Нестабилност в предния мост
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
dinozab написа:Вий ма захте за мезе тука![]()
![]()
Иво не ми се вярва да е от стенд щото не яде гумите.Говоря за че го прави в някой по-остри завои просто гумите са навити а колата си тръгва направо все едно е на лед отдолу
добре че на ръчната накладките са ми чистак нови иначе щеше да има фарове решетки сичко на сърма отпред.Между другото едно аверче има 524td и той се оплаква от същото даже ми вика на пълен навит волан и с пълна газ от място че колата му тръгва напред
Питам комбитата ли са така или сички дизели щот направих малка справка и се оказа че М21 и М51 са по-леки от М50
абе човек ся като ти казвам

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ivan. написа:Не го настипвай чак толко,че да се изправя на задните гуми,като моторист![]()
![]()
![]()
Сега сериозно -мисля,че проблема ти е в гумите
Дани направо ги махай или ги сложи задни ако имат още грайфер
Ванка как да ги сложа задни като задните са много зле.Винаги гледам по-хубавите гуми да са отпред.Относно гумите са на три години почти и 50000 км. чисто нови бяха чак толкова да са отишли

Stanchev написа:абе човек ся като ти казвами аз бех като теб преди да мина стенд.
Възможно е възможно стенд минавах зимата като слагах зимните гуми.Ако трябва пак ще го прекарам.Но общо взето тоя проблем колата си го има откакто съм я взел не че го прави всеки ден или сезмица но с времето просто установих че явно проблема идва от колата а не от пътната настилка.Явно пак пари за гуми ще се ръси

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
dinozab написа:ivan. написа:Не го настипвай чак толко,че да се изправя на задните гуми,като моторист![]()
![]()
![]()
Сега сериозно -мисля,че проблема ти е в гумите
Дани направо ги махай или ги сложи задни ако имат още грайфер
Ванка как да ги сложа задни като задните са много зле.Винаги гледам по-хубавите гуми да са отпред.Относно гумите са на три години почти и 50000 км. чисто нови бяха чак толкова да са отишли
Stanchev написа:абе човек ся като ти казвами аз бех като теб преди да мина стенд.
Възможно е възможно стенд минавах зимата като слагах зимните гуми.Ако трябва пак ще го прекарам.Но общо взето тоя проблем колата си го има откакто съм я взел не че го прави всеки ден или сезмица но с времето просто установих че явно проблема идва от колата а не от пътната настилка.Явно пак пари за гуми ще се ръси![]()
![]()
![]()
Дино ,стига бе -50 000км.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Само аз ли съм чел,че така са ни настроени колиците още от завода,с леко недозавиване. С цел да са уж по-предсказуеми за неопитните шофьори. Голема гадост според мен,но така са решили.
Същото беше и със седана на Калояново
Реших проблема с прекрасни гуми отпред и бакелитки отзад
Предполагам Станчев даде най-добрия съвет за ъгъла на предницата.
Същото беше и със седана на Калояново

Предполагам Станчев даде най-добрия съвет за ъгъла на предницата.
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
- dinozab
-
-
sote_1 написа:а случайно да имаш шпер??????
той мноооо калпаво бута и се получава недозавиване
Не не съм със шпер а старото беше със шпер и нямаше такова нещо

Значи общо взето проблема клони към гумите да разбирам че на колата и няма нищо.Мисля си ако и сваля малко предницата дали няма да е по-добре се чудя с едни по-къси пружини

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
абе 15 лв е стенд преден мост и после нема си познаеш колата
какво толкова го мислиш, казвам ти го от опит на всички коли го правя

- dinozab
-
-
Stanchev написа:абе 15 лв е стенд преден мост и после нема си познаеш колата![]()
Нали ти казах че съм правил зимата бре кво да кажа на оня разкрачия и после да яде гумите ли
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Дани, незнам ,ама на мене винаги ми е тръгвала задницата,не говоря при потегляне,а при влизане в завой с висока скорост.Това ''заводско'' недозавиване ,за което е чел колегата не мога да се съглася-това са супер балансирани коли(променя се поведението на колата дори и от една леко мека гума,даже и от една напомпена повече от другите) и пак ти казвам проблема не е ,че е комби.
Колегата ,които ти казва за стенда има право(нищо че не ти яде гумите),но ако нямаш сцепление с асвалта,къв и стенд да е няма спасение.
това за пружините дето го мислиш е хубаво,ако искаш да видя какви са моите и амортресиорите,много ''черупки'' с ESP съм ги чакал в завоите.
Хубаво ще е ако и Жорката Пенчев си каже мнението,нали е с комби,а и е фен на дрифта
Колегата ,които ти казва за стенда има право(нищо че не ти яде гумите),но ако нямаш сцепление с асвалта,къв и стенд да е няма спасение.
това за пружините дето го мислиш е хубаво,ако искаш да видя какви са моите и амортресиорите,много ''черупки'' с ESP съм ги чакал в завоите.
Хубаво ще е ако и Жорката Пенчев си каже мнението,нали е с комби,а и е фен на дрифта

by ''kompleksa''
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Stanchev написа:абе 15 лв е стенд преден мост и после нема си познаеш колата![]()
Нали ти казах че съм правил зимата бре кво да кажа на оня разкрачия и после да яде гумите ли
нали ти казах максимално, В ДОПУСТИМИТЕ градници. и как ще ги търка повече вместо за 50,000км да кажем при тая настройка ще свършат за 49500км

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
нормално е като навиеш яко волана да пързаля предницата,то всяка кола е така
научи се да завиваш със задницата 

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4