Смяна позиция на акумулатор
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Смяна позиция на акумулатор
Както е известно, на първите кочин акумулатора седи в двигателният отсег ... Усещам че М20-ката вече ме приканва да и закупя нов такъв, а не да и слагам само такива на доизживяване !
Вече се замислям обаче да го преместя където ще си му е добре - отзад под седалката !
Какво освен плюсов кабел ми трябва ? Говорих със Стоян, и той сподели че има и още кабели които отивали под таблото ...
Аз не искам да се занимавам ако трябва да се опъват още кабели до някъде !
Нямам разни чекове и други такива екстри, ако затова са тия кабели под таблото !
Не че ми е належащо или ще стане нещо ако не го преместя там - просто ако може ще си го сложа където трябва
Утре може да приложа снимки какво има отзад ако е от значение
Прегледах темите по въпроса по света, но там естествено става въпрос за нещо от б25 и нагоре ...
Вече се замислям обаче да го преместя където ще си му е добре - отзад под седалката !
Какво освен плюсов кабел ми трябва ? Говорих със Стоян, и той сподели че има и още кабели които отивали под таблото ...
Нямам разни чекове и други такива екстри, ако затова са тия кабели под таблото !
Не че ми е належащо или ще стане нещо ако не го преместя там - просто ако може ще си го сложа където трябва

Утре може да приложа снимки какво има отзад ако е от значение

Прегледах темите по въпроса по света, но там естествено става въпрос за нещо от б25 и нагоре ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: Смяна позиция на акумулатор
ивчо написа:....
Мястото на акумулатора е там където си е сложен фабрично.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Неее, да ти разясня - първите 34-ки са с акумулатор отпред !
След 91-ва мисля си го местят отзад !
Има си всички кабели, освен "плюс" ! Просто питам ако ще трябват още, да не се захващам въобще !
Има си всички кабели, освен "плюс" ! Просто питам ако ще трябват още, да не се захващам въобще !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Че има още плюсови кабели има, но защо не изтеглиш един плюсов кабел от под седалката, през прага, до коша и там просто направи връзка с досегашните плюсови кабели на акамулатора.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Да дееее, аз това мисля - от кочин с оем акумулатор под седалката да си взема плюс, и напред ..

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Не знам какво ще спечелиш с тази операция, но ти си знаеш
... За всяка елементарна дейност изискваща прекъсване на захранването, да разтуряш задната седалка 

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
ивчо написа:Неее, да ти разясня - първите 34-ки са с акумулатор отпред !
Моята е 90-та и пак е под седалката. Обаче и там е клинчар, както и отпред. На пода си е една гола ламаНарина и нищо друго. Вчера след четири години и един месец

Иначе идеята ти не е лоша, поне ще бъде на сухо. Но напъхаш ли го там, само необслужваем, другото си е беля и ръжда работа.
Успех

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

моя майстор обича да ме мотивира като му споделя някое свое виждане за ремонти по колата:
"не се занимавай с глупости"
"не се занимавай с глупости"
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Добре, разбрах Ви
Ще си кротувам

Ще си кротувам

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
alchohol написа:ивчо написа:Неее, да ти разясня - първите 34-ки са с акумулатор отпред !
Моята е 90-та и пак е под седалката. Обаче и там е клинчар, както и отпред. На пода си е една гола ламаНарина и нищо друго. Вчера след четири години и един месецвярна служба, акумулатора се предаде, въпреки че си спинкаше по седалката.
Иначе идеята ти не е лоша, поне ще бъде на сухо. Но напъхаш ли го там, само необслужваем, другото си е беля и ръжда работа.
Успех
Тук не си прав - и отпред и отзад на акумулатора се слага едно маркуче, за да отвежда изпаренията от киселината. Друг е въпросът дали още го има

Има и отвор в пода също

Последна промяна cod-cdbp на 25 Яну 2016, 10:06, променена общо 1 път

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Има го .. Но правилно хората казват да си седя миРен на г@зо 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Е да де, ама аз тая дупка я запуших и после разбрах за какво е 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
ивчо написа:Има го .. Но правилно хората казват да си седя миРен на г@зо

Ако се чувстваш "самотен" с тоя тип разположение - не си. И аз съм така и го приемам като предимство, а не като недостатък. Никой не може да ме убеди в "ползите" от обратното.
Дай нещо друго да умуваме, тука няма драма

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Моя акумулатор съм го преместил преди 100 години в багажника , един кабел 5 метра и нищо друго не ти требе .Стойката се реже отпред и се хваща с два болта през пода на багажника .При мен кабела минава под жабката , покрай праговете , отзад под седалката и от там в багажника .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ивчо написа:Както е известно, на първите кочин акумулатора седи в двигателният отсег ... Усещам че М20-ката вече ме приканва да и закупя нов такъв, а не да и слагам само такива на доизживяване !
Утре може да приложа снимки какво има отзад ако е от значение![]()
Аз си палим с манивелата , не носим акумулатор махай го да не тежи , ебати москвича м20

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2