Буравестниците срещу Кратунковците
Модератор: Технически модератори
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:имам един авер има 3-4 спукани глави на ТДС...ще взема една и ще я сложим пред масата на опушените...да видим как ще пиятPenchev написа:Представям си на маса какво ще стане![]()
Ма как да се съберем ей така от Пловдив,Хасково,Пазарджик,Велико Търново,Добрич,Варна,София![]()
![]()
![]()
Мечтата ми е да видя "фейс ту фейс" фена и Дино![]()
![]()
Лелееееееее ,големи образи са
![]()
Георги Пенчев![]()
![]()
Стига ве ти си ебати бруталния тип... На хората ше им застане топка на гърлото като я видят... Ама нищо де ше има повече за нас

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аве Дизелбойчето къде ше го слагаме на масата.... Той леко нестандартен... Хем бензинов хем турбо..
Той е яко мазухист...
Освен да го напиваме от двете страни... Че тая неговата кола ше му съдере кожата като знам как гори без турбо тоя М20В20 а с турбо ..... бягайййййй.....
Честито на наще газта са видях че стигнала 1.10лв... Незнам колко искат да я правят ма май се чувало 1.30лв....

Честито на наще газта са видях че стигнала 1.10лв... Незнам колко искат да я правят ма май се чувало 1.30лв....

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и 1.50 да стане пак ще я карам щото тогава бензина ще е сигурно 2.50SaSo написа:Аве Дизелбойчето къде ше го слагаме на масата.... Той леко нестандартен... Хем бензинов хем турбо..![]()
Той е яко мазухист...
![]()
Освен да го напиваме от двете страни... Че тая неговата кола ше му съдере кожата като знам как гори без турбо тоя М20В20 а с турбо ..... бягайййййй.....
Честито на наще газта са видях че стигнала 1.10лв... Незнам колко искат да я правят ма май се чувало 1.30лв....![]()

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Другата седмица излизам осПУТКА за шест дни навитак съм ама дайте някаде по в центъра да се съберем вие искате на теприя да дойдем да се нашлякаме и после кой ще кара (аз лично два дни след запой съм много болен).Наивит съм при положение,че си оправя бош-а,на всичкото отгоре въртя един път светва ми километража,поле ми прескочи и немога да го върна.
Тва за партито е доста добра идея

Тва за партито е доста добра идея
- bmwfena
- БМВманиачения
-
вече за 2ри път подемате инициативата за Е34 сбирка---как мислите да стане не ви знам..утре ще запука некъв сняг-половината сте с летни гуми-гаранте и накъде
тряя да се направи с темичка която г-н Пенчев лекичко да си я пусне и да видите че ще имаме успех-Е34 има много..сега съм малко пиян ама много добре знам кво пиша
тва е друга тема за среща. Я кажете дизелари добре ли спите нощем сега в тия хладни вечери--бат Дино е пиян и сигурно утре ще ми отговори като се събуди от летаргията

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
карай карай че кат дойде май---тогава почва майтапа майWenzy написа:Тъй ми е спокоино едно на душицата,навън хладно колата на 12 без 1-2 минути кеф,карам си джета

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:вече за 2ри път подемате инициативата за Е34 сбирка---как мислите да стане не ви знам..утре ще запука некъв сняг-половината сте с летни гуми-гаранте и накъде![]()
![]()
тряя да се направи с темичка която г-н Пенчев лекичко да си я пусне и да видите че ще имаме успех-Е34 има много..сега съм малко пиян ама много добре знам кво пиша
![]()
![]()
тва е друга тема за среща. Я кажете дизелари добре ли спите нощем сега в тия хладни вечери--бат Дино е пиян и сигурно утре ще ми отговори като се събуди от летаргията
![]()
Ейййй бат Бисере ... Развихри са в пълната си сила да го е..а..

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Малииии верно къде е дизелчето, тоя човек нещо никакъв го няма
Аз ще намеря утре телефона му, че имам някакъв стар и ще звънна да го чуя жив ли е ,съска ли
Относно сбирката съм съгласен и тази седмица ще съм си в София,но ме съмнява да може да се организираме толкова бързо
п.с. Дино и Зак липсват ,дано се включат скоро
Георги Пенчев

Относно сбирката съм съгласен и тази седмица ще съм си в София,но ме съмнява да може да се организираме толкова бързо

п.с. Дино и Зак липсват ,дано се включат скоро

Георги Пенчев