Отваряне на преден капак
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venci_ii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325xi
Отваряне на преден капак
Имам следния проблем, който ме дразни:
като дръпна ръчката за отваряне на предният капак
той не се отваря сам а аз трябва да го дърпана отпред ( на старото ми БМВ Е30 се отваряше сам) .
Някой знае ли как се регулира предният капак, за да се отваря сам след като дръпна ръчката?
БМВ-то е Е34, 94 г.
като дръпна ръчката за отваряне на предният капак
той не се отваря сам а аз трябва да го дърпана отпред ( на старото ми БМВ Е30 се отваряше сам) .
Някой знае ли как се регулира предният капак, за да се отваря сам след като дръпна ръчката?
БМВ-то е Е34, 94 г.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ами всички Е34 които съм гледал без помощ отпред не могат да се отворят, дали защото са им по тежки капаците от на Е30 или защото са на години. Все съм си мислел, че са така конструктивно решени 

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
mla86 написа:хах не е верно наща е 89г просто траа да се смаже на сякаде и нямаш ядове
Добре се кажи по-точно къде се смазва пантите ли ролките ли, масло грес ли се ползва!?
May the BMW force be with you!
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
[/quote]
масло грес ли се ползва!?[/quote]
WD 40 му е майката, едно флаконче струва 6-7лв, вече от няколко години използвам все същото и още има в него
масло грес ли се ползва!?[/quote]
WD 40 му е майката, едно флаконче струва 6-7лв, вече от няколко години използвам все същото и още има в него
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе панти манти сичко което се върти при отварането на капака се смазва обисно с най обикновено машинно масло и после хубаво се разкарва 

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Имах го същият проблем преди време - като дръпнеш ръчката, капака си остава залепен и трябва да му помогнеш - просто смазах всички пантички и панти, ролки и т.н. с машинно масло и никакви грижи, отваря се на 6. Ако обче е нещо хидравликата, майстор май ще трябва да пипне
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
намажи си масълце на .....ролките и пантите, мога да го повторя и още веднъж ако искате, веднага ще почне да ви се пвдига...предната част на капака
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пичове,какво WD 40, какви 5 лв ? Точно с такъв спрей си "олях" капака и нищо ! НИЩО !!! На един приятел на туринга капака му се отваря като катапулт
Според мен причината е в пружината (като се отвори капака,се вижда една тъба в основата ,към маската на предницата - там мисля,че вътре има една пужина,която служи за тази цел.С годините тя омеква и започваме всички дружно да дърпаме,дърпаме ...
)
Георги Пенчев

Според мен причината е в пружината (като се отвори капака,се вижда една тъба в основата ,към маската на предницата - там мисля,че вътре има една пужина,която служи за тази цел.С годините тя омеква и започваме всички дружно да дърпаме,дърпаме ...

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
еиииииииии ма то голем проблем да го дръпнете
вие кво изкате като дръпнете ръ4ката, да катапултира ли
аиде не се излагаите то дано не ви се налага 4есто да го отваряте 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2