имаме скрита екстра
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
имаме скрита екстра
когато заключих колата сьс ключа и го задьржах 2-3 секунди прозорците и шибидаха се затвориха сами. то го пишело вьв книгата ама който не учеше немски
навремето така е.

borcata bc
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Колега комфорт модул му казват на скритата екстра

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Re: имаме скрита екстра
...а пък на тези дето не им е скрита тая екстра им се затварят и като заключат централното с дистанционното на аларматаborcata bc написа:когато заключих колата сьс ключа и го задьржах 2-3 секунди прозорците и шибидаха се затвориха сами. то го пишело вьв книгата ама който не учеше немски![]()
навремето така е.

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
На мен това става с дистанционното, но ако натисна диода на алармата (той е копче) мога да спра тази функция. А мога ли да спра прозорците донякъде с алармата (като вече са тръгнали да се вдигат), но без да отключвам колата?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
дам и на наща петица го има , баща ми един ден стои и си играе с дистанционното и се свалиха всички прозорци (като задържиш отключване) и гледа колата и вика ебах маму кво и стана ти ли напраи нещо
викам нищо то ти е от егн-то глеи ся и му показах и затварянето
иначе друг път базиках едни лапета , бяха влезнали в двора да чакат брата и се залепили на джама и дзяпат , и ги видях и свалям джамовете и се показах викам сега кво направихте колата
и тея шаш и паника , викам развалихте нещо колата казваите кво сте пипали
и после ги дигнах и викам маи се оправи и тея черта чакаха отвънка 

It`s party time !
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Въпрос имам относно това.
Значи май съм с оригиналната аларма и дистанционно.
Като заключвам колата от дистанционното нали вратите си се заключват и прозорците ми се вдигат, но само от дясната страна и то само с по 2 сантиметра примерно. Имам и оригинален ключ с вградено дистанционно на него като заключа от там същото се полува. Идей за това как и от 2те страни да ми се вдигат прозорците от доло до горе и евентуално обратно?
Като заключвам колата от дистанционното нали вратите си се заключват и прозорците ми се вдигат, но само от дясната страна и то само с по 2 сантиметра примерно. Имам и оригинален ключ с вградено дистанционно на него като заключа от там същото се полува. Идей за това как и от 2те страни да ми се вдигат прозорците от доло до горе и евентуално обратно?

E34, E38
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
justboy написа:Въпрос имам относно това.
Имаш проблем някакъв. Иди при някой къдърен жичкаджия дето е правил и преди БМВ-та. А можеш да пробваш със смяна на комфорт модула. Седи под задните седалки. По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата. Най вероятно това е направено да не се товари акомулатора.
Грешка затварят се първо от дясно

Последна промяна Zubcho на 19 Сеп 2008, 10:33, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Zubcho написа:По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата.
При мен е точно обратното .. първо отдясно тръгват, после отляво и си се затварят безпроблемно ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Zubcho написа:justboy написа:Въпрос имам относно това.
Имаш проблем някакъв. Иди при някой къдърен жичкаджия дето е правил и преди БМВ-та. А можеш да пробваш със смяна на комфорт модула. Седи под задните седалки. По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата. Най вероятно това е направено да не се товари акомулатора.
Грешка затварят се първо от дяснопосле от ляво. Объркването стана поради това, че все я гледам от пред дали се затваря
Ще се интересувам защото все пак си е кеф.
А 100% ли имам наличие на въпросния комфорт модул щом тръгват да се затварят стъклата.. просто е неизправен?

E34, E38
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
justboy написа:А 100% ли имам наличие на въпросния комфорт модул щом тръгват да се затварят стъклата.. просто е неизправен?
Щом тръгват, значи го имаш ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Чакайте и аз дапитам като стана въпрос за комфорт модули че като гледам топлата вода я откри колегата
Лявото стъкло се сваля и вдига автоматично а дясното само се сваля трябва да държа копчето докато се вдигне.При вас така ли е или аз имам проблем с онуй животну под задната седалка

Лявото стъкло се сваля и вдига автоматично а дясното само се сваля трябва да държа копчето докато се вдигне.При вас така ли е или аз имам проблем с онуй животну под задната седалка

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3