II-ра Национална сбирка за феновете на Е34 /2-ра фаза
Модератор: Технически модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Огромни благодарности първо към безкрайно внимателния и гостоприемен домакин ivan. Ванката от Петрич за абсолютно всичко по организацията на мероприятието
Всичко беше прекрасно , бунгалата бяха в красива местност в Беласица планина , бяме на броени километри от Македония и броени километри от Гърция
Уникално беше
Аз понеже не снимах (носих апарата ,но видях колко от колегите се бяха засилили сериозно да снимат та не го пипнах) всеки момент трябва да потекат фото материалите тук
В събота след като се наспахме една група ходихме до Гърция в един аутлет с уникални цени на разпродажби
,после от следобяда като се прибрахме и се захванахме на
Лелелелеле как не може тези моменти да са всеки месец
Днес ходихме групата на Мелник ,беше прекрасно време ,страшни фотосесии лелеле направо нямам думи ,уникално беше
Благодаря ви приятели
пс. Следващия път дано няма хора ,които да не са присъствали защото е далеч точката , страната ни е нещастно малка и за две годишни мероприятия е смешно да се коментират разстояния
п.с.2 Давайте снимките-е-е-е-е
Георги Пенчев

Всичко беше прекрасно , бунгалата бяха в красива местност в Беласица планина , бяме на броени километри от Македония и броени километри от Гърция

Аз понеже не снимах (носих апарата ,но видях колко от колегите се бяха засилили сериозно да снимат та не го пипнах) всеки момент трябва да потекат фото материалите тук

В събота след като се наспахме една група ходихме до Гърция в един аутлет с уникални цени на разпродажби

Лелелелеле как не може тези моменти да са всеки месец

Днес ходихме групата на Мелник ,беше прекрасно време ,страшни фотосесии лелеле направо нямам думи ,уникално беше
Благодаря ви приятели

пс. Следващия път дано няма хора ,които да не са присъствали защото е далеч точката , страната ни е нещастно малка и за две годишни мероприятия е смешно да се коментират разстояния

п.с.2 Давайте снимките-е-е-е-е

Георги Пенчев
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Позволих си да пусна тема само за снимки от сбирката, която естествено беше насрана веднага - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 87#1287687
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Ле ле Ле ле страхотно си изкарахме евала на всичките
на поредната збирка се бяхме сабрали не фенове а Легенди само Бисери и хора които не ги слушат главите изобщо

- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
...
Супер си изкарахме..
страхотма сбирка
Благодарности на Ванката (Страхотен човек).....
Тези които не дойдоха (понеже им е много разстоянието
) могат само да съжаляват...
Страхотно си изкарахме..
Много весели хора...

Тези които не дойдоха (понеже им е много разстоянието

Страхотно си изкарахме..
Много весели хора...

Има истина една BMW се казва тя!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Много сам разочарован от хората които ми се обадиха че ще дойдат
Един от тях не дойде
Направо тези хора са за Грех

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
add1c710n написа:еи нов съм във форума айде някои да ми пише лично каде ще е следващия събор че много искам и аз да дойда
Събуди приятни спомени с тази тема, но дори и във всички теми за събори и мероприятия да напишеш това (както си почна), надали някой ще се сети да ти прати ЛС, тъй като ще има отделна нова тема за събора. Просто следи подфорум "Събори/Мероприятия". Като наближи време, ще има доста обширна тема... Само мога да те ориентирам, че ще е около 1-3 май.
Vlados написа:add1c710n написа:еи нов съм във форума айде някои да ми пише лично каде ще е следващия събор че много искам и аз да дойда
Събуди приятни спомени с тази тема, но дори и във всички теми за събори и мероприятия да напишеш това (както си почна), надали някой ще се сети да ти прати ЛС, тъй като ще има отделна нова тема за събора. Просто следи подфорум "Събори/Мероприятия". Като наближи време, ще има доста обширна тема... Само мога да те ориентирам, че ще е около 1-3 май.

никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee