Буравестниците срещу Кратунковците

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Ное 2007, 21:49

bmwfena написа:
Penchev написа:Представям си на маса какво ще стане :twisted:
Ма как да се съберем ей така от Пловдив,Хасково,Пазарджик,Велико Търново,Добрич,Варна,София :help: :help: :help:

Мечтата ми е да видя "фейс ту фейс" фена и Дино :mhihi: :mhihi: :mhihi: Лелееееееее ,големи образи са :lol:

Георги Пенчев
имам един авер има 3-4 спукани глави на ТДС...ще взема една и ще я сложим пред масата на опушените...да видим как ще пият :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стига ве ти си ебати бруталния тип... На хората ше им застане топка на гърлото като я видят... Ама нищо де ше има повече за нас :drinking: :drinking: :drinking: :guitarist: :guitarist: :have one: :have one: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 17 Ное 2007, 21:58

Аве Дизелбойчето къде ше го слагаме на масата.... Той леко нестандартен... Хем бензинов хем турбо.. :mhihi: :mhihi: Той е яко мазухист... :mhihi: :mhihi: Освен да го напиваме от двете страни... Че тая неговата кола ше му съдере кожата като знам как гори без турбо тоя М20В20 а с турбо ..... бягайййййй.....

Честито на наще газта са видях че стигнала 1.10лв... Незнам колко искат да я правят ма май се чувало 1.30лв.... :bang: :kuku:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Ное 2007, 22:34

SaSo написа:Аве Дизелбойчето къде ше го слагаме на масата.... Той леко нестандартен... Хем бензинов хем турбо.. :mhihi: :mhihi: Той е яко мазухист... :mhihi: :mhihi: Освен да го напиваме от двете страни... Че тая неговата кола ше му съдере кожата като знам как гори без турбо тоя М20В20 а с турбо ..... бягайййййй.....

Честито на наще газта са видях че стигнала 1.10лв... Незнам колко искат да я правят ма май се чувало 1.30лв.... :bang: :kuku:
и 1.50 да стане пак ще я карам щото тогава бензина ще е сигурно 2.50 :mhihi: :mhihi: Дизела никъв го нема...я го вижте де се скри тоа Дизел ве :?: :?: :?: каква приказка има само....аууу уникат
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 17 Ное 2007, 22:44

Другата седмица излизам осПУТКА за шест дни навитак съм ама дайте някаде по в центъра да се съберем вие искате на теприя да дойдем да се нашлякаме и после кой ще кара (аз лично два дни след запой съм много болен).Наивит съм при положение,че си оправя бош-а,на всичкото отгоре въртя един път светва ми километража,поле ми прескочи и немога да го върна. :(
Тва за партито е доста добра идея

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 17 Ное 2007, 22:50

вече за 2ри път подемате инициативата за Е34 сбирка---как мислите да стане не ви знам..утре ще запука некъв сняг-половината сте с летни гуми-гаранте и накъде :?: :?: :?: тряя да се направи с темичка която г-н Пенчев лекичко да си я пусне и да видите че ще имаме успех-Е34 има много..сега съм малко пиян ама много добре знам кво пиша :!: :!: :!: тва е друга тема за среща. Я кажете дизелари добре ли спите нощем сега в тия хладни вечери--бат Дино е пиян и сигурно утре ще ми отговори като се събуди от летаргията :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 17 Ное 2007, 22:54

Тъй ми е спокоино едно на душицата,навън хладно колата на 12 без 1-2 минути кеф,карам си джета :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 17 Ное 2007, 22:56

Wenzy написа:Тъй ми е спокоино едно на душицата,навън хладно колата на 12 без 1-2 минути кеф,карам си джета :mhihi:
карай карай че кат дойде май---тогава почва майтапа май :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 17 Ное 2007, 23:00

:mhihi: :mhihi: :mhihi: той с газовите въобще не е спирал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 17 Ное 2007, 23:57

bmwfena написа:вече за 2ри път подемате инициативата за Е34 сбирка---как мислите да стане не ви знам..утре ще запука некъв сняг-половината сте с летни гуми-гаранте и накъде :?: :?: :?: тряя да се направи с темичка която г-н Пенчев лекичко да си я пусне и да видите че ще имаме успех-Е34 има много..сега съм малко пиян ама много добре знам кво пиша :!: :!: :!: тва е друга тема за среща. Я кажете дизелари добре ли спите нощем сега в тия хладни вечери--бат Дино е пиян и сигурно утре ще ми отговори като се събуди от летаргията :mhihi: :mhihi:

Ейййй бат Бисере ... Развихри са в пълната си сила да го е..а.. :mhihi: :mhihi: Ти зае..и тия 2.50лв за литър искали да го правят на 3лв... Бах ги в гадовете... Ше отида и ша запаля парламента демонстративно... Мен си не жертвам заради тия идиоти... Тогава ше дойдете опушените да пуснете малко от резерварчето да помогнете да изгорят тия гадове... Че нащо гориво мнооо са изпарява и нищу не прай... :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Ное 2007, 1:52

Малииии верно къде е дизелчето, тоя човек нещо никакъв го няма :?: :roll: :roll: Аз ще намеря утре телефона му, че имам някакъв стар и ще звънна да го чуя жив ли е ,съска ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Относно сбирката съм съгласен и тази седмица ще съм си в София,но ме съмнява да може да се организираме толкова бързо :roll:

п.с. Дино и Зак липсват ,дано се включат скоро :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Ное 2007, 2:51

В бъдеще избягвайте реализацията на подобни спам идеи ;)

Предишна

Назад към E34