проблем с м50b20
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с м50b20
колеги имам много гаден проблем като загрее колата почва да прекъсва много и напрпаво спира да върви но като е студена си работи перфектно
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: проблем с м50b20
Mask написа:колеги имам много гаден проблем като загрее колата почва да прекъсва много и напрпаво спира да върви но като е студена си работи перфектно
Термометъра за ECU-може да размниш буксите на термометъра за таблото и термометъра за ECU и виж какво ще стане .
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Mask написа:ходих вече на диагностика и не откриха грешки. кабелите и свещите съм ги сменил за нагар в дистрибутора не съм гледал утре ше го провера
Абе какви кабели кво чудо...Тука е на бубини не на кабели... Провери си лулите най-вероятно ти са заминали... Стисни им края и ако има пукнатини значи са брак... Зимаш нови и свириш...Провери за масло при свещите....Между другото може да ти е заминала някоя бубина... Има го и тоя вариант... Виж с някой твой приател да ти услужи с една бубина и я слагай последователно на всеки цилиндър... Така ще разбереш най-ясно дали не е от бубина... Те като се стопли мотора минават в работен режим...Но това само при условие че са ти наред лулите...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, лули
70-ина лева за 6 бр. Беру, смених ги и мотора заспа и аз имах този проблем
Георги Пенчев

70-ина лева за 6 бр. Беру, смених ги и мотора заспа и аз имах този проблем

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Колега, лули![]()
70-ина лева за 6 бр. Беру, смених ги и мотора заспа и аз имах този проблем![]()
Георги Пенчев
Мойте лули пропищяха като смених свещите... Сложих беру 4 полюсни платиниеви ... Уж за повече повер

- SaSo
- старши ентусиаст
-
sachs написа:Penchev написа:Колега, лули![]()
Георги Пенчев
само дето ако са лулите виновни щеше да ги изпише на диагностиката,а момчето казва че грешки няма...
На мене ми изписа ве... И се изтриха после грешките... Но изписа и грешка в запалителната система на еди си кой цилиндър... И тя се истри и после пак си го правеше... А лулите бяха очевидно нацъфкани...Ама все си мисля че ако не е от лулите може да е от веригата...Щото тя като сгрее мотора е склонна да прави такива работи...
SaSo написа:sachs написа:Penchev написа:Колега, лули![]()
Георги Пенчев
само дето ако са лулите виновни щеше да ги изпише на диагностиката,а момчето казва че грешки няма...
На мене ми изписа ве... И се изтриха после грешките... Но изписа и грешка в запалителната система на еди си кой цилиндър... И тя се истри и после пак си го правеше... А лулите бяха очевидно нацъфкани...Ама все си мисля че ако не е от лулите може да е от веригата...Щото тя като сгрее мотора е склонна да прави такива работи...
и кът напраиш едно кръгче грешката пак ше си я има
- SaSo
- старши ентусиаст
-
sachs написа:SaSo написа:sachs написа:Penchev написа:Колега, лули![]()
Георги Пенчев
и кът напраиш едно кръгче грешката пак ше си я има
Неее направих от младост до Летището по магистралката там едно жестоко каране... И се върнах и няма грешка...След време пак има...Незнам ти ше кажеш...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2