Проблем с парното и Въпрос за вентилатора на парното
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с парното и Въпрос за вентилатора на парното
Докато намеря майстор да ми погледне парното реших да погледна сам дали нещо мога да оправя.Да не отварям нова тема в тази да питам.Установих че не ми работят степените на вентилатора на парното само на 4 включва прочетох из темите тук но като разглобих от лявата страна открих две такива метални кутиики една по голяма и една помалка.Кажете моля ви колеги коя от двете е за степените на вентилатора че ми изпуши главата като неразбирам.
Последна промяна svettko на 19 Авг 2007, 13:55, променена общо 3 пъти
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Не я разбирам тая тема
Къде е зимата и къде е парното
На страна от майтапа - с какво управление си на парното (климатроник или не). Възможно е да имаш неработещи клапани на парното.

На страна от майтапа - с какво управление си на парното (климатроник или не). Възможно е да имаш неработещи клапани на парното.
отзад духа топло само в краката а от това м/у седалките духа само студено както и да го пускаш...
При мен също духа само горещо дори когато е на студено (само в средата не духа топло - там нали си има отделна клапа) не съм разглобявал още клапаните за да видя за какво става дума но предполагам че е от тях.
При мен също духа само горещо дори когато е на студено (само в средата не духа топло - там нали си има отделна клапа) не съм разглобявал още клапаните за да видя за какво става дума но предполагам че е от тях.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
- Jikata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540ia
на мен отвсякаде ми духа топло с изключение на конзолата която е над касетофона даже и отзад кадето е за пасажерите,което си мисля че не е много нормалко,ако някой си е оправил този проблем нека да сподели .поне аз ще сам му благодарен ,а предполагам схте има и други
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
само които са с клима или климатроник от средното духа топлоJikata написа:на мен отвсякаде ми духа топло с изключение на конзолата която е над касетофона даже и отзад кадето е за пасажерите,което си мисля че не е много нормалко,ако някой си е оправил този проблем нека да сподели .поне аз ще сам му благодарен ,а предполагам схте има и други

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:само които са с клима или климатроник от средното духа топлоJikata написа:на мен отвсякаде ми духа топло с изключение на конзолата която е над касетофона даже и отзад кадето е за пасажерите,което си мисля че не е много нормалко,ако някой си е оправил този проблем нека да сподели .поне аз ще сам му благодарен ,а предполагам схте има и други
на простия брат му имаше е34 91" и от средата си духаше топло
а нямаше климатик
на духалките на средната конзола си имаше врътка за студено и топло

мисля че по новите модели всичките са така независимо дали имат клима или не
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Верно е! Средната конзола духалки си е отделно. Управлението е между двете средни
духалки. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Да и при студен духа топло с климатик съм само че не ми работи.Ходих при един днеска да погледне и каза че не духало студено защото неработил климатика незнам но ми се стори странно.За да ми оправи климата ми иска към 600 лв. трябвало да се преправи нещо защото ми бил за стария фреон а го нямало въобще и няма сега да го правя но парното ще се наложи иначе ще се озъбя зимата 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
svettko написа:Да и при студен духа топло с климатик съм само че не ми работи.Ходих при един днеска да погледне и каза че не духало студено защото неработил климатика незнам но ми се стори странно.За да ми оправи климата ми иска към 600 лв. трябвало да се преправи нещо защото ми бил за стария фреон а го нямало въобще и няма сега да го правя но парното ще се наложи иначе ще се озъбя зимата
тоо яко те е заиграл (за стария и новия фреон)
моя компресор е за стария фреон и сложих директно от новия 134
цяло лято карам и за ся нямам проблеми маистора каза че
на много коли така е правил и нямало проблеми до ся
между другото продавам 1кг фреон р12 запечатан 40 лв

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2