Може ли по бъбрека да се съди за годината?
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dani boy
- Потребител
-
- Кара: Bmw 520i e34
- Мечтае да кара: Bmw e38
Може ли по бъбрека да се съди за годината?
Здравейте казвам се Данчо на 19 години съм.Карам BMW 520i , което е на баща ми. Дядо Мраз реши да ми подари лично мое. Харесал съм си едно, но ми се струва,че годината не съответства на колата. Информацията ми е че е Май 1995 година , но е с малкия бъбрек. От коя година започва да се монтира големия бъбрек? Срещам различни мнения, че е от Май месец 1994.Според Вас информацията ми вярна ли е? Предварително благодаря.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Вземаш Вин номера /последните 7 цифри/ от номера на купето влизаш в http://www.realoem.com/bmw/select.do пишеш ги и ти показва даже и кой месец е произведена колата. Това май `95-та може да е дата на първа регистрация.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Може ли по бъбрека да се съди за годината?
дай снимка и ще ти кажем...трябва да е с еърбега и огледалата са по различни....може дасе е цуннало некъде отпред затова да е сменена муцунатаdani boy написа:Здравейте казвам се Данчо на 19 години съм.Карам BMW 520i , което е на баща ми. Дядо Мраз реши да ми подари лично мое. Харесал съм си едно, но ми се струва,че годината не съответства на колата. Информацията ми е че е Май 1995 година , но е с малкия бъбрек. От коя година започва да се монтира големия бъбрек? Срещам различни мнения, че е от Май месец 1994.Според Вас информацията ми вярна ли е? Предварително благодаря.

- dani boy
- Потребител
-
Исках VIN-a ,обаче почнаха да увъртат и не пожелаха да ми го дадат. Затова и се усъмних. И все пак от кога започва да се монтира големия бъбрек?
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
от 94' мисля че почва да се монтира големия бъбрек
а за вина щом не ти го дават бягай от тази кола...най малко в годината те лъжат
а за вина щом не ти го дават бягай от тази кола...най малко в годината те лъжат

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Големия бъбрек е бил слаган първоначално на V8 моторите(530 и 540) още от 1992! Мисля, че в края на 94 става сериен и за всички 518-ки
Сериозно мисля, че колата от снимката е от последните - вижте и праговете - лакирани са в цвета на колата!

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колата ако е 95та година и е с новия бъбрек задължително просто...Почва да се монтира във всички коли от началото на 94та година... 93та година се монтира малкия бъбрек но огледалата са малките като на Е36.... Кажи му на човека че ако не ти даде да видиш ВИН-а значи спираш да говориш изобщо за купуване на колата, поради простата причина че ако наистина по ВИН тая кола е 95та ,а е със старите бъбреци значи е имала челен удар... Просто на 100%.... Внимавай с тая кола и то много... Не ти го казвам само аз...
- dani boy
- Потребител
-
Благодаря ви за помоща! Явно това няма да е моята кола. Ще продължавам да търся.Едно е сигурно- ще си купя само и единствено е34!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве я дай да явидим таа кола-едни бъбреци кола не правят...може да е читавелка макар да е леко цуната отпред--ми то на тия години има ли Е34 неударенаdani boy написа:Благодаря ви за помоща! Явно това няма да е моята кола. Ще продължавам да търся.Едно е сигурно- ще си купя само и единствено е34!

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Моята е 94 Април и е с големия бъбрек, новите странични огледала и така...
Сори за офтопика, ама BMWFan, само като го гледам тоя от снимката под името ти и искам да съм зъболекар...
Сори за офтопика, ама BMWFan, само като го гледам тоя от снимката под името ти и искам да съм зъболекар...
- dani boy
- Потребител
-
За съжаление нямам нейни снимки, но това не е голяма загуба. Не е чиста работата на тази кола. Боята на капака и калниците някакси изглежда различна, което ме навежда на мисълта,че е имала бойно кръщение някъде.
Надявам се ,че до седмица две вече и аз ще разполагам с моя е34-ка. Като се сдобия с такава няма начин да не се похваля и да не кача малко снимки.
Надявам се ,че до седмица две вече и аз ще разполагам с моя е34-ка. Като се сдобия с такава няма начин да не се похваля и да не кача малко снимки.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Е баце що пък непременно трябва да е удрянаSaSo написа:Колата ако е 95та година и е с новия бъбрек задължително просто...Почва да се монтира във всички коли от началото на 94та година... 93та година се монтира малкия бъбрек но огледалата са малките като на Е36.... Кажи му на човека че ако не ти даде да видиш ВИН-а значи спираш да говориш изобщо за купуване на колата, поради простата причина че ако наистина по ВИН тая кола е 95та ,а е със старите бъбреци значи е имала челен удар... Просто на 100%.... Внимавай с тая кола и то много... Не ти го казвам само аз...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: ре
slavianko написа:Е баце що пък непременно трябва да е удрянаSaSo написа:Колата ако е 95та година и е с новия бъбрек задължително просто...Почва да се монтира във всички коли от началото на 94та година... 93та година се монтира малкия бъбрек но огледалата са малките като на Е36.... Кажи му на човека че ако не ти даде да видиш ВИН-а значи спираш да говориш изобщо за купуване на колата, поради простата причина че ако наистина по ВИН тая кола е 95та ,а е със старите бъбреци значи е имала челен удар... Просто на 100%.... Внимавай с тая кола и то много... Не ти го казвам само аз...На мен пък ако ми падне от някъде капаче малко по на далаверка и смятай че съм я ъпгреднал моята веднага. Това значи ли че като я продавам тряба да е имала челен удар???
Ама виж кво пише пича... Че колата е 95та година а е с тесен бъбрек... Ще си смениш ли големия бъбрек за малък... Мисля че рядко се получава освен в случаите на челно цункане... Иначе тоя човек щом неще да му даде ВИН на колата смятай за какво иде реч...
А иначе за 525и като твоя мотор трябва да се гледа яко... Че попаднахме на едно което тука се коментираше и беше няма ти казвам къв леш... Беше въртяна по таван дори... Да не говорим че цялата кола беше извън геометрия... Иначе колата на външен вид е страшна... Това само между другото де.. Не казвам че нещо и има на твойта ( и да чукнем на дърво нищо да и няма де )....
Има много коли които изглеждат ОК ама са яко трошляци... За мойта съм супер доволен до сега... Купих я без да съм я виждал дори... Просто знаех от къде идва и в какво състояние идва... Но такива изпадащи коли от някъде си се гледат обстойно че незнаеш кво е правено по колата...Все пак говорим за кола на доста години....
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2