Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Модератор: Технически модератори
			57 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
- 

Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Колеги ,реших тука да отворя въпросната тема ,свързано именно с КАТ и Е34 , не говорим за други модели БМВ ,който имам ,А именно за е 34 и честите ми срещи с КАТ ,без причина .
Та така надявам се темата ми да е на място ,и да стане доста популярна .
Също така в нея да решаваме и проблеми с КАТ именно на собственици на Е34 .
От друга страна съвсем не съм доволен от темата за КАТ в главния форум ,Първо Там искат пари ,второ не отговарят на време .
Трето да кажа абсолютно честно не са напълно компетентни .
Става въпрос за следното карам доста наточена според мене Е34 , не често ,но когато я изкарвам непрекъснато ме спират КАТ за щяло и нещяло - БЕЗ НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ - просто ей така догонат ме мене специално и ме спират .И то многократно .Питам ги защо - отговора им е само проверка .
А резила дето отнасям пред всички останали -за него не говорим .
ТА има ли и други с такъв проблем .И въобще за какво става въпрос .
Колата която карам е бивша собственост на НСБОП - което именно се предполага да не я спират ,а не обратното .
Карам и други коли естествено ,където нямам никакви проблеми с КАт ,но видят ли ме в Е34 по всякакъв начин гледат да ме спрът ,нито ми проверяват багажника нито нищо ,просто ме спират за проверка на документи и ме пускат .
Незнам какво става .
			Та така надявам се темата ми да е на място ,и да стане доста популярна .
Също така в нея да решаваме и проблеми с КАТ именно на собственици на Е34 .
От друга страна съвсем не съм доволен от темата за КАТ в главния форум ,Първо Там искат пари ,второ не отговарят на време .
Трето да кажа абсолютно честно не са напълно компетентни .
Става въпрос за следното карам доста наточена според мене Е34 , не често ,но когато я изкарвам непрекъснато ме спират КАТ за щяло и нещяло - БЕЗ НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ - просто ей така догонат ме мене специално и ме спират .И то многократно .Питам ги защо - отговора им е само проверка .
А резила дето отнасям пред всички останали -за него не говорим .
ТА има ли и други с такъв проблем .И въобще за какво става въпрос .
Колата която карам е бивша собственост на НСБОП - което именно се предполага да не я спират ,а не обратното .
Карам и други коли естествено ,където нямам никакви проблеми с КАт ,но видят ли ме в Е34 по всякакъв начин гледат да ме спрът ,нито ми проверяват багажника нито нищо ,просто ме спират за проверка на документи и ме пускат .
Незнам какво става .
vvvvv
		- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
Re: Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Хич да не ти пука, всички БМВ-та ги спират, аз в общи линии като видя катаджии и направо бия аварииките и отбивам.
Но съм и забелязъл че баварките с ксенон ги спират по честичко...
			Но съм и забелязъл че баварките с ксенон ги спират по честичко...

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
- 

Може пък да не съм добре с нервите ,защото като ме спрът много се нервя и обиждам ,иде ми да ги избия всичките .
В Украйна и Русия има закон ,нямат право да те спират без причина .Трябва и тука да се въведе същото .
П.с. и да с ксенон съм )
			В Украйна и Русия има закон ,нямат право да те спират без причина .Трябва и тука да се въведе същото .
П.с. и да с ксенон съм )
vvvvv
		- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

Еми не се нерви бре, аз винаги като им спра съм ухилен до ушите, и си правим лаф моабет, и винаги има въпроси от типа, тва 3.5 върви ли, колко гори и тн. И те са хора, и те имат някаква работа, която гледат да вършат.
Повярвай ми работил съм с клиенти, и приказката "каквото повикало - такова се обадило" важи с пълна сила дори за клиентите на дадена компания, въпреки че са клиенти и те дават кинтите. Същото и с полицията, усмихвам се, вежлив съм и тн. Моето мнение е че са пичове повечето полицаи, но както винаги има и черни овце. Правили са ми компомиси, пускали са ме само със забележка, но виждайки че напълно осъзнавам вината си, а аз просто винаги гледам да карам, а не да се подпичквам зад волана 

Смея да твърдя че кинти не им давам, и в тоя ред на мисли, ми се иска да ги срещна и да ги почерпя едни пичове, които така преди години ме спряха за скорост, които като чуха в какъв филм съм бил цяла нощ просто ми казаха, че не заслужавам акт и ме пуснаха по живо по здраво
			Повярвай ми работил съм с клиенти, и приказката "каквото повикало - такова се обадило" важи с пълна сила дори за клиентите на дадена компания, въпреки че са клиенти и те дават кинтите. Същото и с полицията, усмихвам се, вежлив съм и тн. Моето мнение е че са пичове повечето полицаи, но както винаги има и черни овце. Правили са ми компомиси, пускали са ме само със забележка, но виждайки че напълно осъзнавам вината си, а аз просто винаги гледам да карам, а не да се подпичквам зад волана

Смея да твърдя че кинти не им давам, и в тоя ред на мисли, ми се иска да ги срещна и да ги почерпя едни пичове, които така преди години ме спряха за скорост, които като чуха в какъв филм съм бил цяла нощ просто ми казаха, че не заслужавам акт и ме пуснаха по живо по здраво

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
- 

Извинявай ,ама не може да говорим за вежливост ,при положение ,че те настига ,не ти се представя и ти казва карай след мене !!!
Моя втори въпрос е естествено е нещо да не съм нарушил - отговора е НЕ , дайте си документите и така .
Няма добър ден ,няма лек път , Как да си вежлив с такива ! Именно каквото повикало -такова отвърнало .
			Моя втори въпрос е естествено е нещо да не съм нарушил - отговора е НЕ , дайте си документите и така .
Няма добър ден ,няма лек път , Как да си вежлив с такива ! Именно каквото повикало -такова отвърнало .
vvvvv
		- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

Еми убии глупака с мълчание, или в случая с усмивка, и те така.
Толкова е простичко
			Толкова е простичко

- Monky
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Колега, при мене е същото, просто им свикнах вече. Вече няколко пъти са ме гонили за проверка без причина. После да ми казват, че не било заради търновския номер (карам в София предимно) и затъмнените стъкла. Цаката е да се съгласяваш с каквито глупости ти говорят и те пускат.

- Манчев73
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34-столичанка в повече
Колега М5 super,дай да оплакнем окото с това мафиотското....покажи го!

- Ronka
- русата мафия!
- 

- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Дам, че спират БМВ-та главно, съгласна, ма чак пък толко ...и чак пък мафиотско...
и аз чакам снимка
			и аз чакам снимка

Is...
Is...Много като тебе вече плакаха ...
- IAV
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 528iA
Това със спирането е голяма досада,но мога да кажа само ,че каквато и кола да съм имал е все едно винаги са ме спирали безпричинно!
Но веднъж си направих кефа,видях как двама симпатяги от Сигма(мотористи)завиха след мен и решиха да ме догонят за да ме спрат.Е това беше момента да им създам напрежение-газ колко може и така до пред нас - отсечката е около 4 километра .Най накрая спрам пред нас да паркирам и тея ме догонват,е бяха се препотили,а като видяха ,че няма за какво да се заядат нямаше такава тъпа физиономия!
Та така ,че не е до колата ,имах преди 13 години един голф с който нямаше полицай които да ме пропуснат така,че просто се примири колега!
Поздрави на всички!
			Но веднъж си направих кефа,видях как двама симпатяги от Сигма(мотористи)завиха след мен и решиха да ме догонят за да ме спрат.Е това беше момента да им създам напрежение-газ колко може и така до пред нас - отсечката е около 4 километра .Най накрая спрам пред нас да паркирам и тея ме догонват,е бяха се препотили,а като видяха ,че няма за какво да се заядат нямаше такава тъпа физиономия!
Та така ,че не е до колата ,имах преди 13 години един голф с който нямаше полицай които да ме пропуснат така,че просто се примири колега!
Поздрави на всички!
BMW Service Team
		- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ами решението е да не я караш и готово. 
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки ден Явно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
 Явно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
И аз чакам снимки на тази супер мафиотска и лъскава е34-ка.
			Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки ден
 Явно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
 Явно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.И аз чакам снимки на тази супер мафиотска и лъскава е34-ка.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Манчев73
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34-столичанка в повече
Zubcho написа:Ами решението е да не я караш и готово.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки денЯвно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
Ако видът на водача е причината-без храна до достигането на 55кг с дрехите и очила над 5 диоптъра може да помогнат......бретон тип Иванушка дурачок също

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: G30 540i
От доста честите ми срещи с катаджий съм научил едно - по никакъв повод не се прави на тарикат (дори и да си прав), защото накрая винаги ти ще си виновен. Ако подходиш като пич и се съгласяваш за всичко с тях и се правиш на нищо неразбиращ, винаги ще се разберете и ще си тръгнете по живо по здраво (дори и ако са те хванали с 2 промила и т.н.).
По темата - това че те спират често значи, че твоята кола хваща окото, което само може да те радва, а и в крайна сметка като не нарушаваш нищо кво ти пука, че те спират?

По темата - това че те спират често значи, че твоята кола хваща окото, което само може да те радва, а и в крайна сметка като не нарушаваш нищо кво ти пука, че те спират?

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
- 

Манчев73 написа:Zubcho написа:Ами решението е да не я караш и готово.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки денЯвно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
Ако видът на водача е причината-без храна до достигането на 55кг с дрехите и очила над 5 диоптъра може да помогнат......бретон тип Иванушка дурачок също
ХАХАХАХ това за 50 кила и диоптеръ много ме разсмя .
Обаче съм 190 сантима 100 кила .
Щом искате снимки сега ще се постарая да сложа в подписа си
Eto tuk malko snimki http://img51.imageshack.us/g/img1313mn.jpg/
vvvvv
		- Ronka
- русата мафия!
- 

- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMW M5 super написа:
Eto tuk malko snimki http://img51.imageshack.us/g/img1313mn.jpg/
И аз бих те спряла

ПС.На кирилица,колега

Is...
Is...Много като тебе вече плакаха ...
			57 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4