Ново двайсет TDS-а умря :mhihi:
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ново двайсет TDS-а умря :mhihi:
Светна снощи като коледна елхичка таблото и нема палене
В сервиза е сега и ако се окаже нещо сериозно да знайте ще има доста части за Е34 туринг

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- dinozab
-
-
rdvr_burgas написа::(Дано да не е много зле работата.....Стискам палци
Бе май май е на зле работата светнаха дюзата,подгряванета на свещите,ABS,зъбното колело на автоматика

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Баси майката Дино баш на тебе ли ве майна ....
Ай не са обяснявай и идвай в групата на обгазените... Найш как щи са радва бат Бисер....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- dinozab
-
-
SaSo написа:Баси майката Дино баш на тебе ли ве майна ....![]()
Ай не са обяснявай и идвай в групата на обгазените... Найш как щи са радва бат Бисер....
![]()
![]()
Баш на мене мани мани тамън са бях нагодил за моабет и глей кво стана не че не се ущурих ма тва е друга история

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
мои познат имаше подобен проблем - оказа се късо съединение
провери дава ли ти отечки някъде преди да взимаш по-големи решения
айде и стискам палци сичко да е ОК
П.С. Кво имаш против газифицирането

П.С. Кво имаш против газифицирането

- dinozab
-
-
Turbo_Ted написа:мои познат имаше подобен проблем - оказа се късо съединениепровери дава ли ти отечки някъде преди да взимаш по-големи решения
айде и стискам палци сичко да е ОК
П.С. Кво имаш против газифицирането![]()
![]()
То в сервиза ще я гледат че аз като я гледам така и най-много да зема една балтия и сечи сечи

П.С Немам нищо против газифицирането нищо лошо не съм казал ма аз неща

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
важното е да ти се оправи количката, просто гледах да помогна
недей сечи, че съм се наточил на е34 комби
за газта се пошегувах
не се засягай 

Здравейте,
дано сервиза да ти е познат, и при мен веднъж така ми се случи оказа се че едно кабелче ми стърчи на външния ми чип(или втори мап или каквото е това нещо незнам) което е било под захранване и се е лепнало на масата(по принцип това у-во е свързано с умната дюза), и ми светна като коледна елха таблото и няма мърдане(електронното впръскване и нагревателя ми светеше постоянно). Оказа се че компютъра(ЕКУ) не се захранва достатъчно и се шашка заради късото. Просто прекъснаха захранването му и взеха от друго място и всичко се оправи.
Дано да е нещо такова дребно
Поздрави
дано сервиза да ти е познат, и при мен веднъж така ми се случи оказа се че едно кабелче ми стърчи на външния ми чип(или втори мап или каквото е това нещо незнам) което е било под захранване и се е лепнало на масата(по принцип това у-во е свързано с умната дюза), и ми светна като коледна елха таблото и няма мърдане(електронното впръскване и нагревателя ми светеше постоянно). Оказа се че компютъра(ЕКУ) не се захранва достатъчно и се шашка заради късото. Просто прекъснаха захранването му и взеха от друго място и всичко се оправи.
Поздрави
- dinozab
-
-
swh_bmw написа:Здравейте,
Поздрави
Къде по-точно е тоя външен чип или втори мап както го наричаш

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Дани на мен ми беше окъсила и постоянно ми се включваше климатика - дам ли на контакт и климатика тръгваше
Окоза се кабелите от акумулатара, където излизат в двигателния отсек (през една шлауфка точно до водата на чистачките) и влизат при компютъра .... шлауфката от остаряване се е закъсала, кабела се е протрил и контактува с ламарината ....
.... огледай кабелите от акумулатора до ДДЕ.Дано да е толкова просто, колкото звучи.
Успех

Окоза се кабелите от акумулатара, където излизат в двигателния отсек (през една шлауфка точно до водата на чистачките) и влизат при компютъра .... шлауфката от остаряване се е закъсала, кабела се е протрил и контактува с ламарината ....

Успех

- dinozab
-
-
Сега идвам от сервиза и казаха че нестига ток до компютрите някакво реле или нещо подобно от алармата може да се е насрало ще го локализират и ще го оправят.Размина и се тоя път мамицата и

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3