колеги нужна ми е голяма помощ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Юли 2008, 12:30

_WTF_ написа:хора незнам ама ме лъжат кат циганин... Отиам ии тои ми казва 4е трябва да се сваля си4ко от долу и тогава да се завари

Кой това ти каза , моят познат при който те пратих или ...? Не каза точно в сервиза вдигна ли той колата и не стана ясно при колко души ходиш за колата :roll:

_WTF_ написа:После днеска ми се обажда и казва че по добре било направо да я закарам на някъв си там да ми я завари

Кой ти звъня днес за да ти го каже това ?

_WTF_ написа:Аз се обаждам на моя човек и го питам за някув които заварява и тои казва 4е е задалжително да се свали да се изчисти от масло и т.н.

Нищо което е в контакт с масло или някакви други химически вещества не може да се третира с висока температура и огън без да бъде обезмаслено - това е закон божий :!: Тук е момента да кажеш кой е твоят човек !

_WTF_ написа:Този ся от сервиза ше ми земе пари за престоя а и дадох за да му я закарам с пътна помощ а тои само ми говори ебати кво да праа

Сега разговарях с Росенчо по телефона , специално по твоят случай защото съм сериозен човек и защото когато кажа ннещо или пратя някого някъде за нещо се подписвам с двете ръце и целия си авторитет пред аудиторията на форума :!:

За да ти се завари картера какво трябва да се направи :

1.Да се свали картера :idea: Там на място в ДиН те нямат нужния апарат за заварки на алуминий :!:
За да се свали трябва да се разкачи дифа отпред ,трансмисия, полуоски , хидравликата с кормилната кутия и не на последно място предния мост ,който води с него и разкачане на част от окачването :!:

2.Росен те праща при човек ,който може да направи всичко това на място без разкачане на половината автомобил ,което ще повлиае пряко върху крайната цена :!: В ДиН за да разглобят 50% от колата ти и за да я сглобят ще ти вземат много пари ,което е нормално ...
Щом като ТОЙ те праща при човека ,бъди търпелив ,отиди и свърши работа за да ти е мирна главата и за да караш колата много скоро без да останеш обрулен от ремонти :!:

Колега ,послушай ме и ще видиш ,че не съм те лъгал ,после даже на някоя сбирка може да дойдеш и да пием по една боза заедно :mhihi:
Действай и успех :!:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от _WTF_ » 11 Юли 2008, 19:44

И аз така реших ходих на поговорим с него и се разбрахме .Даде ми телефон на пътна помощ и на човека които заварва .Щом ти ми го каза му вярвам.Далаверата е да не съжалявам и вместо да дам по малко кинти и да изляза по сух да не се набутам с повече.Ще направа както каза Росен и ще продължа темата ако има проблем.Без да пробам немога да кажа какво е станало. А този които ми каза 4е не се правело така е завар4ик които правел сички 3оики които идвали щот имали някакъв дефект. Ако стане нещо 1во на вас ще се оплача ;)
:)

Потребител
Аватар

Мнение от _WTF_ » 11 Юли 2008, 19:46

Кат се опраа ще ти дам каси камиони и нз ко още с боза ... Няма да моеш цял живот да я изпиеш :) мерси за сервиза и човека това ми е 1виа сервиз

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 11 Юли 2008, 20:20

Обади ми се бре Мартине !!! Блок до блок живеем 20 години вече,се ще помогна с нещо тц тц тц

Потребител
Аватар

Мнение от _WTF_ » 12 Юли 2008, 0:51

бате толко съм го закинал че направо ми се реве колко съм тъп... Тая канафка лично аз ще я оправя аа телефона същия ли ти е мога да те зема с мене кат я заваряват :) :) :)

Предишна

Назад към E34