Спортен филтър за АГУ ?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Щом питам, има защо. Що не ми подариш една здрава кутия като знаеш толкова много, че предишния собственик въобще не е поддържал колата. Предполагам ти е достатъчен този отговор, и досега при мен нито, ама нито веднъж не е гърмяла, защо ли се питам не е гърмяла, а ?
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Братовчед ми има Клио 1.2 с обикновена газова и си сложи спортен филтър подобен на тоя от снимката. Ефект от никакъв до нулев 

R6 - Was sonst?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: re
slavianko написа:има ефект колага. Но не във вървенето а финансов. Миеш и караш, миеш и караш![]()

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: re
TheBoss написа:slavianko написа:има ефект колага. Но не във вървенето а финансов. Миеш и караш, миеш и караш![]()
![]()
![]()
От две години карам с такъв. Няма гърмене, няма недостатъчно газ(нищо не разбирам аз от подналягания, надналягания, засмуквания и др. подобни блоуджобски истории
). Удобното е, че с едно шише Мелиьо можеш да изкараш 10 години

- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
незнам как е възможно някой да си помисли,че колата ще върви изведнъж повече като сложи филтър,момчето казва,че има проблем и затова гледа да го реши макс. практично...спортния филтър е с цел по-добро хранене на двигателя с въздух...доколкото знам за газта количеството на въздуха има гол.значение,затова най-добре се консултирай с някой насистина компетентен газаджия.Иначе аз съм 'за' филтърче,както каза Славянко... дори е оп-изгодно! 

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Вече си купих филтърче за 35 лв. с възможно по-голяма площ, ама приставката за дебитомера как да им дам 25 лв. за едно никелирано тенеке. Пича в магазина му казах, че ще си направя такова и онзи
, шах и мат с пешката, както се казва. Ще го видя как ще се държи като го сложа.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
абе вие умници се спортни неща слагате някои 4е се замислили 4е тоия филтар ще сму4е 80 процента тплината от мотора и 4е му умре колата и ето как спортния ви филтар ве4е не спортен а запо4ва д авреди на работата на мотора освен ако не изолирате топлината в пъти около него и му доставяте студен свеж въздух така ве4е можеби ще има ефект в слу4ая спортен филтар на местото на оригиналния върши по добра работа

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Намери си от по-старите модели, има доста скапани дебитомери на които може да ползваш накрайника към металните филтри, ако си към Бургас ще ти подаря един. Прочети внимателно какво ти писа dizelboy, иначе става спортен филтър на АГУ с малко настройка на АГУ-то.NikiNikolov написа:......ама приставката за дебитомера как да им дам 25 лв. за едно никелирано тенеке.........
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2