landa sonda
Модератор: Технически модератори
			26 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- yosko77
- Потребител
- 

- Детайли за колата: kristalni farove
landa sonda
bmw 520 24v ima li landa sonda nqkoi moge li da kage

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Действително има ли вариант на М50 без ламбда сонда? Аз си мисля, че няма как да функционира Мотроник-а без ламбда, как ще отчита изгорелите газове и как ще си прави сместа иначе?  Ако се махне насилствено няма да функционира правилно. Или просто се бъзикате с човека
  Ако се махне насилствено няма да функционира правилно. Или просто се бъзикате с човека 
			 Ако се махне насилствено няма да функционира правилно. Или просто се бъзикате с човека
BMW only!
		- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

моето бившето е така - без ланда, с оригиналните гърнета, без място за ланда, направо от буксата където е на картера липсва   имаше някъв емулатор (културно съпротивление) който подава средна стойност от работния режим на ландата
  имаше някъв емулатор (културно съпротивление) който подава средна стойност от работния режим на ландата   

от италянския пазар повечето са така.
			 имаше някъв емулатор (културно съпротивление) който подава средна стойност от работния режим на ландата

от италянския пазар повечето са така.

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ехеее благодаря Stanchev, даде ми идея за побългаряване - като се прецака Ламбда-та цъкам едно съпротивление на кабела и работата заспива  Дано не се скапва тая нашата, макар, че ще се разпитам откъде е внасяна колата, че май и тя е от Италия и може да няма.
  Дано не се скапва тая нашата, макар, че ще се разпитам откъде е внасяна колата, че май и тя е от Италия и може да няма.
			 Дано не се скапва тая нашата, макар, че ще се разпитам откъде е внасяна колата, че май и тя е от Италия и може да няма.
  Дано не се скапва тая нашата, макар, че ще се разпитам откъде е внасяна колата, че май и тя е от Италия и може да няма.BMW only!
		- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Моята е италианка и е без ламбда   Въпроса ми е следния,имам М-кови изпускателни колектори с място за сонда,та като ги сложа искам да си отимам и ламбда,е само с "щрак" на буксата явно няма да стане. Къде живее емулатора и как да го премахна от колицата?
  Въпроса ми е следния,имам М-кови изпускателни колектори с място за сонда,та като ги сложа искам да си отимам и ламбда,е само с "щрак" на буксата явно няма да стане. Къде живее емулатора и как да го премахна от колицата? 
П.С. Деа теа жабари!

Въпроса ми е следния,имам М-кови изпускателни колектори с място за сонда,та като ги сложа искам да си отимам и ламбда,е само с "щрак" на буксата явно няма да стане. Къде живее емулатора и как да го премахна от колицата?
П.С. Деа теа жабари!

Имайте предвид, че програмите с и без ламбда контрол са доста различни. Та с едно
слагане/махане на сондата без замяна на програмата ефекта клони към отрицателен
(да не кажа нулев). 
Бат' Стефчо, няма такова нещо в оригиналната инсталация. Колкото до добавянето
 Колкото до добавянето
на ламбда контрол, няма невъзможни неща.
			слагане/махане на сондата без замяна на програмата ефекта клони към отрицателен
(да не кажа нулев).

NeoPrint написа:Къде живее емулатора и как да го премахна от колицата?
Бат' Стефчо, няма такова нещо в оригиналната инсталация.
 Колкото до добавянето
 Колкото до добавянето
на ламбда контрол, няма невъзможни неща.

Driver's Racing Team
- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
			26 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2