интересно що ли тропа екак няма да тропа ВАПРОС
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
интересно що ли тропа екак няма да тропа ВАПРОС
в4ера си карам и отивам да видим една прятелка да пИем по кафе и изведнъж запо4ва от зад лоп лоп лоп дадем гас спре намлим пак по4не е вика си еба му мамата по4насе ако не сее равило прасето те па не натиснем спира4ка спре а така викам си егаси и работата зимам приятелката тругвам пак лоп лоп лоп хммммм деба викам си ако е от прасето ще има вибрации в лоста на скоротите лоста непомръдва оба4е лопането с епо силно викам си маикамъ деба бех реди време забелязал 4е имам скъсан тампон на гарнетата слизам мурдам гарнетата ако се движи аха викам си от тука е оба4е що като натисна педала на спира4ката лопането спира като дам яко газ пак спира хммммм интересно от каво лие може дами лопа пт заде си4ки сменени ала бала си4ко ток А СЕГА КАЖЕТЕ МИ ВИЕ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е АЗ ЗНАМ ОТ КАКВО Е ДНЕСКА ГО ВИДЯХ НО ИЗКАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ВИЕ ПРИЯТЕЛИ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ПЪРВИЯ ПОЗНАЛ ПЕ4ЕЛИ БИРА ОТ МЕНЕ

.
кажи кво си забравил в багажника 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
мислете колеги мислете вий те каво сам написал и сте жидите какво нее остажам темата до утре же4ер примерно когато сте кажа от какво е било и до тогава о4аквам предположения

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
а ве много скъпа ще ми излезе тая твоя биричка
Ако бях софиянче щях да позная ама кат сам си от далече и нямам стимул

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
- bmwfena
- БМВманиачения
-
prostia написа:ако беше вуп вуп вуп щях да ти кава кво е щот сум имал такъв проблем
а бе ти самия си проблем

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
MiRaCuLiX написа:Да не си затрил някои и друг болт на някоя задна гума
Дай някакъв жокер
ти колега беше наи близко или по4ти оцели което озна4ава 4е пе4елиш бира
колеги някои се опитал даме прибие свалил мие 2 болта от задно дясно колело и мие равил другите 3 е те тва ми тропаше за сажаление аз не се сетих по рано д апроверя и моита гума въпреки 4е проверих от другата страна понеже моми4ето което беше с мен ми каза 4е тропа от нена страна пи4ка му ленина на ония дето мие равил болтовете и дано му исухнат крадлижите раце ,щом се стиска за 4 лева и готов да пребие 4овек проверяваите всеки пат като можете и се пазете и бадете здрави , а от друга страна наро4но го направих като игра за да можете да обогатите познанията си какво толко тропа от зад сега всеки от вас ще има напредвид ако някои ден нещо го самнява кое какво последцтвие води

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
бате джантите сами като на твоита снимка мислиш ли 4е си струва да се откраднат и няма как да стане тя седи на паркинг платен или пред ба4канто пред о4итеми много страно каде ли може дами равият болтовете

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ако си сменял скоро гуми може от това да е проблема.По-принцип е добре когато се слагат алуминиеви джанти да се проверят болтовете след около 30-40км.
На мен също ми се случвало да ми се разхлабят болтовете въпреки че стягам като хамалин.Най-лошото при мен беше че при разхлабена задна лява джанта шума се чуваше отдясно
На мен също ми се случвало да ми се разхлабят болтовете въпреки че стягам като хамалин.Най-лошото при мен беше че при разхлабена задна лява джанта шума се чуваше отдясно

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2