Джанти M-Sistem II
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Джанти M-Sistem II
Колеги имам джанти M-System II от е34 М5(без капаците) и понеже има интерес към тях ме интересува каква е стойноста им?Джантите са с леки забележки по боята на две от тях,ина4е не са заваряни и са здрави(карани са 3 месеца е БГ)!Ще Ви бъда благодарен ако дадете компетентното си мнение!
http://picbg.net/img.php?file=fc273de72542d3d5.jpg
http://picbg.net/img.php?file=1c6f3b03b192bc89.jpg
http://picbg.net/img.php?file=fc273de72542d3d5.jpg
http://picbg.net/img.php?file=1c6f3b03b192bc89.jpg
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
За моите платих 380 евро включително доставката до посочен адрес в Германия. С капаците са и са различна ширина - 8J предните и 9J задните. Капаците мисля са около 140 лв/бр нови в Дарукар. Преди няколко месеца се продаваха 5 броя такива тук, във форума, пак без капаци, и цената за всичките мисля беше 550 лв., а за колко са се продали не зная. Оттук натам сам си прави сметка колко струват твоите
.
Ето снимка на тези, които аз купих, за да сравниш цена/състояние:
Ето снимка на тези, които аз купих, за да сравниш цена/състояние:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Мисля 500-600 лв можеш да им вземеш от воле ако са в състоянието като на снимката за повече не знам.
Аве ако имах 500 лв. вече щях да ти пиша ЛС или да ти плача по телефона да ми ги дадеш
. Успех с продажбата колега.
Аве ако имах 500 лв. вече щях да ти пиша ЛС или да ти плача по телефона да ми ги дадеш
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Благодаря Ви за мненията!Аз се поразрових малк и открих как се търгуват на чуждите пазари,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-17-T ... .m20.l1116
мисля си все пак че бих могъл да им искам повече от 500-600 лева , но това си е мое мнение!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-17-T ... .m20.l1116
мисля си все пак че бих могъл да им искам повече от 500-600 лева , но това си е мое мнение!
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
колега то това в ибей е много относително,една и съща стока доста често е с две и повече различни цени
...но ако държиш да се продадът в бг ,определено няма да е на 1400$
ако са ти за даване колегите са ти писали цена ...ако смяташ че е малко сложи и някой лев отгоре и пускай в ПРОДАВА
...но ако държиш да се продадът в бг ,определено няма да е на 1400$
ако са ти за даване колегите са ти писали цена ...ако смяташ че е малко сложи и някой лев отгоре и пускай в ПРОДАВА
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Човек как мислиш, че на тези джанти дори и в перфектно състояние ще им вземеш 1800 лв? 1 бр. от тези джанти струва 450$ чисто нова (за справка РеалОЕМ.цоп цък )
значи ти искаш да продадеш тази джанта, без капаците, с дефекти по боята за 1400$. Хмм аз ако видя тази цена направо ще ида и ще дам още 350 лв. в Дару и ще закупя чисто нови джантите с капаци, емблеми, вентили и т.н. Казах ти макс 700 лв. можеш да търсиш на тези джанти и то ако са в перфектна кондиция - т.е. току що изправени и боядисани.
Хайде сега сЕди и се чУди да ги продаваш ли или да не ги продаваш.
Баси почвам да се дразня вече на разни такива типчета дето питат "Колко мога да взема на това?" и после "Да ама аз видях еди къде си че струва 10 пъти по толкова". Да в Америка има паралии дето могат да си позволят за един презерватив дето го е ползвал Елвис и 100 000 $ да дадат, ние сме в Б-г ландия. Ценообразуването според масовия джоб. Айде стига съм писал по темата. Или ги пускай в продава или спри да ни занимаваш с разни глупави постове.
Амин!
значи ти искаш да продадеш тази джанта, без капаците, с дефекти по боята за 1400$. Хмм аз ако видя тази цена направо ще ида и ще дам още 350 лв. в Дару и ще закупя чисто нови джантите с капаци, емблеми, вентили и т.н. Казах ти макс 700 лв. можеш да търсиш на тези джанти и то ако са в перфектна кондиция - т.е. току що изправени и боядисани.
Хайде сега сЕди и се чУди да ги продаваш ли или да не ги продаваш.
Баси почвам да се дразня вече на разни такива типчета дето питат "Колко мога да взема на това?" и после "Да ама аз видях еди къде си че струва 10 пъти по толкова". Да в Америка има паралии дето могат да си позволят за един презерватив дето го е ползвал Елвис и 100 000 $ да дадат, ние сме в Б-г ландия. Ценообразуването според масовия джоб. Айде стига съм писал по темата. Или ги пускай в продава или спри да ни занимаваш с разни глупави постове.
Амин!

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Слушай бе разбирач,каде видя че съм писал че им искам 1800лв а?
Попитах за компетентно мнение , не за дървен филосов , а поста съм го дал само като извадка и съм си изказал мнението че за 500лв не си заслужава да се продават(именно за това не са в ПРОДАВА)!Айде да не те карам пак да пишеш , че явно си нямаш друга работа , може да махате темата!Предваарително благодаря!
Попитах за компетентно мнение , не за дървен филосов , а поста съм го дал само като извадка и съм си изказал мнението че за 500лв не си заслужава да се продават(именно за това не са в ПРОДАВА)!Айде да не те карам пак да пишеш , че явно си нямаш друга работа , може да махате темата!Предваарително благодаря!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
абе като искате да разберете цена на дадено нещо пускате го на по завишена цена и то ще си покаже колко струва
кво умишлено подпитвате в подфорум -е34 едвали не да почнем наддаваме
кво умишлено подпитвате в подфорум -е34 едвали не да почнем наддаваме

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:Мисля 500-600 лв можеш да им вземеш от воле ако са в състоянието като на снимката за повече не знам.
Човек мисля съм ти написал за колко можеш да реализираш джантите без да чакаш нали?? Ако ти се чака може и 700-800лв. да им вземеш. То ако имаш и хубави гуми към тях можеш и 1200лв. да им търсиш. Ама не мога да разбера, защо искат всики да правят 100% печалба и нагоре от всичко.
Postman ти каза и показа за колко е взел неговите 380Е с капаци и като гледам в доста добро състояние с неговите. 380*1.95583=743лв.
Значи по пътя на логиката твоите като са без капази сигурно ще трябва да са по евтини. Но има хора като мен които ги харесват и без капаците, както и да е дори и да имах парите нямаше да ги купя тези джанти от теб ако ще и за 100 лв да ги даваш. Просто тона ти не ми харесва. Хем питаш хем после - "Ама защо толкова малко?" и "Няма смисъл толкова евтино".
Най добре да се изтрие тази тема да не се дразним излишно и да няма сръдни и караници.
Аз съм тук защото се кефя на колата си и искам да споделя кефа си, а не да обсъждам дребните желания на тоя и на ония.
bmw_324d написа:Слушай бе разбирач,каде видя че съм писал че им искам 1800лв а?
...
Колега, много е труден въпросът с цената. Ако някой търси точно такива дванти, може да ти даде добри пари. Ако не, можат да минат месеци без да ги продадеш. Освен това си от Търново (според профила). Колко хора от друг град ще се навият да купят нещо за 500-700лв без да са го видяли преди това? Според мен 500лв е ориентировачната цена. Ако им търсиш повече, успех, може и да имаш късмет.
Имаше преди година и малко едно М5 се продаваше тук от човек, нясно с цените. Почна от 17 бона, ходиха хора да го гледат, цената след това падаше, падаше и последно го даваше за 10 с коментар (т.е. 9 бона). Накрая го купи негов приятел ли, роднина ли от същия град.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
давам 1000.вчера бях в търново..другата седмица съм пак,ако искаш дай тел да се разберем

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2