Sport Auspuff за Е34-ките ни
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Sport Auspuff за Е34-ките ни
Кой е оптималният вариант, на българския пазар, по отношение на цена и качество за спортно гърне (крайно)?
А вие с какви сте?
А вие с какви сте?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Моя е възможно най-сток ауспуфа даже с дупче.Тва защо ти е притрябвало?Все пак ето ти едно от най-оптималните решения,но незнам дали го има на българския пазар http://www.bmwe34.net/e34main/upgrade/Recipe.htm
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-
дай ве петьо давам ти тюркиша и кинта отгоре...че как лъщят чифте зурните отзад///peter написа:ами нормален аЛспух

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Колкото по лъскаво,толкова по гюзель.Може от снадките някаде да ти бръмчи или "оригиналните" туркиш ауспуси да са попрегорели
- bmwfena
- БМВманиачения
-
не ве то нема нищо в тва гърне той е на 2 месеца и ме жулнаха 75кинта с поставянетоWenzy написа:Колкото по лъскаво,толкова по гюзель.Може от снадките някаде да ти бръмчи или "оригиналните" туркиш ауспуси да са попрегорели

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
75лв. е много за тая услуга ама тва е друг вапрос.Е ти защо го взе като видя че няма нищо,по принцип за да може да обезшумява трябва да е на пластове 3-4 пласта мисля че бяха и разкарват изгорелите газове в лабиринта.Искаше малко по различно от сток-а ли,тва някакво спортно изпълнение ли е?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Аз си мислих само за монтажа 75лв.Определено не му отива ама го расбирам човека:може да не е имал пари на момента ил ипросто да му е писнало да налива в колата.
Всичките който си имат е34-ките от доста време са наляли толкова пари че сигурно са щяли да си вземат баси най-красивата е39-ка.Идва един момент,в който на човек му писва.
Е Фенче ти си се набутал заради 20-30лв.Аз понеже имам малко попрегоряло и лееееееекинко дупченце на моя ауспуФ проверих и а - 89лв. и даже не е турски.Малко кофти сделка си направил ама да не ти пука.Така и така ти реве колата сложи си една лепенка РЕМУС (вдига 15 коня)

Всичките който си имат е34-ките от доста време са наляли толкова пари че сигурно са щяли да си вземат баси най-красивата е39-ка.Идва един момент,в който на човек му писва.
Е Фенче ти си се набутал заради 20-30лв.Аз понеже имам малко попрегоряло и лееееееекинко дупченце на моя ауспуФ проверих и а - 89лв. и даже не е турски.Малко кофти сделка си направил ама да не ти пука.Така и така ти реве колата сложи си една лепенка РЕМУС (вдига 15 коня)

- bmwfena
- БМВманиачения
-
а ве гадно е значи монтажа си беше перфектен--то си е играчка а и запази всички оргинални куки за стария ауспух .....добре че ги остави ......ама старото гърне имаше дупка отдолу и вътре май всичко е изгоряло да ви кажаWenzy написа:Аз си мислих само за монтажа 75лв.Определено не му отива ама го расбирам човека:може да не е имал пари на момента ил ипросто да му е писнало да налива в колата.
Е Фенче ти си се набутал заради 20-30лв.Аз понеже имам малко попрегоряло и лееееееекинко дупченце на моя ауспуФ проверих и а - 89лв. и даже не е турски.Малко кофти сделка си направил ама да не ти пука.Така и така ти реве колата сложи си една лепенка РЕМУС (вдига 15 коня)![]()
![]()

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Наи-добре ще стане така.Сменяш накрайниците и тюркиша хайде на пързалката за 40-50лв (или дебитомер "секънд хенд мания") 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ти провери ли си антифриза--да няма полепнало черно масло по капачката сутринWenzy написа:Наи-добре ще стане така.Сменяш накрайниците и тюркиша хайде на пързалката за 40-50лв (или дебитомер "секънд хенд мания")

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2