Пуши, излиза дим от ауспуха и тресе M50
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,вземи и помисли на варианта който ти предлага bmwfena.
Аз 2003 година заради къси биели
взех и купих цял комплект биели с бутала за 800 лв .Всяко едно бутало чрез буталния болт е работило с биелата и се е напаснало по свой начин с течение на пробега и годините.КАТЕГОРИЧНО не е добре да се разменят бутала с биели ,които са стари и не са работили никога през "съзнателния си живот" съвместно
95% сигурно е ,че ще започнат неприятни шумове,чукания и прочие
От друга страна си мисля ,че на теб ремонта - бутална група пълен комплект с нови лагери,сегменти наред,ако се наложи шлайф на коляновия вал за първи ремонт(недай си боже),обслужване на главата с нови гумички, водачи ако има такива (обикновенно има),гарнитури,семеринги наред,труд и всичко няма да е под 2000 лв в никакъв случай ,че даже и отгоре
трябва някъде да ползваш зверски отстъпки и ти да можеш да си правиш всичко сам а има неща за които пак трябва да се плаща за да минеш по-ниско и пак не виждам по 1200 лв в най-донрия случай ...
Огледай се и за М50 2,5 литра ,дали продава някой то с ремонта за 2-та литра цената пак ще отиде там.Ако намериш 2,5 който работи още в кола ,го закарай някъде да го видят в какво състояние е и прецени или питай пак тук за да се вземе решение
Кофти работа ей
За кредита - тегли 3000 лв направо ,защото с 1000 си само за морето за няколко дена
Георги Пенчев
Аз 2003 година заради къси биели

От друга страна си мисля ,че на теб ремонта - бутална група пълен комплект с нови лагери,сегменти наред,ако се наложи шлайф на коляновия вал за първи ремонт(недай си боже),обслужване на главата с нови гумички, водачи ако има такива (обикновенно има),гарнитури,семеринги наред,труд и всичко няма да е под 2000 лв в никакъв случай ,че даже и отгоре

Огледай се и за М50 2,5 литра ,дали продава някой то с ремонта за 2-та литра цената пак ще отиде там.Ако намериш 2,5 който работи още в кола ,го закарай някъде да го видят в какво състояние е и прецени или питай пак тук за да се вземе решение

За кредита - тегли 3000 лв направо ,защото с 1000 си само за морето за няколко дена

Георги Пенчев
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря!
Благодаря!
Тази кола ще може ли да се направи пак същата?
И не мога да си обясня, как старата кошница, произведена 1988 година, със 129 коня съм я карал без намаляване София-Стара Загора с 220-240км/ч., с една позната от КАТ? И то, за да ги вдигна, превключвах все в червеното и си седях там
А тая... нежно-нежно... май ще ме разубеди от марката. Уж е последната прозведена, мотора не е нов, не страда от "детски болести", не мога да се начудя!
Тази кола ще може ли да се направи пак същата?
И не мога да си обясня, как старата кошница, произведена 1988 година, със 129 коня съм я карал без намаляване София-Стара Загора с 220-240км/ч., с една позната от КАТ? И то, за да ги вдигна, превключвах все в червеното и си седях там

Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
вземай едно бутало,пъхай вътре и карай,тези мотори рядко правят ръб и в повечето случаи се износват равномерно,след като я запалиш иди да я закачат на компютър-не елкон,щот тва е бавно развиващосе и старо оборудване
явно имаш проблем с бедна смес,вероятно слабо налягане на гориво или скапана дюза.м50 е изключително здраво куче,не питай от каде знам
просто проблемите идват с времето от неправилна подръжка .

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2