Какво да гледам когато си купувам 5-ица !!!
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво да гледам когато си купувам 5-ица !!!
Момчета ПОМОГНЕТЕ!!!:help:
1. Преди карах 520 с М20 мотор,оба4е това беше за малко и не научих всички пинизи на колата.Сега искам да си купя пак 5-ица,но не знам точно каде да гледам за тънкости и неизправности и такива неща които после могат да ми донесат много последващи проблеми и разходи.Чел съм много теми във форома и съм доволен от компетентността на участниците в него,но от тези теми се разбира по-скоро за решаването на вече образувал се проблем,а аз питам за характерните черти,по които може да се познае бъдещото му появяване.Помогнете каде да гледам-радиатор, двигател, окачване и т.н.,щото когато питаш тоя дето продава колата той винаги казва,че е здрава и е като нова
2. Имам само още един въпрос-има ли разлика в разхода на газ между 520 с двигател М20 и такава с М50
Предварително благодаря за отделеното време и отговорите

1. Преди карах 520 с М20 мотор,оба4е това беше за малко и не научих всички пинизи на колата.Сега искам да си купя пак 5-ица,но не знам точно каде да гледам за тънкости и неизправности и такива неща които после могат да ми донесат много последващи проблеми и разходи.Чел съм много теми във форома и съм доволен от компетентността на участниците в него,но от тези теми се разбира по-скоро за решаването на вече образувал се проблем,а аз питам за характерните черти,по които може да се познае бъдещото му появяване.Помогнете каде да гледам-радиатор, двигател, окачване и т.н.,щото когато питаш тоя дето продава колата той винаги казва,че е здрава и е като нова

2. Имам само още един въпрос-има ли разлика в разхода на газ между 520 с двигател М20 и такава с М50

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
наи добрия савет е отиваш и гледаш колата която си си харесал и питаш може ли да я зема макар и с вас бих изкал да я погледне сервиз отиваш до камур ауто и каваш на прием4ика изкам да я копувам мола проверете я като трябва ока4ване мотор ала бала и ми кажете струвалиси плащаш си там колкото е удовпствието и си наред ако я караш при маистори секи ще ти каже 4е тва тва тва ама нма се палшиш ще си ги смениш
ако продава4а ти се опъва и се гевези да я прегледаш в сервиз като камур ауто не се и занимваваи секи които вярва е продава колата и е перфекна ще ти даде
камур ауто е неотрален сервиз 4ове4е и на тях неим дреме и ще ти казват какво и има и какво и няма нее като да я водиш при негов скрит 4овек или при твои които ушким ба4ка за тебе
успех разликатта между 2 та избрани от теб мотора е корено разли4на имаики предвид 4е изкаш да караш на гас при м20 газовата оредба не толко претенциозна има малко 4алъми за предпазване но при м50 трябва да е направена като требва кихалки михалки клю4ове з апревклю4ване предпазване на пластмасовите колектори и още доста нещица варианта на хар4ене които е 4е може да ти хар4и с литар на горе при м20 14 15 градцко а при м50 около пак там некаде може и по малко но само при колтурно каране
ако продава4а ти се опъва и се гевези да я прегледаш в сервиз като камур ауто не се и занимваваи секи които вярва е продава колата и е перфекна ще ти даде
камур ауто е неотрален сервиз 4ове4е и на тях неим дреме и ще ти казват какво и има и какво и няма нее като да я водиш при негов скрит 4овек или при твои които ушким ба4ка за тебе
успех разликатта между 2 та избрани от теб мотора е корено разли4на имаики предвид 4е изкаш да караш на гас при м20 газовата оредба не толко претенциозна има малко 4алъми за предпазване но при м50 трябва да е направена като требва кихалки михалки клю4ове з апревклю4ване предпазване на пластмасовите колектори и още доста нещица варианта на хар4ене които е 4е може да ти хар4и с литар на горе при м20 14 15 градцко а при м50 около пак там некаде може и по малко но само при колтурно каране

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
при М50 попринцип е препоръчителен газов инжекцион,но и с кихалки може да се направи,обаче е риск 

ТДС - Турбо Див Селянин
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Колега не нзам кой тои е казал че в камор имат представа за Е34 при положение че не искат да ги обслужват!?!?!
Моят личен съвет е -Дару кар!!!
Все пак хората там ги правят повече от 15 години тез коли!!!
А що се отнася до TDS просто е задължително!!!
Поздрави!
Моят личен съвет е -Дару кар!!!
Все пак хората там ги правят повече от 15 години тез коли!!!
А що се отнася до TDS просто е задължително!!!
Поздрави!
BMW Service Team
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Bavarishe написа:при М50 попринцип е препоръчителен газов инжекцион,но и с кихалки може да се направи,обаче е риск
Риск за какво? За по-голям разход или седи по-грозно?

:) ае гледай да няма газ

и да няма пробелми с скорости и съединител

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
те може и д ане изкат ама може да я прегледат поне пак и моита там я правиха дару кар въобще не ми обърнаха и внимание ни наи малко за платена консултация

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- самураиат газар
- Потребител
-
вав камор ауто им биах остажил моита 5-ца за проверка и купона бе6е 4е прием4ика се 6а6на,вате иако 4алга,а и не иа биах мил седмица,много кисел доиде 4овека,но 6том се пла6та ниама каде да ходи,та така,аз моита си а купих само като иа видиах,преди 3 години бе6е и дайе ми а даде от кат да си а карам по каналите.успех на вси4ки които са трагнали да си купуват БМВ 

Благодаря още веднъж на всички за съветите
и ще си взема поука
А що се отнася до сервиз мисля да послушам dizelboy и да утида до Камора,въпреки че не приемат 5-ици ще бъда малко нахален и смятам да успея
, а ако не стане тогава направо в Дарукара
А 535
И още веднъж благодаря на всички за съветите 

А 535
- Е и на мен ми се иска ама ако можеше нямаше да питамако може да е чисто нова ... некарана някакси останала в завода произодител ...

И още нещо ...
1. ...
Ако ще купуваш от собственик направо, много внимавай с документите за собственост. Ако ти изпраска пълномощно некво, направо го шкартирай тариката.
Абе не е важно само техническото състояние на колата.
Ако се дръвчи да не ходите на сервиз, да не му караш колата и т. н., пак у лево.
В сервиза задължително на стенд и задължително при някой, който разбира от БМВ и познава 5-цата, че иначе нищо не правиш.
И последно ... то всеки сам за себе си си знае, ама аз по екстри не се подлъгвам, така че колкото и да ти разправят колко е яка климата и колко е запазена кожата, винаги бих предпочел яко окачване и запазен двигател.
2. ...
М20 - клати и обикновена газова уредба.
М50 - газова инжекция му е майката.
Ако ще купуваш от собственик направо, много внимавай с документите за собственост. Ако ти изпраска пълномощно некво, направо го шкартирай тариката.
Абе не е важно само техническото състояние на колата.
Ако се дръвчи да не ходите на сервиз, да не му караш колата и т. н., пак у лево.
В сервиза задължително на стенд и задължително при някой, който разбира от БМВ и познава 5-цата, че иначе нищо не правиш.
И последно ... то всеки сам за себе си си знае, ама аз по екстри не се подлъгвам, така че колкото и да ти разправят колко е яка климата и колко е запазена кожата, винаги бих предпочел яко окачване и запазен двигател.
2. ...
М20 - клати и обикновена газова уредба.
М50 - газова инжекция му е майката.
вече имам друго менение най добре собственика
вече имам друго менение най добре собственика
ако е пич и видиш че е сериознен значи сичко по колата му е със свестни части и е сменял масла и етц демек да има парички човека и да е любезен и да се кефи на колата а не да друнка глупости
говори ли многго глупости колко е супер го забрави
изглезда ли мнгого зле и в очевидно не добро фианнсово състояние пак шото си иам разходи по тая кола дори и стара
и ако е фен сичко ша и е ток няма да е спестил от това и онова ...
няма да липсват капачки и етц ... аз на мойта си ги набавих почти всичките
ако е пич и видиш че е сериознен значи сичко по колата му е със свестни части и е сменял масла и етц демек да има парички човека и да е любезен и да се кефи на колата а не да друнка глупости
говори ли многго глупости колко е супер го забрави
изглезда ли мнгого зле и в очевидно не добро фианнсово състояние пак шото си иам разходи по тая кола дори и стара
и ако е фен сичко ша и е ток няма да е спестил от това и онова ...
няма да липсват капачки и етц ... аз на мойта си ги набавих почти всичките
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
самураиат газар написа:вав камор ауто им биах остажил моита 5-ца за проверка и купона бе6е 4е прием4ика се 6а6на,вате иако 4алга,а и не иа биах мил седмица,много кисел доиде 4овека,но 6том се пла6та ниама каде да ходи,та така,аз моита си а купих само като иа видиах,преди 3 години бе6е и дайе ми а даде от кат да си а карам по каналите.успех на вси4ки които са трагнали да си купуват БМВ
моита също не беше мита ,но аз савсем конкретно попитах имате ли ваможност ,да си заплатя да си измия мотора при вас тъи като раз4итам 4е се пак знаят каде и как да пръскат ,мом4ето ми каза 4е няма проблем защото така и така никои няма да работи на мръсен мотор и 4е влиза безплатно в диагностиката , измихамия от вън мотора и я вкараха прием4ика ли4но ми изми мотора ,аз не ги хваля просто бях много доволен ,4е ми обърнаха внимание за таз стара коли4ка а пак и подхода е важен сило а 4е като дигнаха капака малко страно им се виде м20 матор си е едно на рака ,но важнотое 4е една диагностика на вън струва 25 кинта и некаф ми се хвали 4е си зел компа за 10 000 лева и много добър ,ама дръжки единствено техния комп ми показа 4е имам проблем в инсталацията ,или в компютара и така сменихме компютара за тестване и си4ко си доиде на ред колата заспа и проблеми немаше ве4е докато си4ки други маистор4ета с компиютар в рака ми викаха 4е требва да се регулира дебитомера дръжки ,дебитомера както е излязал от завода така си остават настроиките завеки

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2