E34 XENON
Модератор: Технически модератори
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
BMW5820iA написа:ми така или иначе ще си купува нова помпа да ги връзва и двете едновременно да бачкат ... тогава ключето за превключване на полюсите става излишно
А къде ще ги сложи двете на оргиналното казанче-трябва да е долу за да смуче до края водата.Просто сменя оргиналната,с тази дето му казах и така няма да хаби водата когато не е нужно.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Помпите за стъкломиещо устройство и за осветителна уредба работят на абсолютно различно налягане.За фаровете се искат поне 7 атмосфери.Имахме навремето спортна Фиеста ХR2 с миене на фаровете.
казанчето й беше 9 литра
Имаше две помпи,едната беше колкото сега мойта за предното и като за задното стъкло,но онази другата беше голямо добиче
Георги Пенчев
казанчето й беше 9 литра

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Penchev написа:Помпите за стъкломиещо устройство и за осветителна уредба работят на абсолютно различно налягане.За фаровете се искат поне 7 атмосфери.Имахме навремето спортна Фиеста ХR2 с миене на фаровете.
казанчето й беше 9 литраИмаше две помпи,едната беше колкото сега мойта за предното и като за задното стъкло,но онази другата беше голямо добиче
![]()
Георги Пенчев
И аз подозирах ,че налягането е по-високо ,защото казанчето е по-голямо,пък и няма чистачки ,които да помагат,но пробвах няколко пъти с чешмяно налягане

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
BMW5820iA написа:колеги много съм щастлив - днес ми пристигнаха ксенонките.
в събота ще ги слагам ...
а пък за пръскалките - купуваш си 2 дюзи , правиш едно разклоненние на маркуча който захранва тези на чистачките и си готов - това е най- евтиния и лесен вариант ...
е ще ти намалее малко водата която мие стъклото ама .... другия вариант е втора помпичка и пак мъркучи и дюзички
Кога ги поръча твоите??? Аз сега чакам едни да дойдат ама сигурно между празниците ше стане работата... А може да остана и за след...
BMW5820iA написа:колеги много съм щастлив - днес ми пристигнаха ксенонките.
а пък за пръскалките - купуваш си 2 дюзи , правиш едно разклоненние на маркуча който захранва тези на чистачките и си готов - това е най- евтиния и лесен вариант ...
е ще ти намалее малко водата която мие стъклото ама .... другия вариант е втора помпичка и пак мъркучи и дюзички
От извън европейския съюз ли ги поръча? Митницеска такса, ДДС-таа нещо такова плаща ли ?
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
SaSo написа:BMW5820iA написа:колеги много съм щастлив - днес ми пристигнаха ксенонките.
Кога ги поръча твоите??? Аз сега чакам едни да дойдат ама сигурно между празниците ше стане работата... А може да остана и за след...
точно за една седмица пристигнаха.
на 12-ти ги поръчах и на 19 бяха тук .

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Pavlinius написа:BMW5820iA написа:колеги много съм щастлив - днес ми пристигнаха ксенонките.
От извън европейския съюз ли ги поръча? Митницеска такса, ДДС-таа нещо такова плаща ли ?
от китай идват
такси за сега не съм плащал - те пристигнаха по-куриер.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
BMW5820iA написа:Pavlinius написа:BMW5820iA написа:колеги много съм щастлив - днес ми пристигнаха ксенонките.
от китай идват
такси за сега не съм плащал - те пристигнаха по-куриер.
А от кой дилър в ибей ги поръча...
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
ebay id: omg_so_cool_car
за сега нямах проблеми с него, писа че от 4 до 7 работни дни ще дойде и така и стана.
щом платих и той на следващия ден ми прати е-маил че е пуснал пратката.
ще видим като ги монтирам ....
ама надявам се всичко да е наред
за сега нямах проблеми с него, писа че от 4 до 7 работни дни ще дойде и така и стана.
щом платих и той на следващия ден ми прати е-маил че е пуснал пратката.
ще видим като ги монтирам ....
ама надявам се всичко да е наред

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
на Е32-ката казанчето си е голям казан - 9 литра
помпата беше наистина по различна и програмата за пръскане беше интересна - натискаш към себе си - пръска само на стъклото с малко закъснение, натискаш на вътре и пръска стъклото и след 5 секунди и фаворете и халогените (при мен и двете имаха пръскалки).
много е приятно и е супер удобно ако го има вградено и мисля че от Е32 е напълно съвместимо.
помпата беше наистина по различна и програмата за пръскане беше интересна - натискаш към себе си - пръска само на стъклото с малко закъснение, натискаш на вътре и пръска стъклото и след 5 секунди и фаворете и халогените (при мен и двете имаха пръскалки).
много е приятно и е супер удобно ако го има вградено и мисля че от Е32 е напълно съвместимо.

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
_65536_kb_sec_ написа:на Е32-ката казанчето си е голям казан - 9 литра
лостчето се натиска към кормилото и тогава трябва да пръска на фасровете, моето е така (даже преди време питах тук за какво служи), но само то е останало от цялата екстра

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
кой от всичките продукти дето тоя в ебай продава ме интересува мене
че нещо не мог ада зема решение
питам за да не си купя нещо дето не ми трябва
някой да ми каже точния модел на необходимото и да поръчвам
предполагам че е това HID XENON CONVERSION KIT BULBS + BALLASTS H1 6000K
обаче нямам кредитна карта с която да мога да платя през пайпал така че ако някой колега е склонен да ми направи тая услуга да му дам кинти пък той да плати с кредитната си карта
или най добре некой да ги купи направо и ми звънка идвам давам му 10 кинта отгоре и чиста работа
предварително благодаря
че нещо не мог ада зема решение
питам за да не си купя нещо дето не ми трябва
някой да ми каже точния модел на необходимото и да поръчвам
предполагам че е това HID XENON CONVERSION KIT BULBS + BALLASTS H1 6000K
обаче нямам кредитна карта с която да мога да платя през пайпал така че ако някой колега е склонен да ми направи тая услуга да му дам кинти пък той да плати с кредитната си карта
или най добре некой да ги купи направо и ми звънка идвам давам му 10 кинта отгоре и чиста работа
предварително благодаря
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
картата може да е и дебитна - просто трябва да е виза, виза електрон или мастер кард ако се нелъжа.
сигурен съм че не е задължително да е кредитна

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
BMW5820iA написа:картата може да е и дебитна - просто трябва да е виза, виза електрон или мастер кард ако се нелъжа.
да...може със сигурност и дебитна

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
вече съм с ксенонки...
голям кефффф ...
щом щтракна копчето и палят веднага, само че после намалява светлината, после в продължение на около 6-7 секунди се усилва до мах
голям кефффф ...
щом щтракна копчето и палят веднага, само че после намалява светлината, после в продължение на около 6-7 секунди се усилва до мах