524тд поблем -филма продължава....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 & e30 & e30
Мечтае да кара: 760li

Мнение от Andriu » 26 Яну 2009, 20:51

Някой ако дава мотор на изплащане да свирка :uups:
Zubcho свещите съм ги свалял и си работят 3-свечи нагряват много бързо другите 3 по-бавно..ДА зема на части да я почна и да си зема някой бензИНец какво да правя в чудо се видях, вече ме базикат с тая кола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2009, 21:27

земи си едно М50Б25 и си свиркай
верно че много карантия ще се смени ама поне ще е еднократно
Пък ако не искаш да пускаш теми от сорта "пука и не върви", "бобините са напукани" и тн и тн. слагай един М30, спипвай му вода и масло си свиркай. Мотора е супер непретенциоцен
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2009, 21:29

repost :uups:
Последна промяна cod-cdbp на 26 Яну 2009, 21:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Яну 2009, 21:30

Стояне момчето е от Бургас.

Колега ако беше казал, че имаш 6 бона за кола да беше дошъл да вземаш мойта :) Щеше да си караш и да свиркаш.

Поздрави и колегите в Бургас да вземат да те опътят за сервиз. Виж и Венци от Добрич да помага нещо.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 26 Яну 2009, 23:06

Zubcho написа:Стояне момчето е от Бургас.

Колега ако беше казал, че имаш 6 бона за кола да беше дошъл да вземаш мойта :) Щеше да си караш и да свиркаш.

Поздрави и колегите в Бургас да вземат да те опътят за сервиз. Виж и Венци от Добрич да помага нещо.

Поздрави

Здрасти, ти намери къде да му кажеш да търси майстор на дизел :shock:
То в целия район един за чеп нема! Иначе мога да му кажа 100 места във Варна.

1. Първо във Виница / Варна - майстори баща и син - да колкото знам ги бива но мисля че не се занимават с ремонт а само с проверка;

2. Дидо Боша - район Младост - прави ГНП но основно проверка и нямам на идея дали ще се занимава;

3. Бош рервиза до затвора - там е едното място където твърдят че ремонтират плочката на ГНП и дават гаранция, впечатления нямам!

4. Знам че има майстор някъде между автосалоните под Владиславово, занимавасе с проверка и ремонт на двигатели и бил добър - впечатления никс мамата, е направи на един познат Е39 TDS с пръсната кифла заради виско и казва че е доволен и колата няма проблем!

5. Има един сервиз точно под стария шоу рум на Мерцедес сега е на Опел също казват че са добри но впечатления никс...

Ми това е от мен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Andriu » 26 Яну 2009, 23:20

Peter Angelov написа:
Zubcho написа:Стояне момчето е от Бургас.

Поздрави

Здрасти, ти намери къде да му кажеш да търси майстор на дизел :shock:
То в целия район един за чеп нема! Иначе мога да му кажа 100 места във Варна.

1. Първо във Виница / Варна - майстори баща и син - да колкото знам ги бива но мисля че не се занимават с ремонт а само с проверка;

2. Дидо Боша - район Младост - прави ГНП но основно проверка и нямам на идея дали ще се занимава;

3. Бош рервиза до затвора - там е едното място където твърдят че ремонтират плочката на ГНП и дават гаранция, впечатления нямам!

4. Знам че има майстор някъде между автосалоните под Владиславово, занимавасе с проверка и ремонт на двигатели и бил добър - впечатления никс мамата, е направи на един познат Е39 TDS с пръсната кифла заради виско и казва че е доволен и колата няма проблем!

5. Има един сервиз точно под стария шоу рум на Мерцедес сега е на Опел също казват че са добри но впечатления никс...

Ми това е от мен...

Мерси за изчерпателния отговор.Някой да знае къде точно в Пловдив ги рециклират помпите, казаха ми че там ги правели много добре друг ми каза вообще да не се надявам че ще стане както трябва.Ако слоажа механичното ГНП колата доста ли ще загуби мощност, и разхода ще се вдигне ли ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 26 Яну 2009, 23:24

Здрасти, е пробвай на тези места може да ти помогнат просто не давам гаранции и немам преки впечатления!! Що се касае до това което питаш за Пловдив, мисля да ти кажа да не се занимаваш с глупости! Ако трябва вземай втора ръка, но според мен първо намери правилния отговор на проблема, не бързай с покупки и тем подобни мероприятия не може да няма някой читав майстор да ти каже какъв е проблема...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Яну 2009, 23:33

Виж сега колега Andriu филма с рециклиране на ГНП и по специално плочката (управлението) няма кой да ти го прожектира дори и в Германия. Просто ако е прецакана плочката забрави за ремонти. Частта се купува нова от БОШ за около 800 лв. или на втора ръка от някоя морга (и се молиш на всички богове да проработи както трябва) Това е. Дано намериш по-бързо решение на проблемите. Знам как се чувстваш, и моята кола беше на трупчета 1 месец мин. лято.

Иване кажи на момчето какво да прави не се стискай като някоя циция :D Нека поне да му спестим набутването на пари.

Успех
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Andriu » 26 Яну 2009, 23:45

Мерси колеги Zubcho няма такъв майстор всички сервизи съм ги обиколил и само докато им кажа какво и има на колата и ми казват отиди там там, и там.И се си ходя по сервизите вече навсякаде ме знаят.А относно Механично ГНП ако сложа някой да има впечатления или да каже някои колега с който да разговарям за тази опция....Добрече има хора като вас 10x

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Яну 2009, 0:10

Andriu написа:Мерси колеги Zubcho няма такъв майстор всички сервизи съм ги обиколил и само докато им кажа какво и има на колата и ми казват отиди там там, и там.И се си ходя по сервизите вече навсякаде ме знаят.А относно Механично ГНП ако сложа някой да има впечатления или да каже някои колега с който да разговарям за тази опция....Добрече има хора като вас 10x

Сега да ти кажа зъба е много прав, че най добре ако е плочката да си вземеш нова, тези за които ти казвам можеш да ги намериш и питаш за ремонт и давали гаранция - говоря за севиза на Бош до затвора!! Но според мен пак ти казвам трябва да си сигурен в проблема е разбирасе ако не си решил да сменяш всичко наред...

Мисля че можеш да намериш телефон на сервиза в нета - Бош сервиз или Цоков сервиз - Варна...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 27 Яну 2009, 0:13

е тя и мойта е за 3000лв ама половината работи по двигателя бяха сменени ама не в бг ами в германия(нова гарнитура на глава;ангрнаж и другите 3 ремъка;виско;стартер;гърнетата и са нови бележките им си стоят по тях свещитите и бяха нови но дадоха фира и ги сменях аз)общо взето не е карана много но е поддържана доста
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Andriu » 27 Яну 2009, 0:24

В бургаския бош ли става дума който е до затвора?И в двата боша бях ходил миналата година преди лятото някаде и ми казаха че няма ли Софтуера за тази кола само по нови коли след 94-та някаде.Ако не реша проблема с около 500лв мисля че на части ще ми е най удачно да я продам.Утре ще пиша се пак ще отида до БОШ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Яну 2009, 0:26

Andriu написа:В бургаския бош ли става дума който е до затвора?И в двата боша бях ходил миналата година преди лятото някаде и ми казаха че няма ли Софтуера за тази кола само по нови коли след 94-та някаде.Ако не реша проблема с около 500лв мисля че на части ще ми е най удачно да я продам.Утре ще пиша се пак ще отида до БОШ.

Здрасти отново не за Бош - Бургас, става въпрос за Бош - Варна който се намира срещу входа на затвора...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Andriu » 27 Яну 2009, 0:28

Аха ясно имам едно аверче там ще го накрам да отиде да поразпита, че да знам за какво става въпрос.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Яну 2009, 0:37

Andriu написа:Аха ясно имам едно аверче там ще го накрам да отиде да поразпита, че да знам за какво става въпрос.

:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E34