BMW 520i 24V въпросчета
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
bmwfena написа:баси и брадвата-малиии..те са те съсекли ве колега.Малииии-немам думи.при мен -двата ремъка 34лв и дозареждане на климата-15лв -праи общо49 -та да те питат ква е таа цифра ве-тва си е обирPavlinius написа:Значи. Аз наскоро смених 2-та ремъка , този на климатика и този на водната помпа за около 150лв. Мотора е с верига, която обикновено не се пипа. Масло + филтри смених преди 2 седмици излезе ми пак 150лв. Проверка + зареждане на климатик с Р134 и там някаква добавка за тези климатици, които са били с Р12 - около 140лв, преди 1 месец го правих. Ако искаш да си спестиш тези разходи на първо време, може да погледнеш моята обява в продава. Защото си продавам Е34-то.
![]()
![]()
Леле колега що не ти е у варна сервиза

Аз за под 100 лева у сервиз не съм стъпвал за елементарни работи.Ката ми кажат на всякъде "е че то си е бмв няма как да евтино".
Продава се и моята иначе перфектна е тъкмо оправена и обслужена, само едно масло трябва след 1000км да смениш и караш, кола дето живее 2-ри живот,давам я с 4 змни с джанти,музика дето кърти джамеци, нова тапицерия дето стои невероятно и други бонусчета ако си заинтригуван.
А пък ако имаш е30 давай да го земам, и ти я давам.
Иначе разхода си е дебеличък особено с тея ценички на бенза и с тоя бенз, мани, мани.Пък ако обичаш да си я натискаш гледай да не оставаш както каза колегата с под 20л бенз, че няма да ги усетиш кога ще свършат

Има един недостатък и той е размера

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Абе така е много относително... Зависи какво масло ще сложиш-можеш и сам да си го смениш... има читави полусинтетики по 11-14лв.. филтъра е около 14лв и той... на мен за зареждане на климатика не ми взеха и стотинка... Така че просто зависи как и кой ще ти пипа колата.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2