Относно катализатори за Е34
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
бате ДИНО твоя ще струва 300 лева ,що си мислиш че те базикам ли вав момента всичките сервизи за гарнета ти гледат как да ти лапнат катализатора бе и да не тие запушен те веднага ще ти кажат че ти е запушен и ако си шаранче не сас 300 ама сас 200 лева си назад
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
триста лева беше преди две седмици цената баце сега е доста надолуKON4ETO написа:бате ДИНО твоя ще струва 300 лева ,що си мислиш че те базикам ли вав момента всичките сервизи за гарнета ти гледат как да ти лапнат катализатора бе и да не тие запушен те веднага ще ти кажат че ти е запушен и ако си шаранче не сас 300 ама сас 200 лева си назад
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Специално Диновия е по евтин-на бензиновките е скъп-така ми каза барта ТошоKON4ETO написа:бате ДИНО твоя ще струва 300 лева ,що си мислиш че те базикам ли вав момента всичките сервизи за гарнета ти гледат как да ти лапнат катализатора бе и да не тие запушен те веднага ще ти кажат че ти е запушен и ако си шаранче не сас 300 ама сас 200 лева си назад

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
И без това на коли над 100кс в наща държава не им признават катализаторите та аз не видях никаква причина да си оставя моя и моментално го изкормих. На мястото сложих две прави тръби и си заспа. Никаква разлика в шума ако питате мен а колата се поотпуши
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:Специално Диновия е по евтин-на бензиновките е скъп-така ми каза барта ТошоKON4ETO написа:бате ДИНО твоя ще струва 300 лева ,що си мислиш че те базикам ли вав момента всичките сервизи за гарнета ти гледат как да ти лапнат катализатора бе и да не тие запушен те веднага ще ти кажат че ти е запушен и ако си шаранче не сас 300 ама сас 200 лева си назад![]()
Ммм да Диновия отлетя още преди две години

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
dj_ennsy_1 написа:ми да сваляме и да продавамесамо казвайте кой предлага по-добра цена и да се почва
Ми давай то ако знаеш и в маторя колко алумин има

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2