колеги нужна ми е голяма помощ
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
_WTF_ написа:хора незнам ама ме лъжат кат циганин... Отиам ии тои ми казва 4е трябва да се сваля си4ко от долу и тогава да се завари
Кой това ти каза , моят познат при който те пратих или ...? Не каза точно в сервиза вдигна ли той колата и не стана ясно при колко души ходиш за колата

_WTF_ написа:После днеска ми се обажда и казва че по добре било направо да я закарам на някъв си там да ми я завари
Кой ти звъня днес за да ти го каже това ?
_WTF_ написа:Аз се обаждам на моя човек и го питам за някув които заварява и тои казва 4е е задалжително да се свали да се изчисти от масло и т.н.
Нищо което е в контакт с масло или някакви други химически вещества не може да се третира с висока температура и огън без да бъде обезмаслено - това е закон божий

_WTF_ написа:Този ся от сервиза ше ми земе пари за престоя а и дадох за да му я закарам с пътна помощ а тои само ми говори ебати кво да праа
Сега разговарях с Росенчо по телефона , специално по твоят случай защото съм сериозен човек и защото когато кажа ннещо или пратя някого някъде за нещо се подписвам с двете ръце и целия си авторитет пред аудиторията на форума

За да ти се завари картера какво трябва да се направи :
1.Да се свали картера

За да се свали трябва да се разкачи дифа отпред ,трансмисия, полуоски , хидравликата с кормилната кутия и не на последно място предния мост ,който води с него и разкачане на част от окачването

2.Росен те праща при човек ,който може да направи всичко това на място без разкачане на половината автомобил ,което ще повлиае пряко върху крайната цена

Щом като ТОЙ те праща при човека ,бъди търпелив ,отиди и свърши работа за да ти е мирна главата и за да караш колата много скоро без да останеш обрулен от ремонти :!:
Колега ,послушай ме и ще видиш ,че не съм те лъгал ,после даже на някоя сбирка може да дойдеш и да пием по една боза заедно

Действай и успех

Георги Пенчев
И аз така реших ходих на поговорим с него и се разбрахме .Даде ми телефон на пътна помощ и на човека които заварва .Щом ти ми го каза му вярвам.Далаверата е да не съжалявам и вместо да дам по малко кинти и да изляза по сух да не се набутам с повече.Ще направа както каза Росен и ще продължа темата ако има проблем.Без да пробам немога да кажа какво е станало. А този които ми каза 4е не се правело така е завар4ик които правел сички 3оики които идвали щот имали някакъв дефект. Ако стане нещо 1во на вас ще се оплача 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2