===интересни интериорни решения за Е34 --има ли такива ?===
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
===интересни интериорни решения за Е34 --има ли такива ?===
Здравейте ,колеги, интересувам се какви ФАБРИЧНИ интериорни решения има за е34 и от къде да се сдобия с тях . Понеже съм непушач се замислям за нещо на мястото на пепелника примерно - също джоба между предните две седалки -някакъв капак мисля ,че съм виждал - кората около скоростния лост също ,хладилна жабка за която само съм чувал, сенниците само един модел ли са ?ето такива неща. Също ако някой е успял сам да подобри качествено интериора си ще ми е интересно да го видя. Изключвам седалките защото хем са скъпи хем дефицит голям. Надявам се на коментари ,придружени със снимки.
- kolega
- Phantom of the streets
-
- Кара: E46 M3
Re: ===интересни интериорни решения за Е34 --има ли такива ?
колега, както са седалките вечно закъсани.. сега в неделя мисля да го реша тоз проблем с кожени парчета плат, и даже се чудя колко кв. метра ще трябват.. другото което си мисля от бая време са подлакътниците, но така и не разбрах на обикновенна седалка могат ли да се монтират или трябва самата седалка да има опция подлакътник.. наскроо се продаде едно е34 с много добър подлакътник.. голям с барче някой ако има да свирка
за тази хладилна жабка само съм чувал..

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
kolega написа:колега, както са седалките вечно закъсани.. сега в неделя мисля да го реша тоз проблем с кожени парчета плат, и даже се чудя колко кв. метра ще трябват.. другото което си мисля от бая време са подлакътниците, но така и не разбрах на обикновенна седалка могат ли да се монтират или трябва самата седалка да има опция подлакътник.. наскроо се продаде едно е34 с много добър подлакътник.. голям с барче някой ако има да свирка![]()
Оригиналните подлакътници се монтирват на всички седалки..За рекарото не съм сигурен ама сигурно и там ще може...Аз си поръчах подлакътници претапицирах ги в кожа и си ги сложих на мойта кола..Стана си супер...Дори си ги поръчах да ги понапълнят с вата малко да са по-меки от нормалното... Иначе тия цели подлакътници са си за мене цигания.. Салона просто си е предвиден за оригиналните и никви други... Ако пък някой има задни подглавници с планките да свирка...За предпочитане е да са черна кожа...
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Аз сложих черен кожен салон от М5 Individual с барче отзад по средата и така задната седалка стана двуместна, но супер удобна. Предните седалки са рекаро с подгрев и не съм ги сложил още, защото кожата иска реставриране на няколко места. Салона е много красив заедно с корите на вратите, които са кожени с дебели декоративни шевове около дръжките. Като монтирам целия салон ще го снимам за да ви го покажа.
Иначе стария плюшен ще го пусна за форума после да се продава. Има си всичко - подглавници, подлакътници и е в идеална форма.
Иначе стария плюшен ще го пусна за форума после да се продава. Има си всичко - подглавници, подлакътници и е в идеална форма.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Пичове --аз изключих седалките едно ,че сложих кожа ,друго ,че без седалки не може --- дайте нещо по-така....глезотийки некакви
--сега се сещам и за коланите примерно .....

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
сашоооо имам подглавници сив платSaSo написа:kolega написа:колега, както са седалките вечно закъсани.. сега в неделя мисля да го реша тоз проблем с кожени парчета плат, и даже се чудя колко кв. метра ще трябват.. другото което си мисля от бая време са подлакътниците, но така и не разбрах на обикновенна седалка могат ли да се монтират или трябва самата седалка да има опция подлакътник.. наскроо се продаде едно е34 с много добър подлакътник.. голям с барче някой ако има да свирка![]()
Оригиналните подлакътници се монтирват на всички седалки..За рекарото не съм сигурен ама сигурно и там ще може...Аз си поръчах подлакътници претапицирах ги в кожа и си ги сложих на мойта кола..Стана си супер...Дори си ги поръчах да ги понапълнят с вата малко да са по-меки от нормалното... Иначе тия цели подлакътници са си за мене цигания.. Салона просто си е предвиден за оригиналните и никви други... Ако пък някой има задни подглавници с планките да свирка...За предпочитане е да са черна кожа...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Чакай малко сега ти какви глезотийки искаш? Колата има ред екстри които бяха обсъждани в 1 тема преди около месец. Хладилна жабка хммм... ами аз на този модел не съм чувал да има. Има хладилен подлакътник за отзад. На е32 съм виждал и отпред между двете седалки, ама само на картинка
Има ел седалки с памет. Щори на прозорците на задните врати. Ел щора на задния джам при седана. Ел подглавници на задните пасажери. Подгрев на задната седалка за всеки пасажер. Голям прозрачен двоен шибедах при кобито. Подгрев на пръскалки и на стъклата на халогените. Пръскалки на фарове и халогени. Подгрев на страничните огледала. Огледало за задно виждане с бленда.Нивомат. Ниво регулация. 4х4 (ix). Печка (мойта мечта) Телефон с хендсфрии (моя е изкубнат
) Към по-често срещаните са кожен салон, подгрев на предните седалки
, климатроник. Най трудно намиращото се е фенерче в жабката
. Автопилот също, чек контрол, големия борд (който си сложих
) Запалка за цигари за отзад. Паркторник заден. На един приятел му говореше чек контрола, това също е екстра. Фабрична аларма. Комфорт модул затварящ прозорците и шибедаха при заключване.
Хай-фай музикална уредба, цд чейнджър.
Аз се изчерпах ако някой се сеща за др. да казва.
Иначе ти всичко можеш да си добавиш др. дето не е фабрично. Само трябва въображение и пари.

Хай-фай музикална уредба, цд чейнджър.
Аз се изчерпах ако някой се сеща за др. да казва.
Иначе ти всичко можеш да си добавиш др. дето не е фабрично. Само трябва въображение и пари.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
айде и аз да питам само че за едно екстериорно решение
) тъй като не вс имаме възможност за '95 E34 facelift а мерака е голям...могат ли да се сложат "големите зурли" на '93 първия facelift ?!?!?
))

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Аз се опитах да обясня какво имам в предвид , но сигурно повечето колеги с е34 са като мен и се придържат към оргиналния вид .
най -много мр3 , кожичка и ...тва е. Чудя се поне един дали има двд в е34--не че аз имам 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Митака от Вн със сигурност (Митко-1)
Другите да се обаждат, аз както казах чеджърчето ми върши перфектна работа
Другите да се обаждат, аз както казах чеджърчето ми върши перфектна работа

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
byxal написа:айде и аз да питам само че за едно екстериорно решение) тъй като не вс имаме възможност за '95 E34 facelift а мерака е голям...могат ли да се сложат "големите зурли" на '93 първия facelift ?!?!?
))
Може сменяш бъбреците, решетката и предния капак и си с фейслифта. Ама трябва да намериш първо частите, а това е почти невъзможно в бг.
Успех!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Мерси..не съм решил защото тя и така колата си има дух и присъствие ма не ми дава мира че има и по добър вариант...ако ме разбираш...мисълта ми е дали има нещо по захващанията и т.н. но щом няма..ще правя сам фейслифт
стига да намеря частите както казваш....пък и цвета да олуча да ми е и по евтинооо...
)
мн искам а! хахаа

мн искам а! хахаа
1-5-4-8-6-3-7-2
Zubcho написа:byxal написа:айде и аз да питам само че за едно екстериорно решение) тъй като не вс имаме възможност за '95 E34 facelift а мерака е голям...могат ли да се сложат "големите зурли" на '93 първия facelift ?!?!?
))
Може сменяш бъбреците, решетката и предния капак и си с фейслифта. Ама трябва да намериш първо частите, а това е почти невъзможно в бг.
Успех!
Огледалата също трябва да се сменят, ако са от старите. Захващането на детайлите е еднакво.
На мен лично тая промяна на ми харесва. Комбинацията старо табло и волан с нова предница ми изглежда неестествена. Но всеки сам си преценява.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2