Да сложа ли 100 w крушки??
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да сложа ли 100 w крушки??
Ще има ли ефект.Някои ми казват че може да ми се преебе ел инсталацията и щяла да давала некви чакмаци.Някои ако е сложил да ми каже как е има ли ефект от цялата работа.Апък ако знаете касите ми кви са шибани напрао си ибало маиката мрак мрак та да слойа ли или не
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
да слагай и после няма да имаш никакви фарове
1024 пъти е писано че тия 100W крушки стапят рефлекторите
не се занимавай с експерименти че после ще има във Купува - Търся фарове за Е34
1024 пъти е писано че тия 100W крушки стапят рефлекторите
не се занимавай с експерименти че после ще има във Купува - Търся фарове за Е34

Аз също се интересувах от проблема с късите и получих следните варианти:
1. Смяна на лупите, защото остарявали - около 90 лв едната.
2. Смяна на рефлектори (ако са потъмнели) - пак толкова бройката, но се разлепват фаровете. Колегата SaSo, знае повече.
3. Почистване на рефлекторите ако са зацапани. Може да започнеш оттук.
1. Смяна на лупите, защото остарявали - около 90 лв едната.
2. Смяна на рефлектори (ако са потъмнели) - пак толкова бройката, но се разлепват фаровете. Колегата SaSo, знае повече.
3. Почистване на рефлекторите ако са зацапани. Може да започнеш оттук.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
атоматик написа:...Верно ли е, че при дъжд ксенона разсейва много ?
ми от 10 месеца съм и не съм забелязал разсейване

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
атоматик написа:Явно май са ме зарибявали да си купя лупи. Не че щях, но се пробваха. Така де, ако са от стъкло, а не от органичен материал защо да стареят.
именно нищо и няма на лупата докато не се счупи или надраска(ако я почистваш с шкурка)

Аиде и аз да вметна нещо. Относно лупите, към колегата "автоматик" НЕ СЕ отлепят стъклата за да ги почистиш, просто отвиваш по три винта!
Но има друго нещо, аз също си сложих ксенон, а също така свалих и лупите да ги почистя (с вълнен парцал), но явно има някакво износване или по скоро потъмняване на лупите с времето
, не знам хората с повече опит да споделят, но като светна ксенона в центъра на светлинния сноп се забелязва един по-жълт участък, който на бяла стена седи като жълта точка.
Така и не разбрах защо се получава това нещо, но най-логичното е заради потъмняване на самата лупа:dunno:
Но има друго нещо, аз също си сложих ксенон, а също така свалих и лупите да ги почистя (с вълнен парцал), но явно има някакво износване или по скоро потъмняване на лупите с времето

Така и не разбрах защо се получава това нещо, но най-логичното е заради потъмняване на самата лупа:dunno:
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз когато купих ксенона ,купих и фарове ,защото старите бяха с дупки в рефлекторите заради 100 ватовия повер
Това е най-голямата простотия с толкова мощни крушки
Георги Пенчев

Това е най-голямата простотия с толкова мощни крушки

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
iv444o написа:Аиде и аз да вметна нещо. Относно лупите, към колегата "автоматик" НЕ СЕ отлепят стъклата за да ги почистиш, просто отвиваш по три винта!
Но има друго нещо, аз също си сложих ксенон, а също така свалих и лупите да ги почистя (с вълнен парцал), но явно има някакво износване или по скоро потъмняване на лупите с времето, не знам хората с повече опит да споделят, но като светна ксенона в центъра на светлинния сноп се забелязва един по-жълт участък, който на бяла стена седи като жълта точка.
Ти да не виждаш реската на крушката...Щото на ксенона си личи доста изразително... Ако е точки или петно е кофти...Ако е реска няма се пуашиш добре е, ше можеш да си настройваш фаровете...

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2