как трябва(или не трябва)да изглежда една е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

как трябва(или не трябва)да изглежда една е34

Мнение от golov_bg » 18 Окт 2008, 16:56

айде дайте да видим кой какви мнения ще даде
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2008, 17:06

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 18 Окт 2008, 17:16

до тук нищо особенно само дето са м5

Аватар

Мнение от TUZara` » 18 Окт 2008, 17:44

Имаше 1 2 Е34-ки едната с 19-ки М6 ако не се лъжа ... така трябва да изглежда едно Е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2008, 18:48

golov_bg написа:до тук нищо особенно само дето са м5

1-во някой не са М-ки и 2-ро прави си изводите :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 18 Окт 2008, 18:54

golov_bg написа:до тук нищо особенно само дето са м5

Точно това е хубавото-няма нищо неоргинално и прилича на Е34.Ако не ти харесва как изглежда едно Е34 с доста екстри,най-добре се ориентирай към друг автомобил, който носи да го кичиш с каквото се сетиш. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 18 Окт 2008, 18:59

извод колата трябва да се харесва на собственика си а не на другите това е извода

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 18 Окт 2008, 19:08

golov_bg написа:извод колата трябва да се харесва на собственика си а не на другите това е извода
Що ми се струва че ти си повече за VW форума отколкото за тука :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 18 Окт 2008, 19:11

golov_bg написа:извод колата трябва да се харесва на собственика си а не на другите това е извода

Тогава не задавай подобни въпроси-във форума на BMW всеки ще иска BMW да прилича на BMW ,което означава ,че по него може да има само неща ,които са оргинални за BMW и колкото са повече толкова по-добре. ;)Но зелени китеници с крави с клатещи се глави,"стилни" ароматизатори,странни циферблати,необясними наставки по броните и праговете,безумни спойлери-не става.

Колега BMW е кола със синя кръв ,с определен стил и вече ти казах,че освен оргинални неща не носи нищо друго като допълнение.Все едно на благородник с фрак да сложиш шапка на шут и да казваш колко хубаво се е получило. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Окт 2008, 19:37

И аз съм на мнение, че промените по този автомобил могат да бъдат само по-големи джанти, по-ниско окачване и разни подобни. Виждал съм всякакви нарисувани БМВ-та и честно казано не ми хващат окото. Просто автомобила не седи добре с разни пламъци и др. подобни на него. Естествено въпрос е на вкус какво ще правиш с автомобила си, но 99% от хората в този форум се стремят автомобилите им да са автентични и колкото се може по-близки до М Power. Това според мен е най-високата точка достигната като тунинг по е34. След това остава да слагаш турбини и разни др. но по естетиката няма какво да се пипа. Поне според мен е така. Обаче това не спира хората да продължават да тЮнинговат автомобилите си. Това е тяхно право естествено. Призовавам всички колеги да бъдат толерантни. Няма смисъл от спорове и разваляне на отношенията. Нека всеки да прави това което му харесва, щом е доволен от визията на автомобила си нека е така. Аз лично не бих пипал нищо по моето комби освен окачването, джантите и добавяне на кожен салон + подобрения на двигателя (zvetiko tuning master ще се намеси тук) и като гледам трябва да пипна цялата кола :mhihi:

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 18 Окт 2008, 19:42

Ще се намеся ,ама ти не идваш. :mhihi: Ела ,че искам да опитам нещо-ако е сполучливо,ще го направя на следващата си кола,ако не е ще ти дам телефона на Супердизел-там за по-малко от 600лв. ще оправят поразиите. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 18 Окт 2008, 19:55

Май аз съм причината за таз темичка (човека с циферблата :mhihi: )
Питам се защо трябва да се стига до такива конфликти, кой какво си е правил с колата, аз си смених фаровете като пример (това е отвън) останалото си е фабрично.
А искам и да попитам колко от вас са си сменили касетофончетата, защото аз си я карам с оригиналното без да съм пипал нищо, не че нямам възможност, така ми харесва, даже си го и застраховах, изрично го упоменах при попълване на полицата, въпреки че е с касетка :)
Автомобила трябва да ти върши работа и да си го направиш както ти харесва. Експериментирането не винаги е вредяло :)
Това е смисъла на развитието на моделите. Сега някой нямат възможност да си вземат 5-ца 2008 и си правят подобрения по старичките , кой както може.
Ако някой се дразни да не чете темата няма смисъл от заяждане, нищо няма да се постигне, само ще доведе до образуване на нерви и ... останалото го знаете
Така че приятна вечер на всички и вместо да пишете глупости обърнете внимание на човека до вас, семейството, ако имате деца на тях и не се занимавайте с безсмислени спорове
Лека вечер ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: re

Мнение от ///peter » 18 Окт 2008, 19:55

slavianko написа:

Що обиждате колегата? А ти с тоя метал си за опел форума :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 18 Окт 2008, 19:57

Zubcho написа:
zvetiko написа:Ще се намеся ,ама ти не идваш. :mhihi: Ела ,че искам да опитам нещо-ако е сполучливо,ще го направя на следващата си кола,ако не е ще ти дам телефона на Супердизел-там за по-малко от 600лв. ще оправят поразиите. :mhihi:

Ами ти все нямаш време дай утре да се видим а?

Утре не ,но в понеделник следобяд-само вземи оня винт ,за който ти бях писал и ако не си развил гадният винт на помпата в някой сервиз ,който има подходящ камък за него,вземи си и малко валериан , за да можеш да понесеш как блъскам с 5 килограмов чук по ГНП. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: re

Мнение от slavianko » 18 Окт 2008, 21:10

///peter написа:
slavianko написа:

Що обиждате колегата? А ти с тоя метал си за опел форума :mhihi:
Тоя метал си е оригинален с щампата на него ма кво да те открехвам. :winky: И въпреки това отдаааавна го няма в колата.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Следваща

Назад към E34