вапросче относно Ксенона на баварката ми !
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
Днес си сложих Ксенон свети пирфиктно на прибиране към нас видях че ми свети само левия фар а десния светеше само габарит ! оказа се бушон и ми оликна смених го и се оправи ,но като пусна късите светят и двата фара след 5-10 мин работа загасва десния ! изключвам ги и ги пускам от нова светят и след 1 мин десния спира ! изглежда като се нагрее десният загасва ! някой има ли идея от какво е и кво да го правя?????????
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: вапросче относно Ксенона на баварката ми !
MICHO7 написа:Днес си сложих Ксенон свети пирфиктно на прибиране към нас видях че ми свети само левия фар а десния светеше само габарит ! оказа се бушон и ми оликна смених го и се оправи ,но като пусна късите светят и двата фара след 5-10 мин работа загасва десния ! изключвам ги и ги пускам от нова светят и след 1 мин десния спира ! изглежда като се нагрее десният загасва ! някой има ли идея от какво е и кво да го правя?????????
Нулата си провери

Георги Пенчев
- MICHO7
-
-
ми мислех че е връзка и ги поих на двапати но всичко си е ок ! един сасед ми каза че трябвало някакво допълнително реле да си сложа чи можело да ми нагрява ключа на фаровете но не знам това пък каква връска има да гасне само левия ?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- MICHO7
-
-
мерси многа утре като изпия кафето почвам ремонта на ксенона и ще се боря ! ще уведомя от какво е като го оправя
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Единия варянт е да имаш кофти връзка, а другия е да сложиш 15А бушони за фаровете, защото е възможно да не му достига тока 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
щом светва а после угасва определено не е от бушон
ксенона му трябва доста ток само при паленето после консумацията му е 35 вата (с 20 вата по-малко от нормална халогенна крушка)
...и аз съм за слаба връзка
ксенона му трябва доста ток само при паленето после консумацията му е 35 вата (с 20 вата по-малко от нормална халогенна крушка)
...и аз съм за слаба връзка

- MICHO7
-
-
ми разменях местата на устройствата и пак гасне! бушона на фаровете ми горя вчера и понеже той беше 7.5А а аз нямах такъв и му сложих 10А
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
По - добре си сложи пак 7.5 възможно най - скоро.
Веригата е изчислена да изгори най - слабата точка (предпазителя), та щом предпазителя вече не ти е най - слабата .... ти си представи в какъв филм може да се вкараш заради нехайство или заради 20ст.(не е до парите принципно го казвам)
Продължавай да търсиш, що така все си мисля, че не си запойл както трябва "студена спойка" ли как му викаха (хич ме няма по тая част)
Веригата е изчислена да изгори най - слабата точка (предпазителя), та щом предпазителя вече не ти е най - слабата .... ти си представи в какъв филм може да се вкараш заради нехайство или заради 20ст.(не е до парите принципно го казвам)
Продължавай да търсиш, що така все си мисля, че не си запойл както трябва "студена спойка" ли как му викаха (хич ме няма по тая част)

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Предпазителите ,само оригинални БМВ или немски някакви ,но не и Китайските боклуци по бензиностанциите
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колега ... Откажи се! Не е нито едно от всичките... Според мене е дефектен баласт! Влючва се защитния му кръг и гасне...В мене имам един такъв баласт...Ако си го взел с гаранция си го върни на човека...За проба..Просто смени баластите и ще видиш че същото ще ти го прави ама на другия фар...
Късмет!
Късмет!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2