имаме скрита екстра

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

имаме скрита екстра

Мнение от borcata bc » 18 Сеп 2008, 17:23

когато заключих колата сьс ключа и го задьржах 2-3 секунди прозорците и шибидаха се затвориха сами. то го пишело вьв книгата ама който не учеше немски :shock: :shock: навремето така е.
borcata bc

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 18 Сеп 2008, 17:32

Колега комфорт модул му казват на скритата екстра ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от skylord » 18 Сеп 2008, 20:31

да, става и с оригиналното дистанционно от алармата като се задържи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 18 Сеп 2008, 21:24

:D ти тепърва ще разбираш какво е ВМW :mhihi:, екстрите дето са база в тая кола, още са опция в новите коли с други марки от същия клас. Гледай си я само и ще ти се отблагодари тая кола.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: имаме скрита екстра

Мнение от TazzMann » 18 Сеп 2008, 21:38

borcata bc написа:когато заключих колата сьс ключа и го задьржах 2-3 секунди прозорците и шибидаха се затвориха сами. то го пишело вьв книгата ама който не учеше немски :shock: :shock: навремето така е.
...а пък на тези дето не им е скрита тая екстра им се затварят и като заключат централното с дистанционното на алармата :mhihi: :mhihi: :mhihi: !!!
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 19 Сеп 2008, 0:42

На мен това става с дистанционното, но ако натисна диода на алармата (той е копче) мога да спра тази функция. А мога ли да спра прозорците донякъде с алармата (като вече са тръгнали да се вдигат), но без да отключвам колата?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Сеп 2008, 0:58

скрити жокери викаш има а :D
а като си местиш седалката колана гледал ли си го кво прави :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Сеп 2008, 1:02

мойто неоригинално дистанционно също го прави :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Сеп 2008, 2:44

дам и на наща петица го има , баща ми един ден стои и си играе с дистанционното и се свалиха всички прозорци (като задържиш отключване) и гледа колата и вика ебах маму кво и стана ти ли напраи нещо :mhihi: викам нищо то ти е от егн-то глеи ся и му показах и затварянето :mhihi: иначе друг път базиках едни лапета , бяха влезнали в двора да чакат брата и се залепили на джама и дзяпат , и ги видях и свалям джамовете и се показах викам сега кво направихте колата :mhihi: и тея шаш и паника , викам развалихте нещо колата казваите кво сте пипали :mhihi: и после ги дигнах и викам маи се оправи и тея черта чакаха отвънка :mhihi:
It`s party time !

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 19 Сеп 2008, 7:09

Въпрос имам относно това.
Значи май съм с оригиналната аларма и дистанционно.
Като заключвам колата от дистанционното нали вратите си се заключват и прозорците ми се вдигат, но само от дясната страна и то само с по 2 сантиметра примерно. Имам и оригинален ключ с вградено дистанционно на него като заключа от там същото се полува. Идей за това как и от 2те страни да ми се вдигат прозорците от доло до горе и евентуално обратно?
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Сеп 2008, 9:16

justboy написа:Въпрос имам относно това.
Като заключвам колата от дистанционното нали вратите си се заключват и прозорците ми се вдигат, но само от дясната страна и то само с по 2 сантиметра примерно. Имам и оригинален ключ с вградено дистанционно на него като заключа от там същото се полува. Идей за това как и от 2те страни да ми се вдигат прозорците от доло до горе и евентуално обратно?

Имаш проблем някакъв. Иди при някой къдърен жичкаджия дето е правил и преди БМВ-та. А можеш да пробваш със смяна на комфорт модула. Седи под задните седалки. По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата. Най вероятно това е направено да не се товари акомулатора.

Грешка затварят се първо от дясно :uups: после от ляво. Объркването стана поради това, че все я гледам от пред дали се затваря ;)
Последна промяна Zubcho на 19 Сеп 2008, 10:33, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 19 Сеп 2008, 9:47

Zubcho написа:По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата.

При мен е точно обратното .. първо отдясно тръгват, после отляво и си се затварят безпроблемно .. :roll:
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 19 Сеп 2008, 15:52

Zubcho написа:
justboy написа:Въпрос имам относно това.

Имаш проблем някакъв. Иди при някой къдърен жичкаджия дето е правил и преди БМВ-та. А можеш да пробваш със смяна на комфорт модула. Седи под задните седалки. По принцип прозорците се затварят първо от ляво и после от дясно като заключиш колата. Най вероятно това е направено да не се товари акомулатора.

Грешка затварят се първо от дясно :uups: после от ляво. Объркването стана поради това, че все я гледам от пред дали се затваря ;)

Ще се интересувам защото все пак си е кеф.
А 100% ли имам наличие на въпросния комфорт модул щом тръгват да се затварят стъклата.. просто е неизправен?
Изображение
E34, E38

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 19 Сеп 2008, 16:27

justboy написа:А 100% ли имам наличие на въпросния комфорт модул щом тръгват да се затварят стъклата.. просто е неизправен?

Щом тръгват, значи го имаш .. ;) А от копчето сваля ли се безпроблемно прозореца ? Да не запира някъде по водачите, защото имах подобен проблем с А6 и прозореца ми се сваляше сам, защото запираше при вдигане и комфорта го сваля, за да не се повреди машинката нещо .. :roll: :roll:
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 19 Сеп 2008, 16:34

Чакайте и аз дапитам като стана въпрос за комфорт модули че като гледам топлата вода я откри колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Лявото стъкло се сваля и вдига автоматично а дясното само се сваля трябва да държа копчето докато се вдигне.При вас така ли е или аз имам проблем с онуй животну под задната седалка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към E34