Колеги, сложихте ли вече летните гуми?
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, сложихте ли вече летните гуми?
Колеги, тъй като напоследък температурите са доста височки имам въпросче към Вас.Колко от Вас вече сменихте зимните с летни гуми? Аз го направих още преди две седмици и да ви кажа съм си спокоен ,защото онзи ден като се прибирах по магистралата от София външната температурта беше 23 градуса и аз с летните гумички се чуствах много гот, а гледах имаше доста автомобили който караха още със зимни , а не мисля че температурите ще паднат под 7 градуса вече пък и да паднат едва ли ще има лед. Абе според мен си е вече за летни гуми - вие какво ще кажете ?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Рано е още, бре!
Аааа, бързате да си покажете новите 17-ки. Разбирам. То и аз съм подготвил моите, ама още снег че вали.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
според мен няма да вали повече, поне не в града де, аз преди 10 тина дни сложих летните 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ОООО аз ги сложих в събота
така и така знаех ,че ще пътувам доста празника ... Ходих на сватба в Арбанаси, после Търново , Етъра и оттам на Трявна
Знаех ,че времето ще е много хубаво а скоростите високи и си рекох - край ,ей сега сложих точка на тази идиотщина
Откарах си колата с най-голямо удоволствие
даже ми направи впечатление ,че вчера и днес почти не ми е включвал АБС-а при резки спирания за тест на работата на гумите - много съм доволен
Абе няма по-хубаво от това ,човек да си подкара колата както си трябва
Георги Пенчев

даже ми направи впечатление ,че вчера и днес почти не ми е включвал АБС-а при резки спирания за тест на работата на гумите - много съм доволен

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:аз отдавнааа
То за тебе се знае... Как да не искаш да покажеш тез огромни баници...

Мойте си скърцат яко по завоите ама нямам време все да ги махна тия гадни Мишленки и да си сложа летните Континенталки ...

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Аз ги сложих вчера ... не ми се чака последния момент, когато навсякъде е лудница и те претупват!
Иначе по принцип до края на март е добре да си със зимни гуми, така съм чувал ... знам ли!?
Иначе по принцип до края на март е добре да си със зимни гуми, така съм чувал ... знам ли!?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Та кое му е добрето да си и март със зимните??? Никога не бих сложил такова нещо "зимни" гуми на Е34-катаE34PSH написа:Аз ги сложих вчера ... не ми се чака последния момент, когато навсякъде е лудница и те претупват!
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
От пред сложих летните, а от зад съм със всесезонни, ама май тази неделя ще сложа и летните изотзаде 

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
E34PSH написа:Аз ги сложих вчера ... не ми се чака последния момент, когато навсякъде е лудница и те претупват!
Колега,щом като летните гуми извадиха сцепление в последните няколко дни ,дори незагряли за разлика от събота ,когато малко се припързалваха,значи е дошло времето за летните.На мен ми отказа вентилатора на парното а тази сутрин трябваше да взема наш бизнеспартньор от чужбина от един хотел в Младост ,пък колата студена вътре

Летни гуми му е майката

Георги Пенчев
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2