525 тдс автоматик
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:Авариен режим колегаDirrty написа:Да колеги кажете наистина какво означава![]()
Точно така тогава кутията има само задна и 3 или 4 предавка непомня вече коя.Но в мануала пише че кутията като излезе в тоя режим значи има проблем с електрониката на кутията не с механиката а ако е от масло не ми се вярва да излиза в такъв режим.Колега Dirrty ако кутията при загряло положение излиза в такъв режим не би трябвало да усешташ превключване на предавките защото тя ще се движи само на една.Пробвай следващия път като загуби мощност да спреш загаси колата изчакай минута и я запали и тръгни.Ако запали добре и тръгне в началото добре и рязко изгуби мощност значи е от кутията излиза в авариен режим но ако ти запали с доста въртене или не иска да запали от първия втория път значи ти е заминала хидравличната глава на ГНП-то

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
kolega pravil sam tozi nomer. Pali dam na direktna i izgasne, i taka 2-3 pati. ostavq q da istine 10-15 min i kolata tragva
- dinozab
-
-
Dirrty написа:kolega pravil sam tozi nomer. Pali dam na direktna i izgasne, i taka 2-3 pati. ostavq q da istine 10-15 min i kolata tragva
Колега 90% ГНП

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- dinozab
-
-
Dirrty написа:to GNP si e za remont az go znam tova ama ne mi se vqrvashe che e ot tova
Еми вярваш не вярваш от него е

Дани кое от ГНП-то те съмнява повече-(плочката или хидравличната глава)dinozab написа:Dirrty написа:kolega pravil sam tozi nomer. Pali dam na direktna i izgasne, i taka 2-3 pati. ostavq q da istine 10-15 min i kolata tragva
Колега 90% ГНП

До колегат Дирти-да взема тогава едно гнп с мене,без плочка е ,с перфектна хидравлична глава.
Аз няма да имам мн.време затова ще отидеш долу до петролната база(има мн.добър маистор) ще смените хидравличната глава.

by ''kompleksa''
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
Чакам скоро да ми пристигне един двигател и от него ще сваля ГНП-то. Благодаря колеги за помоща. Но все пак ще сменя и маслото на скоростити утре.
- dinozab
-
-
Dirrty написа:Чакам скоро да ми пристигне един двигател и от него ще сваля ГНП-то. Благодаря колеги за помоща. Но все пак ще сменя и маслото на скоростити утре.
Лошо няма колега смени го маслото и пиши как е положението и откъде идва проблема

- dinozab
-
-
ivan. написа:Дани кое от ГНП-то те съмнява повече-(плочката или хидравличната глава)dinozab написа:Dirrty написа:kolega pravil sam tozi nomer. Pali dam na direktna i izgasne, i taka 2-3 pati. ostavq q da istine 10-15 min i kolata tragva
Колега 90% ГНП![]()
До колегат Дирти-да взема тогава едно гнп с мене,без плочка е ,с перфектна хидравлична глава.
Аз няма да имам мн.време затова ще отидеш долу до петролната база(има мн.добър маистор) ще смените хидравличната глава.
Ванка незнам точно ако е от главата би трябвало да пали топла доста трудно може и плочка а може и двете 50 на 50

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
Колеги смених маслото на скоростите и сега е малко по добре. Пробвах БМВ-то по един баир, варви обаче стрелката на температурата започна да минава средата. Кажете ми това нормално ли е или не.
- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
[quote="Dirrty"]Колеги смених маслото на скоростите и сега е малко по добре. Пробвах БМВ-то по един баир, варви обаче стрелката на температурата започна да минава средата. Кажете ми това нормално ли е или не.
Това е лошо със стрелката, но има решение, което бях казал и на друг колега - М50/BMWFena може да ти помогне
/.
Това е лошо със стрелката, но има решение, което бях казал и на друг колега - М50/BMWFena може да ти помогне

Бързите риби изяждат бавните...
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2