ходих да пробвам баба на божурище
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
18 секунди плиус ниакоиа стотна но аз немога да тръгвам казаха ми че много въря гуми
моля които има петитза да ми каже какво време прави, а да това е на газ и искам да знам дали ад не го пипам или да ходя при газаджията да я засили ....
моля кажете какви са ваще времена ...
18 секунди плиус ниакоиа стотна но аз немога да тръгвам казаха ми че много въря гуми
моля които има петитза да ми каже какво време прави, а да това е на газ и искам да знам дали ад не го пипам или да ходя при газаджията да я засили ....
моля кажете какви са ваще времена ...
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
с един шпер нещата доста ще се подобрят аз с мойта съм късал 525TDS ама се дърпахме на 50 метра
много готинстарт имам 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
17,20 секунди с комбито
Гуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
Ей, това газта не прощава
Твойта кола на бензин и в пълна изправност ще трябва да даде високи 15 секунди
Георги Пенчев

Твойта кола на бензин и в пълна изправност ще трябва да даде високи 15 секунди

Георги Пенчев
многог лошо и аз мисля че има проблем ...
многог лошо и аз мисля че има проблем ...
ама на бензин тиа сега е центрована за газ ... на бензин даде същото време ...
и се чудя газаджията каза че е спъната за да харчи малко ... ама аз ем ми се иска да пробвам хем несмея да я пусна на бензин но ми и това ще се случи след някой друг месец
ама на бензин тиа сега е центрована за газ ... на бензин даде същото време ...
и се чудя газаджията каза че е спъната за да харчи малко ... ама аз ем ми се иска да пробвам хем несмея да я пусна на бензин но ми и това ще се случи след някой друг месец
на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Твойта кола на бензин и в пълна изправност ще трябва да даде високи 15 секунди![]()
Георги Пенчев
535и трябва да е с по-слаби времена..
No bling at the Ring
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Твойта кола на бензин и в пълна изправност ще трябва да даде високи 15 секунди![]()
Георги Пенчев
Толкова и е вървяла значи тая М5ца.. 535ца сток дава 15.8.. .. 7,7 0-100.. просто няма читави, негазифицирани и т.н.
защо толкова да е вървяла, според теб какви времена трябва да правиSlipKnoT написа:BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Георги Пенчев
Толкова и е вървяла значи тая М5ца.. 535ца сток дава 15.8.. .. 7,7 0-100.. просто няма читави, негазифицирани и т.н.

No bling at the Ring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- SlipKnoT
- devildriver
-
BadAngel написа:защо толкова да е вървяла, според теб какви времена трябва да правиSlipKnoT написа:BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Георги Пенчев
Толкова и е вървяла значи тая М5ца.. 535ца сток дава 15.8.. .. 7,7 0-100.. просто няма читави, негазифицирани и т.н.колата беше читава и не-газифицирана..
За газифицирането имах предвид 535ци.. от тях няма читави, иначе за Е34 М5.., ако е "малкия" мотор (315) 14.4-5, ако е с големия (340) 14.1-2.., но трябва да са ичтави и да ги кара някои които може..
тези времена са невъзможни на божурище за сток м5SlipKnoT написа:BadAngel написа:защо толкова да е вървяла, според теб какви времена трябва да правиSlipKnoT написа:BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Георги Пенчев
Толкова и е вървяла значи тая М5ца.. 535ца сток дава 15.8.. .. 7,7 0-100.. просто няма читави, негазифицирани и т.н.колата беше читава и не-газифицирана..
За газифицирането имах предвид 535ци.. от тях няма читави, иначе за Е34 М5.., ако е "малкия" мотор (315) 14.4-5, ако е с големия (340) 14.1-2.., но трябва да са ичтави и да ги кара някои които може..

само информативно за да се ориентираш за пистата ще ти кажа, че новото м6 прави нещо от порядъка на високи 12ки с лънч контрол ... тоест с перфектен старт
No bling at the Ring
- SlipKnoT
- devildriver
-
BadAngel написа:тези времена са невъзможни на божурище за сток м5SlipKnoT написа:BadAngel написа:защо толкова да е вървяла, според теб какви времена трябва да правиSlipKnoT написа:BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Георги Пенчев
За газифицирането имах предвид 535ци.. от тях няма читави, иначе за Е34 М5.., ако е "малкия" мотор (315) 14.4-5, ако е с големия (340) 14.1-2.., но трябва да са ичтави и да ги кара някои които може..![]()
само информативно за да се ориентираш за пистата ще ти кажа, че новото м6 прави нещо от порядъка на високи 12ки с лънч контрол ...
Високи 12ки

чукна ме, сега проверих, найстина са високи 13киSlipKnoT написа:BadAngel написа:тези времена са невъзможни на божурище за сток м5SlipKnoT написа:BadAngel написа:защо толкова да е вървяла, според теб какви времена трябва да правиSlipKnoT написа:BadAngel написа:на божурище е идвала е34 М5 и времената и бяха около 15 секунди и си разменяха победи с в140 С600, тоест вървяха наравно горе-долуPenchev написа:17,20 секунди с комбитоГуми колкото и да въртиш,времето ти е ужасно слабо
![]()
Георги Пенчев
За газифицирането имах предвид 535ци.. от тях няма читави, иначе за Е34 М5.., ако е "малкия" мотор (315) 14.4-5, ако е с големия (340) 14.1-2.., но трябва да са ичтави и да ги кара някои които може..![]()
само информативно за да се ориентираш за пистата ще ти кажа, че новото м6 прави нещо от порядъка на високи 12ки с лънч контрол ...
Високи 12ки.. това е много добре.. да не си имал предвид 13ки?

No bling at the Ring
- SlipKnoT
- devildriver
-
[quote="BadAngel"][/quote]
Еми значи, ако приемем, че това е максималното за една сток М6ца прибави по 0.5-6 секунди на времената които ти казах..
Еми значи, ако приемем, че това е максималното за една сток М6ца прибави по 0.5-6 секунди на времената които ти казах..

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2