е със сервотроник и лимузина и комби да е все ще е по-лек волана
Не знам защо ,но при седана беше много по-лек-чудя се дали не е от разликата в ширината на гумите-195 и 205.

- Penchev
- Сватбаря
-
^ Аз си мисля ,че разликата от 100 кг е само и основно в задницата
Задното окачване е по-тежко , каросерията и така ...
Седана с М50 има 51% отпред и 49% отзад разпределение на масите а комбито 48% отпред и 52% отзад ,което си е разлика ...
Георги Пенчев

Седана с М50 има 51% отпред и 49% отзад разпределение на масите а комбито 48% отпред и 52% отзад ,което си е разлика ...
Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
хвалбите продължават.... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Zubcho написа:zvetiko написа:"Penchev" и аз ходя на ски,но най-голямото изпитание на комбито беше точно сега-пренасях се от един апартамент в друг.Да не ти казвам какви неща се побираха отзад и с каква лекота се товареха и разтоварваха-накрая само за най- едрите и тежки неща викнах камион.Обаче не знам защо,може би понеже дълги години съм карал лимузина някак си се усещам по-ниско и по-стабилно на пътя,задните седалки ми се струват по-широки и по-дълбоки и това вече не е само усещане-на комбито волана определено ми беше по-тежък.Но ако ми изпадне читаво комби ,автоматик сигурно не бих му простил-миналият месец станчев продаваше едно страхотно и ако бях продал моето със сигурност щях да му го взема.
Не знам защо ,но при седана беше много по-лек-чудя се дали не е от разликата в ширината на гумите-195 и 205.Айде колега,махай го и ти дизела ,за да можеш да се отървеш от подписа си.
Аве ако някой иска да земе мойта в това състояние в което е сега и да ми даде 1994 3.5 седан или комби в добро състояние, даже съм готов да додам някой лев.
За съжаление в момента тавана ми е разглобен и карам без тапицерия (ще бъде претапициран естествено плата е купен и седи с плочите на тавана в къщи). Ще карам др. месец да ми оправят шибедаха. Отделно по предницата ще се дадат др. месец към 400лв. за ремонт. И остава да се оправят забележките по външния вид и ще мога да кажа, че е перфектна. Дано само смогна да направя всичко по колата.
Иначе ми се кара 3.5 211 коня или 4.0 286к.с. автомат. Седан или комби нямам претенции все ми е едно и двете си ги харесвам

е34 да е обаче!!!

ПП Отворен съм за бартери

ППП
За първи път си пускам снимки на колата във форума

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho ,оправи си тавана,не пипай нищо друго и я пускай в продава-като гледам каква е лъскава,ще замине веднага и тогава вече може да реализираш мечтата си-постоянно изникват коли като мечтата ти.Като бях направил снимки с ГСМ-ма на моята и разчитах ,че ще я продам заради перфекното и техническо състояние и екстрите ,стоя с месеци,като я поизлъсках и снимах както трябва ,замина за дни-прави си сметка какво ги интересува хората. 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Zubcho ,оправи си тавана,не пипай нищо друго и я пускай в продава-като гледам каква е лъскава,ще замине веднага и тогава вече може да реализираш мечтата си-постоянно изникват коли като мечтата ти.Като бях направил снимки с ГСМ-ма на моята и разчитах ,че ще я продам заради перфекното и техническо състояние и екстрите ,стоя с месеци,като я поизлъсках и снимах както трябва ,замина за дни-прави си сметка какво ги интересува хората.
Лъскава друг път, тука е измита и има забележки по боята. Аве ще видим какво ще се прави.
Пак казвам отворен съм за бартери

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:zvetiko написа:Zubcho ,оправи си тавана,не пипай нищо друго и я пускай в продава-като гледам каква е лъскава,ще замине веднага и тогава вече може да реализираш мечтата си-постоянно изникват коли като мечтата ти.Като бях направил снимки с ГСМ-ма на моята и разчитах ,че ще я продам заради перфекното и техническо състояние и екстрите ,стоя с месеци,като я поизлъсках и снимах както трябва ,замина за дни-прави си сметка какво ги интересува хората.
Лъскава друг път, тука е измита и има забележки по боята. Аве ще видим какво ще се прави.
Пак казвам отворен съм за бартери3.5 или 4.0 или 4.4 готов съм
В http://www.mobile.bg/ има една 3.0-автоматик,запазена.

- Penchev
- Сватбаря
-
Гледам я сега Русенската кола с 3-те литра и има нещо което не е като хората - 90 година пише ,че е а би трябвало да е най-рано средата на 92-ра ако е 3 литра с този фейслифт (3 и 4 литровите излизат тогава с изцяло новия фейс) и 193 коня не е ами 220
Колата иначе на пръв поглед изглежда добре ... Зъбчо ,звънни на човека и го разпитай ,искай му ВИН на всяка цена
Даже Славянко може да иде да я погледне при възможност ...
Като знам как върви на адаша Гего от Монтана Е32-ката с М60В30 автомат ,трябва да знаеш ,че страшно много ще ти хареса това добиче.
Още една информация - ljubo72 Любо от Монтана продаваше неговата Е34 530 М60В30 с всички екстри - кожено рекаро с ел.корекции,щори наред и прочие гъзарии , механични скорости
Свържи се с него и разбери дали го продава още
Успех
Георги Пенчев

Колата иначе на пръв поглед изглежда добре ... Зъбчо ,звънни на човека и го разпитай ,искай му ВИН на всяка цена

Даже Славянко може да иде да я погледне при възможност ...
Като знам как върви на адаша Гего от Монтана Е32-ката с М60В30 автомат ,трябва да знаеш ,че страшно много ще ти хареса това добиче.
Още една информация - ljubo72 Любо от Монтана продаваше неговата Е34 530 М60В30 с всички екстри - кожено рекаро с ел.корекции,щори наред и прочие гъзарии , механични скорости

Свържи се с него и разбери дали го продава още

Успех

Георги Пенчев
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4