От механични към Ел. Стъкла
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
От механични към Ел. Стъкла
Здравейте колеги. Виждам, че има много заинтересовани да имат електрически стъкла, както и аз. Намерих една фирма която продава такъв модул за две стъкла, но цената е 120 лева, без да е ясен произхода и качеството му, предполагам е китайски. Свързах се с една фирма в България, която произвежда интересни неща и ще направя запитване дали не могат да произведат електродвигател с редуктор и зъбно колело на мястото на ръчката на прозореца, направено в подходяща кутия с бутони поне за две стъкла, може би и за 4-ри. Съответно каква ще е цената на това удоволствие, но според мен колкото и да е пак е по-добре отколкото китайско. Само за уточнение фирмата е някаква си може би бивша военна или за космически изследвания.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
От оригиналния пакет за ел.стъклата няма да можеш да сглобиш нещо по-добро. Наистина потърси на старо, за да си имаш и оригиналните бутони и комфорт модула и т.н. без да се налага да правиш нещо DIY със спорен и неестетичен резултат.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ти виждал ли си оригиналния механизъм на ел. стъклата на Е34
Това чудо може д ати чупи ръката
Тия дето ги продават само ще те е яд ако ги земеш. На Е34 ел. стъклата са
направо изрудска работа

Това чудо може д ати чупи ръката

направо изрудска работа

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Не се и съмнявам, че са яки, само като видях как са в момента - бах ги зъбите дето има. оня комфорт модул не съм сигурен, но май е наличен, но пък за това в комбинация с алармата няма да има проблем. Ще поживеем и ще видим, както се казва. Не бързам за никъде, каквото излезе това ще е.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- V L A D O 1
- Потребител
-
Имаш комплекти за 2 и 4 стъкла?Какво съдържат комплектите за двете предни стъкла и каква им е цената ? Е34
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: От механични към Ел. Стъкла
NikiNikolov написа:Здравейте колеги. Виждам, че има много заинтересовани да имат електрически стъкла, както и аз. Намерих една фирма която продава такъв модул за две стъкла, но цената е 120 лева, без да е ясен произхода и качеството му, предполагам е китайски. Свързах се с една фирма в България, която произвежда интересни неща и ще направя запитване дали не могат да произведат електродвигател с редуктор и зъбно колело на мястото на ръчката на прозореца, направено в подходяща кутия с бутони поне за две стъкла, може би и за 4-ри. Съответно каква ще е цената на това удоволствие, но според мен колкото и да е пак е по-добре отколкото китайско. Само за уточнение фирмата е някаква си може би бивша военна или за космически изследвания.

купуваш си 2-ра ръка оригинални и тва е

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
fantazor написа:Колко ще ми излезнат оригинални втора ръка?
средна цена около 100(+/-20лв) за 2 прозореца (с копчетата)

две за е30
аз си тарся две ма6инки с копчета и сичко за е30(двуврато).ако някои има нещо за мен да пи6е колко ще ми струва
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравейте, скоро ще стигна до стъклата, има всички налични джвъчки само трябват две копчета и машинки, за тях ще мисля като дойде времето. Много пара тия машинки, може би двигателче за чистачки
. До скоро 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2