525М ТЕХНИК КЪДЕ Е СЕГА
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
525М ТЕХНИК КЪДЕ Е СЕГА
6 години карах 525М ТЕХНИК 1992г и в момент на глупост я продадох през 2002 новия совственик пред очите ми успя да я съсипе само за 2-3 седмици. През далечната 1996 г в малак град като пазарджик колата беше .... аве няяам думи. Подразбрах че е била заменена за вектра плюс пари в Русе. Колата е 525и черна Мброни спойлер на багажника без ключалки с люк рекаро полу кожа 17 джанти ббс блокаж големия борд и на таблото със съобщения. Купих я от един висок и мълчалив софиянец страхотен шофьор . Е тва е . Та .... някои да я е виждал ....Любопитно ми е в какви ръце е в момента ..... После смених 3 бмв -та НО Старата любов ръжда не хваща
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз преди година и половина продадох стареца ми Е28 528 и до ден днешен ни го прехвърлят и данъка си върви на мое име и се трупа обаче....тъй като колата е в Варна хода ще ми е следния--ще помоля колегите от Варна да го издират тоа хубавец и ако не си плати бакиите към мен---пускам я за издирване и ще си имам отново моята стара любов--верното куче неуморимо

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Отдавна трябваше да е направиш тоя работа да видиш как ще ти се моли този купувач тарикатbmwfena написа:и аз преди година и половина продадох стареца ми Е28 528 и до ден днешен ни го прехвърлят и данъка си върви на мое име и се трупа обаче....тъй като колата е в Варна хода ще ми е следния--ще помоля колегите от Варна да го издират тоа хубавец и ако не си плати бакиите към мен---пускам я за издирване и ще си имам отново моята стара любов--верното куче неуморимо![]()
![]()
![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми скри се и не я прехвърля...май ще си имам скоро 528ца за рязгане///peter написа:Е как така ти текът данъци бе, при нас като я прехвърли нотариус и я обявява в мойта община... ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
именно, тои си я отписва а ти като отидеш при нотариус-а той ти я записва, поне на мен така направиха, там даже ти зимат допълнително КИНТИ
- bmwfena
- БМВманиачения
-
как да я отпиша като нямам договор за покупко продажбаian190 написа:ти трябваше да я отпишеш, пък той ако ще да си плаща.

- nikol78
-
-
е това е лошото прецакан си само издирване и тои човека ще се появи ама после става лошо за него няма ли някои от форума да е виждал колата да му каже да ти е обади .bmwfena написа:как да я отпиша като нямам договор за покупко продажбаian190 написа:ти трябваше да я отпишеш, пък той ако ще да си плаща.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
АЗ БЯХ ПРОДАЛ едно скутерче и не му плащаха данъците
и като отидох в полицията ми казаха ми ти си го продал ко искаш кво кат няма договор
можем само да ти съдеистваме да откриеш собственика
пък ако го пуснеш за издирване и се окаже че си я продал а не са я откраднали пак ядеш х.. щото лъжеш ченгетата
ама пък кво ш ми кажат ако примерно ида да си я зема тя си е моя : по документи

и като отидох в полицията ми казаха ми ти си го продал ко искаш кво кат няма договор

пък ако го пуснеш за издирване и се окаже че си я продал а не са я откраднали пак ядеш х.. щото лъжеш ченгетата

- bmwfena
- БМВманиачения
-
надали ще ида да си я взема ами ще я пусна за издирване...имам му името и ЕГН то му...кво да занимавам колегите от варна с тоа човек..stambo_81dg написа:АЗ БЯХ ПРОДАЛ едно скутерче и не му плащаха данъците![]()
и като отидох в полицията ми казаха ми ти си го продал ко искаш кво кат няма договорможем само да ти съдеистваме да откриеш собственика
пък ако го пуснеш за издирване и се окаже че си я продал а не са я откраднали пак ядеш х.. щото лъжеш ченгетата![]()

- nikol78
-
-
Абе ще му спретнеш някоя шегичка та да се чуди от къде му е дошлоbmwfena написа:надали ще ида да си я взема ами ще я пусна за издирване...имам му името и ЕГН то му...кво да занимавам колегите от варна с тоа човек..stambo_81dg написа:АЗ БЯХ ПРОДАЛ едно скутерче и не му плащаха данъците![]()
и като отидох в полицията ми казаха ми ти си го продал ко искаш кво кат няма договорможем само да ти съдеистваме да откриеш собственика
пък ако го пуснеш за издирване и се окаже че си я продал а не са я откраднали пак ядеш х.. щото лъжеш ченгетата![]()

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25

Биска пусни в тяхния форум тема с такова име,за да не не ти излиза после с номера че не я видял пусках всеки ден по един пост и ако няма нищо до седмица-две направо я обявявай.Тва е начина: с мръсниците - мръсно.
Стамбо ако нямаш договор за покупко продажба си е твоя матаретката така че направо отивай,направо отивай при милиционерите във вашия град и я обявявай,Просто няма как да стане "ако разберем че,си я продал" щото няма такъв документ

Пожелавам и на двамата час по скоро да се отървете от тия пиявици

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3