Слагане на обикновена газова за около 200,300лв.
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Еми тя моята до преди месец беше така-спираха само дюзите, но... карм на газ 50-60км и като слеза от колата мирише на бензин та се къса. ВСички тръбопроводи и маркучи са проверени, никъде няма мокро от бензин, но е факт че мирише много... ходих на сервиз и ми казах че нямало причина да е така, понеже всичко изглеждало перфектно... да ама аз усещах че не е понеже за 5 дена палене на бензин ми отиват по 20лв... 8-литра. И оня каза че единственото което можем да направим е, да спрем помпата докато съм на газ с едно реленце. Така и направихме и засега всичко е ток. При обръщане от газ на бензин не се усеща нищо...
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...щом е така карай докато може, но си погледни и дюзите как са... ако са се задръстили може и разхода на бензин да ти падне след като ги почистиш (на ултразвук)

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
А с тея добавки дето уж ги прочистват става ли нещо или няма смисъл... иначе знам човек тук наблизо дето ги чистил с ултразвук, само трябва да питам колко ще ми струва.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
С ултра звук дюзи недеите да чистите ако искате да ги плзвате после а иначе с дезолита от дарукар има ефект и то стабилен лично съм пробвал и след 3 тия ден се усеща зверска разлика-поне при мене!
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Ами имам познат диагностик в дарукар и ми каза че след като се минат на улра звук пада някакво покритие и им се ебава мамата почват и да плюят и т.н.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ясно, няма да спирам тока на помпата, поне засега. За почистването на дюзи разбрано - без ултразвук, защотооооо, ясно е. Добавките по бензиностанцийте да ли ги бива, веднъж съм сложил един REDEX като купих колата и преди месец една табледка от това http://kanex.bg/shop/avtochasti/p/dynotab/Dyno-tab&ln=bg, за по натам ще видиме.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2