2 въпроса относно Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 24 Юли 2008, 16:22

TheBoss написа:Не мога да разбера, голфове ли карате или Е34. Абе хора, М50 е моторът със най-сексуален звук. Достатъчно е да си сложите един хубав накрайник и готово. Преди три години Роко ми сложи една тръба(накрайник от старо спортно гърне, ама истинско), без никакви дупки и решетки по нея(е, поиграхме си с дължината за да постигнем търсения ефект). И после повече от месец карах на свалени стъкла само за да слушам рева на 6-така(сега понякога също го правя). Особено на 2-ра с рязко напомпване на газта. Малиииииииииииииииииииииииииииии!!! :twisted: :twisted: :twisted: А вие тук сонита-монита, туби-муби! Ама като искате, правете си ги бре, после не се чудете като ви се смеят хората по светофарите. А и не забравяйте да карате на отворени прозорци(може и да махнете капака на багажника), така звуковият удар ще ви помага по-бързо да ускорявате. :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad:

Ако исках звук от кола щях да карам V8. Изобщо как твоето мнение се вмества в темата, която съм пуснал?
На мен си ми харесва да слушам силна музика вкъщи на диско.. сега реших, че искам и в колата. А това на кой кога и как ще му се смеят.. може само на тебе да се смеят за изказването "Абе хора, М50 е моторът със най-сексуален звук."
Апък накрайник си имам какъвто трябва и звукът не е кофти ама чак па талкова. И тея ":censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad:" можеш да си ги запазиш. Това, че разбирането ти не съвпада с нечие друго незначи, че трябва да се изказваш така крайно. И незначи, че твоето разбиране е правилното. А ти като караш Е34 да не би да караш М6? :evil: :no: :kuku: Бе да.. ***

И тва не е мн по темата ама немога да се сдържа имайки в предвид колко труд съм положил.
Приет във Висше Военноморско Училище "Н.Й.Вапцаров" специалност Корабоводене на първо класиране !!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 24 Юли 2008, 17:59

:shock: :shock: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pei4 » 24 Юли 2008, 18:46

Не се надявай да чуваш музиката отвън като на голфа и някъв си форд :mhihi: тоя баварец има бая изолация за да може като се затвориш вътре и да не чуваш шума от вън.... Обратното е същото . А по написаното незнам какво правиш в този форум, като не цениш какво имаш. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 24 Юли 2008, 18:52

Аз реших музикалния въпрос с две 12 -ки пайнер на задната кора-едва се събраха- без усилвател и мп3 пайнер . Мога да кажа ,че много ,много рядко слушам на повече от 10-15. Но ми харесва да ги има. Цената относително ниска , качеството- задоволително добро . Ако слагаш каса по -добре изрежи отвор зад подлакътника на задната седалка и там монтирай 15-та, иначе багажника трещи а в купето нищо. Дрънчене няма ако всичко е на мястото си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 25 Юли 2008, 9:07

justboy написа:
TheBoss написа:....

.................
Приет във Висше Военноморско Училище "Н.Й.Вапцаров" специалност Корабоводене на първо класиране !!!

Човеко, моето мнение на се различава от това на TheBoss. Знам че не ти дреме за нашето мнение, но защо си правиш труда да питаш? Това не разбирам!
Трябваше да си пуснеш тема от сорта, "Ще сислагам музика в колата и съм много щастлив, че на светофарите ще свалям прозореца за да се дразнят околните"
Аз не ги дразня, като влизам с вратите :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
А иначе, аз спирам музикато, като започвам да се забавлявам :twisted: .

Да сме живи и здрави!

Сашо.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Юли 2008, 11:32

xela написа:
justboy написа:
TheBoss написа:....

.................

Човеко, моето мнение на се различава от това на TheBoss. Знам че не ти дреме за нашето мнение, но защо си правиш труда да питаш? Това не разбирам!
Трябваше да си пуснеш тема от сорта, "Ще сислагам музика в колата и съм много щастлив, че на светофарите ще свалям прозореца за да се дразнят околните"
Аз не ги дразня, като влизам с вратите :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
А иначе, аз спирам музикато, като започвам да се забавлявам :twisted: .

Да сме живи и здрави!

Сашо.

Да не говорим ,че има подфорум точно за тези въпроси :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=13 :!:

Заключвам темата и нека колегата си я пусня там ,просто си има правила :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34